• καταχωρήσεις
    36
  • σχόλια
    0
  • εμφανίσεις
    167

Ψαρονέφρι με μους μελιντζάνας και μαρμελάδα σύκου Ariston

5914d9cbc5e47_-------Ariston.jpg.d4cdf1e460f59975e1ac3dcbc5551206.jpg

Ψαρονέφρι με μους μελιντζάνας και μαρμελάδα σύκου Ariston

Υλικά

4 μερίδες  χοιρινό

Συστατικά για την μους μελιτζάνας

2 κg Μελιτζάνα φλάσκα

2 πατάτες μέτριες

100gr βούτυρο

Αλάτι και πιπέρι

Ξύσμα από 2 λεμόνια

50 gr Ελαιόλαδο Ariston

70 γρ Λευκό βαλσάμικο ξύδι Ariston

Εκτέλεση

Καθαρίζουμε το ψαρονέφρι από ίνες και λίπη.

Ρίχνουμε  αλάτι, πιπέρι  και ρίγανη.

Το σωτάρουμε σε καυτό τηγάνι από όλες τις πλευρές του και το ψήνουμε στο φούρνο για 15’ στους 190 C.

Τέλος προσθέτουμε στο πιάτο μαρμελάδα σύκου και απολαμβάνουμε.

Για τη μους μελιντζάνας

Με πιρούνι τρυπάμε τις μελιτζάνες τις οποίες ψήνουμε στη σχάρα και τις καθαρίζουμε.

 Τις στραγγίζουμε .

 Πολτοποιούμε την ψίχα στο μπλέντερ και προσθέτουμε ελαιόλαδο,το βούτυρο και τις βρασμένες πατάτες.

Προσθέτουμε και τα υπόλοιπα υλικά και αλατοπιπερώνουμε.




0 Σχόλια


Δεν υπάρχουν σχόλια προς εμφάνιση.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε στην κοινότητά μας.Είναι εύκολο!


Εγγραφή νέου λογαριασμού

Συνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό? Εγγραφείτε εδώ.


Εγγραφείτε τώρα