• καταχωρήσεις
    144
  • σχόλια
    0
  • εμφανίσεις
    1.578

Βιενεζικο γλυκο 

cook

23 εμφανίσεις

18581826_1196718143771756_231918874835272375_n.thumb.jpg.3aa1c9c1626291c195c5fca209aaa2df.jpg18670879_1196718153771755_3494812487762425749_n.thumb.jpg.8e1439dbbcb0b264d46e190fa06928d3.jpg18620431_1196718123771758_9005881935053355010_n.thumb.jpg.ac2603d309a7fc1e0c802cae252be1c5.jpg18620183_1196718177105086_2851101613165650276_n.jpg.92309e8952bbfd5d8a5e895f8d2f67c2.jpg18557435_1196718173771753_3146809893603622214_n.thumb.jpg.3aa5a82b503faddcff87c82c35bc457d.jpg

Βιενεζικο γλυκο 
7 φλ γαλα, 8 κ σουπας φουσκωτές κορνφλαουρ, 1 κ γ βανίλια, 6 κ σουπας ζαχαρη, 300 μλ κρεμα γάλακτος 
Ζεστενομαι το γαλα, ζαχαρη, διαλύουμε το κορνφλαουρ με λιγο απο το γαλα, το ρίχνουμε στο γαλα, βανίλια, οταν αρχίζει να πήζει ρίχνουμε την κρεμα γάλακτος, οταν αρχίσει να κανει φούσκες, ειναι ετοιμο, το βάζουμε σε φόρμα ή πυρέξ βάζουμε μυγδαλα ή οτι αλλο θελουμε οταν κρυωσει στο ψυγειο. Εβαλα στο κάθε κομμάτι λιγο βύσσινο γλυκο , Effie xx




0 Σχόλια


Δεν υπάρχουν σχόλια προς εμφάνιση.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε στην κοινότητά μας.Είναι εύκολο!


Εγγραφή νέου λογαριασμού

Συνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό? Εγγραφείτε εδώ.


Εγγραφείτε τώρα