• καταχωρήσεις
    228
  • σχόλια
    0
  • εμφανίσεις
    13.035

ΡΑΒΑΝΙ ΒΕΡΟΙΑΣ

cook

13 εμφανίσεις

ΥΛΙΚΑ 1 Πακετο σιμιγδαλι χονδρο 1 κουπα αλευρι 1 κουπα φρεσκο βουτυρο αγελαδος η φυτινη 3/4 κουπας ζαχαρη 4 αυγα 1 κεσεδακι γιαουρτι 2 κουταλακια του γλυκου μπεικιν παουντερ 1 κουτ του γλυκου σοδα..!! Ξυσμα πορτοκαλιου ΣΙΡΟΠΙ 3.1/2 Κουπες νερο 4Κουπες ζαχαρη σταγονες λεμονι και την μιση λεμονοκουπα 5 Σταγονες μαστιχελαιο η μιση κουταλια μαστιχα τριμμενη με λιγο ζαχατη στο μπλεντρερ....ολα μαζι σε κατσαρολακι και βρασιμο για 15 λεπτα..!! ΕΚΤΕΛΕΣΗ Βαλτε σε μια σουπιερα το σιμιγδαλι,το αλευρι το μπεικιν την σοδα και ανακατεψτε ολα μαζι..!! Σε μια λεκανη χτυπηστε τα αυγα καλα, προσθεστε την ζαχαρη χτυπηστε καλα και ριξτε το γιαουρτι το βουτυρο, Ανακατεψτε και ριξτε σιγα σιγα και τα υπολοιπα υλικα...λαδωστε το ταψακι σας και ψηστε σε 32 νουμερο ταψι σε προθερμασμενο φουρνο σε αερα στους 170 για 50 λεπτα.. ψηστε πολυ καλα τρυπωντας με ενα μαχαιρι το γλυκο να βγαινει καθαρο...ριξτε το σιροπι χλιαρο εως κρυο πανω σε καυτο γλυκο..αφηνετε τα απορροφησει το σιροπι και σερβιρετε !!

18664577_1711637645808219_5208634849314624408_n.jpg

18813474_1711637759141541_2411096733615459243_n.jpg

18740247_1711637415808242_7811234149275095549_n.jpg




0 Σχόλια


Δεν υπάρχουν σχόλια προς εμφάνιση.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε στην κοινότητά μας.Είναι εύκολο!


Εγγραφή νέου λογαριασμού

Συνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό? Εγγραφείτε εδώ.


Εγγραφείτε τώρα