• καταχωρήσεις
    36
  • σχόλια
    0
  • εμφανίσεις
    167

Φαγκρί με πουρέ καρότου και ελαιόλαδο δεντρολίβανου Αriston

5914d9611e2d9_--------riston.jpg.8f399552e6e62fa9d882643da6ebc88e.jpg

Φαγκρί με πουρέ καρότου και ελαιόλαδο δεντρολίβανου Αriston

Υλικά  για τέσσερις μερίδες :

·       4 φαγκρί

·       300gr καρότο

·       60ml γάλα

·       25gr βούτυρο

·       Ελαιόλαδο Αriston δεντρολίβανου

Εκτέλεση :

1.Φιλετάρουμε το φαγκρί ,ξεκοκαλίζουμε και στραγγίζουμε.

2.Επειτα το αλείφουμε με λάδι δεντρολίβανου

3. Το σοτάρουμε και από τις δύο πλευρές σε χαμηλή φωτιά στο τηγάνι μέχρι να γίνει η πέτσα του τραγανή.

·        Για το πουρέ

1. Βράζουμε τα καρότα καθαρισμένα σε αλατισμένο νερό.

2. Τα στραγγίζουμε και τα πολτοποιούμε μέχρι να γίνει πουρές σε μπλεντερ και προσθέτουμε το γάλα, ανακατεύουμε και στο τέλος προσθέτουμε παγωμένο βούτυρο, για να γίνει ένας σφιχτός πουρές. 

 

BY CHEF KOUTSOPOULOS KOSTANTINOS




0 Σχόλια


Δεν υπάρχουν σχόλια προς εμφάνιση.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε στην κοινότητά μας.Είναι εύκολο!


Εγγραφή νέου λογαριασμού

Συνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό? Εγγραφείτε εδώ.


Εγγραφείτε τώρα