
Υλικα Σαβαγιαρ Ζελε ανανα Κονσερβα ανανα Σαντιγυ Ποσοτητες αναλογα το ταψακι σας!!εγω εβαλα απο 2 συσκευασιες το καθενα για ενα ταψι μακροστενο μεγαλο! Σαβαγιαρ τα οποια τα βρεχουμε ελαφρα και γρηγορα για να μη μας σπασουν με λιγο γαλα στο οποιο εχουμε ριξει και λιγο κονιακ!!στρωνουμε στο ταψακι μας..εχουμε φτιαξει σαντιγυ την οποια την στρωνουμε παρα πολυ καλα και προσεχουμε να μην αφησουμε καποια τρυπουλα..(γιατι οταν βαλουμε το ζελε θα παει κατω και δεν θελουμε)το βαζουμε στο ψυγειο να παγωσει λιγο..το βγαζουμε και τοποθετουμε εναν εναν τον ανανα διπλα διπλα (αν θελουμε στη τρυπουλα του ανανα βαζουμε ενα αμυγδαλο η καρυδι)οχι με δυναμη και μας δημιουργηθουν τρυπουλες βαζουμε στο ψυγειο..εχουμε ηδη φτιαξει ζελε ανανα απο το ζουμι της κονσερβας και το υπολοιπο νερο μεχρι την απαιτουμενη δοσολογια που αναγραφεται στο κουτι του ζελε!!και το εχουμε στο ψυγειο να φτασει στο σημειο της πηξης στη μεση..και μολις ειναι ετοιμο το ριχνουμε στο ταψακι σιγα σιγα να παει παντου ομοιομορφα!!!Αφηνουμε στο ψυγειο κανα 3 ωρο..οσο πιο πολυ τοσο καλυτερο!!!
- Διαβάστε περισσότερα ...
-
- 0 σχόλια
- 955 εμφανίσεις