La petite patisserie

  • καταχωρήσεις
    38
  • σχόλια
    0
  • εμφανίσεις
    4.453

Ραβανι με Γιαούρτι

natasoulini

33 εμφανίσεις

Υλικα:

  • 200γρ αυγα
  • 150γρ ζάχαρη 
  • 150γρ αλεύρι 
  • 150γρ σιμιγδάλι 
  • 40γρ γιαούρτι 
  • Βανίλια 
  • Μαστίχα 
  • Ξύσμα λεμονιού 
  • Baking bowder

Για το σιρόπι:

  • 600 ml νερό 
  • 800γρ ζάχαρη 
  • 50γρ γλυκόζη 
  • Κανέλα 
  • Φλούδα λεμόνι 

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:

  1. Βράζουμε όλα τα υλικα για το σιρόπι για ενα λεπτό από το σημείο βρασμού.
  2. Χτυπαμε τα αυγα με τη ζάχαρη να αφρατεψουν.
  3. Προσθέτουμε το γιαουρτι και τα αρώματα ξυσμα,Βανίλια και μαστιχα.
  4. Τέλος, όλα τα υπόλοιπα στερεά υλικά. 
  5. Ψήνουμε στους 180oC για 40 με 45 λεπτά περίπου.
  6. Σιροπιαζουμε με το σιρόπι σταδιακά και το κοβουμε αφού κρυώσει.

IMG_20170514_192249_411.jpg




0 Σχόλια


Δεν υπάρχουν σχόλια προς εμφάνιση.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε στην κοινότητά μας.Είναι εύκολο!


Εγγραφή νέου λογαριασμού

Συνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό? Εγγραφείτε εδώ.


Εγγραφείτε τώρα