Jump to content

ΠΡΟΣΩΠΑ

  • καταχωρήσεις
    57
  • σχόλια
    7
  • εμφανίσεις
    8.036

ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ BLOG

Άνθρωποι που αγαπούν την μαγειρική...

Καταχωρήσεις σε αυτό το blog

cook

ΠΛΕΤΕΑ ΜΑΡΙΛΕΝΑ

 

13090547_263767587297740_1827265455_n.jpg13077363_263767613964404_892855923_n.jpg

 

Ονομαζομαι Μαριλενα κατάγομαι από ένα όμορφο χωρίο την Νεράιδα  κοντά στην Αρχαία Ολυμπία  .Κατάγομαι από την Ρουμανία και μένω χρόνια στην Νεράιδα ..έχοντας οικογένεια μου αρέσει πολύ η μαγειρική και να φτιάχνω όμορφα εργόχειρα ....φτιάχνω γλυκά κουταλιού . λικέρ  καθώς και ότι άλλο μπορείτε να φανταστείτε εμπνευσμένη από την δίκη μας κουζίνα με συνδυασμό και ελληνική ..θα ανεβάσω μερικες φωτογραφιες από τα όμορφα πράγματα που κανω

 

Email -pleteamarilena@outlook.com

 

 

cook

Κωνσταντίνος

Ονομάζομαι Κωνσταντίνος και η καταγωγή μου είναι από την Πάτρα. Είμαι 14 χρονών και το χόμπι μου είναι η μαγειρική - ζαχαροπλαστική. Ασχολούμαι από τα 10 μου έτη και το όνειρό μου είναι να το κάνω επάγγελμα.

cook

Effie Tsouras

13081880_881967475246826_238796204_n.jpg

 

Με λενε Effie Tsouras, μεγάλωσα στο Περιστερι Αθήνα, μένω με την οικογένεια μου στην Μελβουρνη Αυστραλια, πολλα χρονια! Αγαπώ να μαγειρεύω και να φιαχνω γλυκα για την οικογένεια μου και τα τελευταία χρονια για τα εγγονακια μου, που ειναι η ζωη μου! Κανένας δεν γεννηθηκε " μαθημένος" ολοι μαθαίνουμε στην πορεία ετςι κι εγω, οταν δω ή δοκιμάσω κάτι ωραιο ζήτω ή ψάχνω την συνταγη και προσπαθώ να το κάνω να εχει το ωραιο αποτέλεσμα για τους δικούς μου ανθρώπους !

 

13101160_881967488580158_734861339_n.jpg

EMAIL 

tsouraseffie13@gmail.com

H ομαδα μαγειρικης μου ειναι effies-colours θα την βρειτε στο fc .

When in mood I create !!

cook

ΓΩΓΩ ΣΑΜΙΟΥ

13023497_1196111227075400_1630712820_n.jpg

Ονομάζομαι Γωγω Σαμιου είμαι τραγουδιστρια . Είμαι παντρεμένη  και έχω 3 κόρες .Η καταγωγή μου είναι από την Σάμο και μένω στον ιστθμο της Κορίνθου .Αγαπώ την μαγειρική,και έχω δημιουργήσει μια σελίδα με τις συνταγές μου Μαγειρεύουμε με την Γωγω Σαμίου

 

EMAIL

georgiapagondiotou@yahoo.gr

 

cook

Ραφαέλα Αρiφη

12920980_203179990060831_1865572008_n.jpg

Είμαι απόφοιτος του ΤΕΙ Λαμίας του τμήματος πληροφορικής κ τεχνολογίας  υπολογιστών. Παντρεύτηκα το 2008 κ το 2012 απόκτησα τον πρώτο μου γιο. Είναι 4 τώρα. Κ ο μικρός μου είναι 17 μηνών. Δεν εργάζομαι κ προσέχω κ μεγαλώνω η ίδια τα παιδιά μου. Είχαν ( ο μικρός έχει ακόμα ) κ οι δυο αλλεργία στην πρωτεΐνη του γάλακτος , στην καζεΐνη, η οποία είναι παντού. Ο μικρός κ στην σόγια , ξηρούς καρπούς, αυγά κ.α. κ έτσι έπρεπε να μαγειρεύω τα πάντα. Ακόμα κ το ψωμί για 5 μήνες το εφτιαχνα η ίδια. Είχα που είχα το μικρόβιο με την μαγειρική μπήκα για τα καλά στην κουζίνα φτιάχνοντας ότι τρώγαμε. Σχεδόν τα πάντα .

Η μαγειρική με βοηθάει να χαλαρώσω κ να νιώσω δημιουργική. Μόλις βλέπω μια συνταγή που μου αρέσει και έχω τα υλικά μπαίνω κατευθείαν κουζίνα. Είμαι άνθρωπος που όταν βρίσκω μια πετυχημένη συνταγή δύσκολα την αλλάζω άλλα μου αρέσει κ να πειραματιζομαι.

Θέλω να φτιάχνω νόστιμα , εύκολα κ οικονομικά φαγητά κ γλυκά που να μην έχουν τπτ να ζηλέψουν από τα αγοραστά. Κ πάνω απ όλα να ξερω τα υλικα που χρησιμοποιουνται για την δημιουργια του καθε τι που τρωνε τα παιδια μου κ εγω. Λογο θηλασμου δεν τρωω ουτε εγω αυτα που πειραζουν το μωρο γιατι περνάνε μέσα από το γάλα. Οπότε κάνω αποχή. Πλέον εχει μονο στα αγελαδινα γαλακτομικα κ στο κρεας της κ ετσι εχει μεγαλωσει η ποικιλια των τροφων που καταναλωνουμε

Eγω πιστεύω ότι πλέον ξέρω να τρώω σωστά κ μπορώ να φτιάξω τα πάντα. Τις τούρτες των παιδιών μου καθώς και οτιδήποτε γλυκό τρώνε πάντα τα φτιάχνω εγώ η ίδια.
Έχω μια σελίδα μαγειρικής  στο fc Δοκιμασμένες Συνταγές - RAFAELA 

EMAIL 

rafaelahlias@gmail.com

 

cook

Βασίλης Σωκιανός

ααααααααααααα.JPG

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ

ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΩΚΙΑΝΟΣ

Κιν. : 6974 575063

Ημερ.γέννησης : 21/1/1990

Διε/νση : Δολιανών 5α

Αιγάλεω T.K. 12242

E-MAIL : billakosok@gmail.com

Α.Φ.Μ. : 139182854

Α.Μ.Κ.Α. : 21019000039

Επάγγελμα – Ειδίκευση : ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ – CHEF

Οικογ. Κατάσταση : Άγαμος
 

Εκπαίδευση

• Απόφοιτος γυμνασίου

• Απόφοιτος Ι.Ε.Κ. LE MONDE ( 2004 – 2006 ) Υπεύθυνοι καθηγητές τμήματος, Κος Κίτσος Κωνσταντίνος, Κος Καρούμπας Βασίλης.
 

Ξένες Γλώσσες

•  ΑΓΓΛΙΚΑ : ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ

• ΓΑΛΛΙΚΑ : ΑΡΧΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ

• ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΓΝΩΣΗ Η/Υ ΚΑΙ INTERNET
 

Εμπειρία

1. Από Μάϊο του 2005 – Οκτώβρη του 2005 Πρακτική εξάσκηση στο Ξενοδοχείο LONG BEACH RESORT Λόγγος Αχαϊας  ( βαθμός Άριστα 10 )

2. Από Μάϊο του 2006 – Οκτώβρη του 2006 Πρακτική εξάσκηση στο Ξενοδοχείο ATLANTIS Λάμπη – Κώς CHEF Κος Τσιάκρας Ιωάννης (βαθμός Άριστα 10 )

3. Από Οκτώβρη του 2006 – Ιανουάριο του 2008 Εστιατόριο ΑΛΑΤΣΙ θέση Β΄μάγειρας CHEF Κος Σκαρμούτσος Δημήτριος

4. Από Φεβρουάριο του 2008 – Οκτώβρη του 2008 Εστιατόριο ΠΛΩΡΗ Πολυχώρος Πευκάκια Άγιοι Θεόδωροι Κορινθίας θέση SOUS  CHEF Κος Σακελλαρίου Αναστάσιος. Τηλέφωνο συστάσεων 6974324907

5. Από Οκτώβρη του 2008 – Αύγουστο του 2009 ΟΜΙΛΟΣ ΔΑΣΚΑΛΑΝΤΩΝΑΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ FIRST CLASS Α.Β.Ε.Τ.Ε. θέση : Υπύθυνος κουζίνας (Δυναμικότητα σίτισης 1.500 μερίδων)

6. Από Αύγουστο του 2009 – Μάϊο του 2010 Εκπλήρωση στρατιωτικών υποχρεώσεων με την ειδικότητα του μάγειρα (συστατική επιστολή από τον Διοικητή της μονάδας)

7. Από Σεπτέμβριο του 2010 – Μάρτιο του 2013 εστιατόριο ΚΡΕΑΤΟΠΩΛΕΙΟ Πειραιάς, Ακτή Θεμιστοκλέους 68 θέση  Τηλέφωνο συστάσεων 6937406851 Κος Ιάκωβος Κτενόπουλος.

8. Από Μάρτιο του 2013 – Σεπτέμβριο 2013 εστιατόριο ΚΡΕΑΤΟΦΑΓΕΙΟ Παγκράτι, Αμύντα 6 Πλατεία Προσκόπων θέση CHEF

9.Από Σεπτέμβριο 2013-Ιανουάριο 2014 cafe-reustaurant-bar Alea in style Αιγάλεω ΘΕΣΗ CHEF

10.Aπό Ιανουάριο 2014-Μάρτιο 2015 Εστιατόριο Colazione Leeds Ηνωμένο Βασίλειο (Αγγλια) ΘΕΣΗ CHEF

11.Από Μάρτιο 2015-εως και σήμερα cafe-bar-restaurant Lola's Bar Πειραιάς ΘΕΣΗ CHEF
 

Δεξιότητες

• Μέλος της Λέσχης Αρχειμαγείρων Ελλάδος ( CHEF CLUB )

•Πολύ καλή γνώση σε Τεχνικές κοπής, προετοιμασίας & παρασκευής κρεάτων

•Παρακολούθηση Σεμιναρίων με θέμα HACCP ISO

•Παρακολούθηση Σεμιναρίων με θέμα την Ιταλική κουζίνα στον Όμιλο LA PASTERIA με CHEF Κο Τσανακλίδη Άρη

• Παρακολούθηση Σεμιναρίου, (κατά την διάρκεια των σπουδών μου), σε συνεργασία της σχολής LE MONDE με την σχολή  ECOLE GREGOIRE ET FERRANDI, με θέμα την Γαλλική κουζίνα Εισηγητής Κος Καλόσακας.

•Έλαβα μέρος ως SOUS CHEF του Κου Σακελλαρίου Αναστάσιου ο οποίος ήταν εισηγητής στο Σεμινάριο Ελληνικής Δημιουργηκής Κουζίνας με νέες τεχνηκές  ( SOUS VIDE – ΜΟΡΙΑΚΗ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ )

• Έλαβα μέρος ως SOUS CHEF του Κου Σακελλαρίου Αναστάσιου στην διοργάνωση & παρουσίαση πιάτων GREAT KOUZINA στην έκθεση HORECA 2014.

 

Στόχοι

• Συνεχής βελτίωση και εκμάθηση της μαγειρικής τέχνης

• Παρακολούθηση σεμιναρίων για την ανάπτυξη και τις νέες τεχνικές της μαγειρικής

 

cook

Λάμπρος Κοντογιάννης

1014431_687881744572005_1777464365_n.jpg

Λάμπρος Κοντογιάννης

 

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ

 

Προσωπικά στοιχεία

Ημερομηνία γέννησης : 04/05/1975

Τόπος γέννησης : Αθήνα

Email: labroskontogiannis@gmail.com

Σπουδές-Επιπλέον Επιμόρφωση και Εξειδίκευση

2001, Απόφοιτος του Ανωτάτου Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Θεσσαλονίκης στη Σχολή Τεχνολογίας Τροφίμων – Διατροφής και Διαιτολογίας του Τμήματος Διατροφής και Διαιτολογίας με Ειδικότητα: Κλινικός Διαιτολόγος Διατροφολόγος-Τεχνολόγος Διατροφής Τίτλος Πτυχιακής Εργασίας: «Μελέτη Πληθυσμού Ατόμων σε Κέντρα αδυνατίσματος. Στόχοι, Ανάλυση Διαιτολογίων, Ψυχολογική Κατάσταση, Συγκριτικά Στοιχεία και Αποτελέσματα»

 Τελειόφοιτος μεταπτυχιακού MSc Integrative in Counselling and Psychotherapy, στο Πανεπιστήμιο Derby της Αγγλίας, MSc στη συνθετική ψυχοθεραπεία και συμβουλευτική, Πανεπιστήμιο Derby της Αγγλίας

Eίμαι απόφοιτος μάστερ συνθετικής ψυχοθεραπείας.

 1997, 12 μηνη μελέτη ατόμων (Project) με θέμα “Αnorexia Νeurosa” στο British College στο Τμήμα Κλινικής Ψυχολογίας.

  6μηνη εξειδίκευση στη παιδική παχυσαρκία, μελέτη και καταγραφή 5 σχολείων, τομέας Αθήνα, πρόγραμμα Cosi, 2010.

  8μηνη εξειδίκευση στη παιδική παχυσαρκία, Νοσοκομείο Παίδων Παν. & Αγλαϊα Κυριακού, 2013

·12μηνη παρακολούθηση και πιστοποιητικό του HND προγράμματος Higher National Diploma πάνω στη συμβουλευτική ψυχολογία, 2014.

 12μηνη εκπαίδευση σε σεμινάρια χειροπρακτικής και οστεοπαθητικής, 1998.

 18 μήνες παρακολούθηση και εκπαίδευση πάνω στη νευροπαθητική με Θιβετιανό δάσκαλο, 2000, 2011

 

Εργασιακή εμπειρία

1990-1991, Διεξαγωγή έρευνα αγοράς ως ερευνητής-αναλυτής της επώνυμης εταιρείας Field Resources

1992-1993, Manager Πωλήσεων και Εκπαιδευτής προσωπικού στην Εταιρεία «ΕΠΑΥΛΙΣ» 

1997-1998, Διάφορες δραστηριότητες όπως διακόσμηση των καταστημάτων «Γερμανός» στη βόρεια Ελλάδα, όπως Θεσ/νίκη, Γιαννιτσά και Βέροια, καθώς και εργάστηκα ως φωτογράφος σε γνωστούς καλλιτεχνικούς χώρους.

1999-2002, Εργάστηκα στα Κέντρα αδυνατίσματος Bodyline ως υπεύθυνος του διαιτολογικού τμήματος ενώ παράλληλα προτάθηκα να εκπαιδεύσω το προσωπικό στα ίδια κέντρα της Κύπρου στη Λάρνακα, Λεμεσό και Λευκωσία.

 2002-2003, Διευθυντής στα «Κέντρα Μεσογειακής Δίαιτας» της Φιλοθέης.

2004 Ίδρυσα το «Επιστημονικό Κέντρο Μεταβολισμού» και έως και σήμερα διατηρώ τη θέση του επιστημονικού διευθυντή και υπεύθυνου του διαιτολογικού τμήματος.

Μάιος 2007, Προϊστάμενος του διαιτολογικού στα «Κέντρα Μεσογειακής Δίαιτας» του Πειραιά.

Φεβρουάριος 2008, Εκπαιδευτικός στις σχολές «ΑΥΓΕΡΙΝΟΠΟΥΛΟΥ»

Επιπλέον έχω αναλάβει ως Επιστημονικός Συνεργάτης τη σχεδίαση προγραμμάτων διατροφής & ρύθμισης μεταβολισμού, στα κέντρα «Art Action Studio Pilates» και «ΑΙΩΝ»

Απρίλιος 2013, Νοσοκομείο Παίδων Παναγιώτη & Αγλαϊα Κυριακού, οκτάμηνη σύμβαση στο με το πρόγραμμα ΕΣΠΑ στη θέση Διαιτολόγος–Παιδοδιαιτολόγος «Εθνικό Σχέδιο Δράσης για τη δημόσια Υγεία. Αποτύπωση, Πρόληψη και Αντιμετώπιση Της Παιδικής Παχυσαρκίας-Δράσεις για την Άσκηση και την Υγιεινή Διατροφή».

Ξένες γλώσσες

 Αγγλικά,   First Certificate in English, University Of Cambridge, Dec. 1997.

 Ιταλικά, μέτρια γνώση

 Γαλλικά, μέτρια γνώση

Επιμόρφωση: (συνέδρια-ημερίδες) Πρακτική Άσκηση Επιπλέον δραστηριότητες 

·        16-17 Μαϊου 1997, 3ο Μακεδονικό Συνέδριο Διατροφής και Διαιτολογίας «Νέες Τάσεις & Τεχνολογία», ΑΤΕΙ Θεσ/νίκης, που πραγματοποιήθηκε στο Εκθεσιακό κέντρο HELEXPO ΔΕΘ Θεσ/νίκης

·        28-30 Νοεμβρίου 1997, 5ο Πανελλήνιο Συνέδριο Διατροφής και Διαιτολογίας, Πανελλήνιος Σύλλογος Διαιτολόγων, Αθήνα

·        23-24 Μαϊου 1998,Θεσ/νίκη, 1ο Βορειοελλαδικό Συνέδριο Αισθητικής και Διαιτολογίας, ΑΤΕΙ Θεσ/νίκης Βελλίδειο Εκθεσιακό κέντρο

·        28-29 Μαϊου 1999, 4ο Μακεδονικό Συνέδριο Διατροφής & Διαιτολογίας, «Διατροφή-Γενετική Μηχανική & Υγεία» ΑΤΕΙ Θεσ/νίκης Βελλίδειο Εκθεσιακό κέντρο HELEXPO ΔΕΘ Θεσ/νίκης

·        24-26 Νοεμβρίου 2000, 6ο Πανελλήνιο Συνέδριο Διατροφής & Διαιτολογίας, Πανελλήνιος Σύλλογος Διαιτολόγων, Αθήνα

·        14 Απριλίου 2002, 3ο Πανελλήνιο Συνέδριο Χειρουργικής Της Παχυσαρκίας, Ελληνική Χειρουργική Εταιρεία Παχυσαρκίας, Γ΄ Χειρουργική Κλινική του ΑΠΘ, Θεσ/νίκη

·        13 Ιουνίου 2002, Ημερίδα με θέμα: «ΚΑΡΔΙΑΓΓΕΙΑΚΑ ΝΟΣΗΜΑΤΑ-ΝΕΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ», ΑΤΕΙ Αθήνας, Σχολή Επαγγελμάτων Υγείας και Πρόνοιας Τμήμα Νοσηλευτικής Α΄

·        14-16 Νοεμβρίου 2002, 5ο Μακεδονικό Συνέδριο Διατροφής, « Παιδί και Διατροφή στη Νέα Χιλιετία», ΑΤΕΙ Θεσ/νίκης, τμήμα Διατροφής και Διαιτολογίας, Συνεδριακό Κέντρο Ν. Γερμανός ΔΕΘ, Θεσ/νίκη

·        6-9 Februrary 2003, 1st Balkan Congress On Obesity, 5th Panhelinic Medical Congress On Obesity, held in Athens, Greece, HELLENIC MEDICAL ASSOCIATION FOR OBESITY

·        4-5 Απριλίου 2003, 7ο Συνέδριο της Ελληνικής Εταιρείας Λιπιδιολογίας Και Αθηροσκλήρωσης με θέμα: «Αθηροσκλήρωση: Αιτιολογικοί Παράγοντες και Πρόληψη», Αθήνα, Αμφιθέατρο Χαροκοπείου Πανεπιστημίου

·        10 Μαϊου 2003, 1η Νοσηλευτική Ημερίδα του Γ.Ν.Α. «ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ» Αθήνα στο Αμφιθέατρο Νοσοκομείου με θέμα: «ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΟΥ ΑΣΘΕΝΟΥΣ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ»

·        11 Ιουνίου 2003, 1η Ετήσια Επιστημονική Ημερίδα, Α΄Προεκπαιδευτική Χειρουργική Κλινική Πανεπιστημίου Αθηνών, ΜΟΝΑΔΑ ΜΑΣΤΟΥ, με θέμα: «Πρώιμος Καρκίνος του Μαστού-Από τη Διάγνωση στη Θεραπεία», Α΄ ΠΕ. Σ. Υ. Π. ΑΤΤΙΚΗΣ, ΓΕΝ. ΝΟΣ. ΑΘΗΝΑΣ «ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ»

·        7 Οκτωβρίου 2003, ΑΤΕΙ ΑΘΗΝΑΣ, ΣΧΟΛΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΙΕΙΝΗΣ & ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΉΣ Α΄, Ημερίδα με θέμα: «ΗΜΕΡΕΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ 2003-ΕΜΒΟΛΙΑ», ΣΕΥΠ

·        14-16 Νοεμβρίου 2003, 7ο Πανελλήνιο Συνέδριο Διατροφής & Διαιτολογίας, ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΩΝ

·        18-20 Μαρτίου 2004, 31ο Πανελλήνιο Συνέδριο Ενδοκρινολογίας & Μεταβολισμού, Ελληνική Ενδοκρινολογική Εταιρεία Πανελλήνια Ένωση Ενδοκρινολόγων, Ξενοδοχείο “Ledra Marriott”

·        23 Οκτωβρίου 2004, ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ, «ΕΛΕΓΧΟΣ ΒΑΡΟΥΣ», Πανελλήνιος Σύλλογος Διαιτολόγων-Διατροφολόγων

·        5-6 Μαϊου 2006, 2ο Διεθνή Μετεκπαιδευτικό Συμπόσιο Ενδοκρινικής Ογκολογίας, Τμήμα Ενδοκρινολογίας-Ενδοκρινικής Ογκολογίας ΘΕΑΓΕΝΕΙΟ ΑΝΤΙΚΑΡΚΙΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, «ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΘΥΡΕΟΕΙΔΟΥΣ, από τη Διάγνωση στη Θεραπεία», Χορηγήθηκαν Συνολικές μονάδες (CME credits): 9 από την UEMS, 11 από την ESMO, 9 από την PMA  ΑΡΙΣΤΑ. Φορέας: Τμήμα  Ενδοκρινικής Ογκολογίας, Τμήμα Ενδοκρινολογίας & Ενδοκρινικής Ογκολογίας ΘΕΑΓΕΝΕΙΟ ΑΝΤΙΚΑΡΚΙΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΘΕΣ/ΙΚΗΣ

·        28 Ιουνίου 2006, ΈΠΑΙΝΟΣ-AWARD, Ταξίδι στα νησιά Αίγινα-Ύδρα-Πόρο, Αφιερωμένο στη Προληπτική Ιατρική με θέμα: «Νόσος Αλτσαχαϊμερ, Διατροφή στη  3η ηλικία, πρόληψη και αντιμετώπιση της Νόσου στη σύγχρονη Διαιτολογία», έρευνα παρουσίαση:ΚΟΝΤΟΓΙΑΝΝΗΣ ΛΑΜΠΡΟΣ, Όμιλος Unesco, UNESCO CLUB OF THE DEPARTMENT OF PIRAEUS & ISLANDS

·        7 Οκτωβρίου 2006, ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΜΠΟΣΙΟ «Διατροφή: Ασπίδα Υγείας» ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΩΝ-ΤΕΧΝΟΛΟΓΩΝ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ, Υπό την αιγίδα των Τμημάτων Διατροφής & Διαιτολογίας των Α.Τ.Ε.Ι. Θεσ/νίκης & Κρήτης HELEXPO Θεσ/νίκης

·        17-19 Νοεμβρίου 2006, 12ο Πανελλήνιο Συνέδριο Ελληνικής Εταιρείας Παρεντερικής & Εντερικής Διατροφής, σε συνεργασία με το τμήμα Διατροφής & Διαιτολογίας του Α.Τ.Ε.Ι. Θεσσαλονίκης, Ξενοδοχείο Grand Palace, Θεσ/νίκη

·        29 Νοεμβρίου – 02 Δεκεμβρίου 2006, 19ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΡΕΥΜΑΤΟΛΟΓΙΑΣ, ενεργή συμμετοχή-εργασίες, πιστοποίηση (20) ΜΟΡΙΑ, Athens Hilton Hotel, ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΡΕΥΜΑΤΟΛΟΓΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

·        Από το 2006 εως και σήμερα εξακολουθώ να παρακολουθώ και να συμμετάσχω σε παρουσιάσεις διαφόρων μελετών, καθώς και σε πανελλήνια συνέδρια, διαφόρων ιατρικών συλλόγων, πάνω στο αντικείμενο της επιστήμης μου, της διατροφής-διαιτολογίας και της ψυχοθεραπείας-συμβουλευτικής ψυχολογίας.

·        Εξάμηνη Πρακτική Άσκηση στα Κέντρα Bodyline

·    3 ετής πρακτική ως εκπαιδευόμενος συνθετικός ψυχοθεραπευτής στο Πειραϊκό ινστιτούτο «Εταιρεία ψυχολογικής υποστήριξης θεραπείας & εκπαίδευσης ΕΨΥΘΕ» 2013 έως 2016, καθώς και στο ίδιο κέντρο συνεχίζει τις σπουδές του με εξειδίκευση πάνω στην συστημική οικογενειακή θεραπεία ζεύγους

 2011 Προτάθηκα και ανέλαβα την έρευνα που διεξήχθη υπό την αιγίδα του υπουργείου παιδείας και θρησκευμάτων σε δημοτικά σχολεία στη χώρα μας, την οποία οργάνωσε ο παγκόσμιος οργανισμός υγείας, σχετικά με καταγραφή και μελέτη παιδιών, ώστε να μελετηθεί το φαινόμενο παχυσαρκίας στη χώρα μας. Πόλη προσωπικής μελέτης Αθήνα.

·        2012-2013 Έχω προταθεί και αποδέχτηκα για το χρονικό αυτό διάστημα το νέο project, σχετικά με ενημέρωση, εκπαίδευση και αντιμετώπιση των διατροφικών συνηθειών, τρόπους αντιμετώπισης της παιδικής παχυσαρκίας, σε διάφορους κρατικούς φορείς και σχολεία καθώς και κρατικές υπηρεσίες με σκοπό την εκπαίδευση του ανθρωπίνου δυναμικού στις υπηρεσίες αυτές. Διοργανωτής παγκόσμιος οργανισμός υγείας, σε συνεργασία με το ΑΤΕΙ Θεσ/νίκης.

·        Είμαι μέλος του Πανελλήνιου Συλλόγου Διαιτολόγων-Διατροφολόγων-Τεχνολόγων Διατροφής, πάρεδρο μέλος της Πανελλήνιας Ενδοκρινολογικής Εταιρείας, της Ελληνικής Εταιρείας Παχυσαρκίας, της Ελληνικής Εταιρείας Λιπιδιολογίας και Αθηροσκλήρωσης και της Ελληνικής Ρευματολογικής Εταιρείας.

·        Συμμετείχα σε πολλά συνέδρια με έρευνες και εργασίες, καθώς και πραγματοποιώ κατά καιρούς ομιλίες σε διάφορα κέντρα με θέματα στη Διατροφή και τον Μεταβολισμό

·        Είμαι αναλυτής Διαιτολογίων και διαφόρων διαιτολογικών προγραμμάτων 

·        Επί 3 χρόνια συμμετείχα και διατηρούσα προσωπική τηλεοπτική εκπομπή:          «Ευ Ζην» με τη Ρένα Μαραζιώτη στο κανάλι SEVEN.

·        Σήμερα εμφανίζομαι κατά καιρούς σε διάφορες ζωντανές τηλεοπτικές εκπομπές όπως στο κανάλι ΤΗΛΕ ΑΣΤΥ (ΑΡΤ) στην εκπομπή «Το ταξίδι της Ζωής», καθώς και στην εκπομπή «Κάθε Μέρα Νέα Μέρα», ακόμα, στο κανάλι 10 στην εκπομπή «ο κόσμος του σήμερα», στην ΝΕΤ, στο ALTER, στο 902  κ.α., σε ραδιοφωνικούς σταθμούς, καθώς και σε δελτία ειδήσεων με θέματα ενημέρωσης των τηλεθεατών στην υγεία και τη διατροφή. Αρθρογραφώ σε διάφορες εφημερίδες και περιοδικά όπως το Forma, Υγεία και Διατροφή, Υγεία και Οικολογία, ΕΓΩ, Men’s Health, κ.α., σε σχολικές  εφημερίδες και περιοδικά, καθώς και σε άλλα επιστημονικά περιοδικά και έντυπα με θέματα την υγεία και τη διατροφή.

 Eνδιαφέροντα

     Επιπλέον ασχολούμαι με τη ζωγραφική και είμαι μέλος του ομίλου UNESCO, λαμβάνοντας μέρος σε εκθέσεις, αποσπώντας διακεκριμένες θέσεις και επαίνους

·         

·    Μουσική, Βιολί, Πιάνο, Pilates, Φωτογραφία, Ζωγραφική, Υποκριτική

 

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 

https://m.facebook.com/DiaitologikoKentroTherapeionMetabolismou/?ref=bookmarks

Διεύθυνση: Ευαλκίδου 16,

Τ.Κ. 104 45, Aθήνα

Τηλ: 210-8547999

Κιν.: 6973-238-709

ΕΜΑΙL 

cook

ΠΑΠΠΑΣ ΧΡΟΝΗΣ

11138678_10202770476302266_6125189071562

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ

ΠΑΠΠΑΣ ΧΡΟΝΗΣ

 

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

 

Ημερομ. γεννησης: 19/12/1994

 

Τοπος γεννησης: Θεσσαλονικη

 

Οικογεν.κατασταση: Αγαμος

 

Εκπληρωμενα στρατιωτικα καθηκοντα: Ναι

 

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

 

Ταχ.διευθυνση: Κυμινα Θεσσαλονικης

 

Αρ.τηλεφωνου: 6980921925

 

E-mail: akis2222@hotmail.com

 

 

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

 

2012 Αποφοιτος γενικου λυκειου

 

2014 Αποφοιτος Ι.ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ με την ειδικοτητα ΤεχνικοςΜαγειρικης Τεχνης

 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ

27/05/2013 - 30/09/2013 GRECOTEL CORFU IMPERIAL πρακτικη ως μαγειρας ζεστη και κρυα κουζινα

25/05/2014 - 30/09/2014 ELOUDA BEACH HLIOS A.E. πρακτικη ως μαγειρας στο πολυνησιακο εστιατοριο του ξενοδοχειου BLUE LAGOON  γνωσεις πολυνησιακης κουζινας sushi και makimono

 

11/11/2014 - 11/08/2015 Εκπληρωση στρατιωτικων καθηκοντων ως μαγειρας στην Λεσχη Αξιωματικων Φρουρας Θεσσαλονικης παραγωγη μεσημεριανου σισητιου και βραδινου ala carte γνωσεις ελληνικης κουζινας

 

ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ

2009 Αγγλικα lower Michigan

 

cook

12170294_1221491871197990_2087096768_n.t

Η  Αναστασία    Ξανθοπούλου-Ηλιάδου γεννήθηκε το 1986,στην  Άρδασσα Εορδαίας και τα τελευταία 6 χρόνια κατοικεί στην Πτολεμαΐδα ,οπού γνώρισε τον ερώτα της ζωής της και σύζυγό της,Πάρη .

 

Είναι απόφοιτη της σχολής  «Ιστορίας και Εθνολογίας»,του Δ.Π.Θ.  Ένα χρόνο πριν την αποφοίτησή της έως και σήμερα παραδίδει ιδιαίτερα μαθήματα  φιλολογικών.

 

Τις ώρες που δεν μελετά τις αφιερώνει στο φυσικό της  χωρο,την  κουζίνα!Η ενασχόληση της με τη μαγειρική ξεκίνησε έπειτα από παρότρυνση της μητέρας της,η όποια είναι η κινητήριος δύναμη της  ζωής της.

 

Άρχισε να στολίζει τα πιάτα της  για να ¨ξεγελάσει¨  τη ζαχαρένια θυγατέρα της, Δημητρούλα, που αρνείται πεισματικά να φάει.

 

Μπορείτε να απολαύσετε τις καθημερινές δημιουργίες της στη νεοσύστατη ομάδα της  στο  facebook: ¨Να΄χαμε να τρώγαμε¨.

https://www.facebook.com/groups/964724923586809/

EMAIL

 

cook

11277970_10206241725833407_517868958_n.jpg

Το ονομα μου ειναι Ευαγγελια ειμαι απο Aθηνα.και μενω πολλα χρονια ανώ Γλυφαδα ειμαι παντρεμενη και έχω 2υπεροχες κόρες αυτός είναι και ο λογος που σταμάτησα να δουλεύω μετα απο αρκέτα χρονία γιατι ήθελα να μεγαλωσω τα παιδάκια μου μονη μου.έτσι ασχολήθηκα με τη μαγειρική παραπανω αν και μαγειρευω πόλλα πόλλα χρονία..λόγω λατρείας.η δουλεια μ η κανονική έχει να κανει με παραθεραπευτικα "fhysiotherapist'' και μακιγιαζ "'make up artist''...έτσι και τονομα "'ζωγραφιές μαγειρικής'' οπώς και στη δουλεια μου έτσι και στη μαγειρική μαρεσει να δημιουργώ και να βλέπω ανθρώπους να χαμογελανε και να δημιουργειται στο προσωπο τους ένας θαυμασμός.Εχω μια ομαδα μαγειρικης στο fc με το ονομα ζωγραφιές μαγειρικής.

EMAIL

Tiest1973@yahoo.com

 

cook

Η Κοντούλη Μαρία

12016564_913805155323809_1084821092_n.th12021738_913805075323817_705471137_n.thu

Η Κοντούλη Μαρία μεγάλωσε στη Νέα Καλλικράτεια Χαλκιδικής και κατοικεί στη Θεσσαλονίκη.

Είναι σύζυγος στρατιωτικού και έχει ένα αγοράκι 2,5 ετών, ενώ διανύει την δεύτερη εγκυμοσύνη της. Σπούδασε φωτογραφία και εργάστηκε 13 χρόνια, ώσπου παντρεύτηκε το 2013 και

ανακάλυψε τη μαγεία της μαγειρικής!

Αγαπά την ελληνική παραδοσιακή κουζίνα

 

EMAIL

kontmaria32@yahoo.gr

cook

Ματίνα Στούμπου

11114010_1580314388887458_75065484309507

Είμαι γεννημένη σε επαρχία και συγκεκριμένα είμαι από τον Βόλο. Προσπαθώ να κρατήσω τις γνήσιες συνταγές από την πατρίδα μου αλλά και από άλλα μέρη της Ελλάδας μας. Μου αρέσει η μαγειρική και τολμάω πάνω σ' αυτή. Θα ήθελα λοιπόν να μοιραστώ μαζί σας τις γνώσεις μου αλλά να πάρω και καινούργιες ιδέες από σας. Τα χόμπυ μου ακόμα είναι το decoupage και η ζωγραφική One Stroke. .Καλή συνέχεια λοιπόν

 

EMAIL

m.stoumpou@hotmail.com

cook

ΡΕΑ

11228028_1503268159967447_6363796396132884956_n.thumb.jpg.c6aee6fdaf0a2f59db9a4a7e1fbab5c6.jpg

 

Λιγα λογια για μενα ειμαι απο ιωαννινα παντρεμενη με δυο παιδια .Προς το παρον δεν εργαζομαι!!

Εργαζομουν 4 χρονια μεσα σε κουζινα εστατοριου! 

 

ΕΜΑΙL

 

cook

Ελπίδα Χαραλαμπίδου

1453380_464792663632614_928025179_n.thum

Είμαι η Ελπίδα Χαραλαμπίδου . Ελπίδα όνομα και πράμα μιας και όσοι έχουν φάει από τα χεράκια μου , ελπίζουν να μη σταματήσει ποτέ αυτό το γαστριμαργικό θαύμα !

Γεννήθηκα μια καυτή μέρα του Γενάρη στην Μελβούρνη της Αυστραλίας , αντιστοίχως στην Ελλάδα ήταν καταχείμωνο . Σημαδιακό και αυτό , διότι ή που θα λατρέψεις τα καλούδια που φτιάχνω ή που δεν θα θέλεις αλλού να φας … Μα για στάσου θαρρώ πως το ίδιο πράγμα είπα . Ας είναι ! Μάρτυρες όλοι όσοι ο ουρανίσκος τους έχει επέλθει σε παρατεταμένο οργασμό εξαιτίας μου !

Γεννήθηκα στην Αυστραλία λοιπόν και σε ηλικία τριών χρονών ήρθαμε στην Ελλάδα με τους γονείς μου , συγκεκριμένα στο Αμμοχώρι της Φλώρινας . Ελπίζω και’γω και η οικογένειά μου κάποια στιγμή το Αμμοχώρι να γνωρίσει την δόξα που του πρέπει χάριν της ικανότητας που έχω να ξετρελαίνω κόσμο και ντουνιά με τα εδέσματα μου . Από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου μαγειρεύω , στα πέντε μου χρόνια με νερό και άμμο , στα δέκα μου πρόσθεσα και πέτρες , στα δεκατέσσερα μου πια είχα ένα τετράδιο με σημειώσεις και συνταγές και φυσικά αληθινά υλικά !

Μυήθηκα μόνη μου σε όλο αυτό , συνεπώς αυτοδίδακτη ,από μια άμετρη επιθυμία να ανακατεύω , να αναμειγνύω , να συνδυάζω , να αυτοσχεδιάζω , να καινοτομώ , και από την μεγάλη μου ανάγκη βέβαια να δίνω αγάπη στους δικούς μου ανθρώπους μέσω της αδυναμίας μου στην μαγειρική ! Η μαγειρική δεν είναι απλά ένα πάθος , είναι αρρώστια ! Ανάγκη , διαφυγή , δημιουργία , έρωτας ! Αν είχε όνομα θα την έλεγαν Ελπίδα!

Έχω τρεις κόρες ! Τρεις κόρες οι οποίες είναι η πηγή της έμπνευσής μου, ο σκοπός της ζωής μου ! Είναι αυτές που με χαρά περιμένουν κάθε τι καινούριο . Είναι οι αυστηρότεροι κριτές μου. Και είναι αυτές που με παρότρυναν να φτιάξω το μπλογκ μου , το www.elpidaslittlecorner.blogspot.gr , το μπλογκ αυτό ήταν το έναυσμα για να έρθω σε επαφή με ανθρώπους από όλο τον κόσμο και κατ’επέκταση το περιοδικό Olive να με ξεχωρίσει μεταξύ άλλων εξίσου σημαντικών σεφ και να δημοσιεύσει την συνταγή μου ! Λατρεία μου μεγάλη οι ζύμες , ίσως γιατί έχουν κάτι το αρχέγονο λόγω υφής . Πλάθω άρα δημιουργώ ! Κατά βάση μαγειρεύω Ελληνικά , εντούτοις αγαπώ πολύ την Ιταλική και Κινέζικη κουζίνα . Αρέσκομαι κυρίως στο να φτιάχνω πίτες και πίτσες , ο τόπος που ζω διαθέτει υλικά αρίστης ποιότητας και αυτό από μόνο του σημαίνει πολλά ! Στόχος μου , μα περισσότερο εσωτερική μου ανάγκη είναι να μοιραστώ μαζί σας την αγάπη μου , γιατί την αγάπη αν δεν την μοιραστείς σε αφήνει ! ! !

EMAIL

hope2324@hotmail.gr

 

cook

Μαρια Κουρτη

Maria Kourti

Εiμαι η Μαρια Κουρτη ζω στην Αθηνα και εχω 2 υπεροχα παιδια 26 και 23 ετων.

Η μαγειρικη ειναι το αγαπημενο μου χομπυ.μου αρεσει να δημιουργώ νόστιμα πιατα για την οικογένεια μου και τους φιλους μου.Πριν 18 χρόνια μας χτύπησε την πόρτα ο διαβήτης!!η κορη μου ηταν τοτε 8 ετων και επρεπε να συμφιλιωθει ολη η οικογενεια με αυτο το γεγονος.Ξεκινησα να κανω συνταγες καταλληλες για διαβητικους ωστε να μη στερηται τιποτα το παιδι μου σε φαγητα αλλα και σε γλυκα που τοσο της αρεσαν.

Αυτες λοιπον τις συνταγες τις μοιραζομαι μαζι σας με πολυ αγαπη!!

 

EMAIL

m.araki1965@hotmail.com

cook

Νατάσα Λέπεση

11830706_896806793733701_1862412567_n.th
 
Με λένε Νατάσα, είμαι 32 χρονών και ζω στη Κέρκυρα.Σπούδασα τουριστικά στην Πάτρα και δούλεψα σε ξενοδοχεία σε όλη την Ελλάδα!!Είμαι πλέον μόνιμος κάτοικος Κέρκυρας και αρραβωνιασμένη με το Νικόλα μου!Μπορεί να δουλεύω στα ξενοδοχεία, όμως η μεγάλη μου αγάπη ανέκαθεν ήταν είναι και θα είναι η ζαχαροπλαστική!!!!Με τον μεγαλύτερο μέντορα chef κάθε μέρα δίπλα μου να μου δίνει τα φώτα του (τον Κύριο Στέλιο),ανακάλυψα το πιο κρυφό μου ταλέντο!!!!!Τα γλυκά ,την σοκολάτα και άλλα!!!!σλρουπ!!!!!!Τα κίνητρα μου και τα ερεθίσματα μου ξεκίνησαν πριν 7 χρόνια από τις γλυκές τηλεοπτικές του αλχημείες!!!!!Μεσα από  πολλές γλυκές προσπάθειες πετυχημένες και αποτυχημένες (αχχαχαχαχαχα),αμέτρητα πειράματα που ακόμα και τώρα συνεχίζω,ξεχωρίζω πολλές καλές συνταγές να τις μοιραστώ μαζί σας με αγάπη!!Μακάρι να μπορέσω να σας μυήσω στη ζαχαροπλαστική με τον ίδιο τρόπο που με μύησε και μένα ο δάσκαλος μου!!!!Καλή επιτυχία και καλή σας απόλαυση!!Καλό ταξίδι στις γεύσεις!!!!!
 
EMAIL 
natasa.lepesi@gmail.com
 
ΣΕΛΙΔΑ ΣΤΟ FACEBOOK
cook

Χρυσουλα Κυπραιου

11844129_912825862143756_1108407793_n.th

Ονομάζομαι  Χρυσουλα κυπραιου κατάγομαι από την θεσσαλονικη και είμαι 33 χρονών και αραβωνιασμενη με τον Σταυρο ! Με την μαγειρική δεν είχα πολλές επαφές και μπορώ να πω οτι ξεκίνησα από το μηδέν αναγκαστικά πριν από 5 χρονιά ... όσο περνούσε ο καιρός όμως παθιαστηκα μαζί της γι αυτο προσπαθώω να γίνομαι όλο και καλύτερη να μαθαινω νέα πράγματα και να με μαθαινουν γι αυτό τον λόγο με την αγαπημένη μου φίλη Χαρά δημιουργησαμε με πολυ αγαπη την ομαδα μαγειρικης μας Απτα χ+χερακια μας

 

EMAIL

xrisoylak@in.gr

cook

Χάρης Χατζηρήγας

11855573_10207870090578945_479029198_n.t

Ονομάζομαι Χάρης Χατζηρήγας και μεγάλωσα στο νησί της Ρόδου έχοντας καταγωγή και από τον Πειραιά ! Σπουδάζω στο ΙΕΚ Ρόδου τεχνικός ζαχαροπλαστικής - αρτοποιίας και εργάζομαι παράλληλα στο ζαχαροπλαστειο Vanilla & Chocolate.

11830761_10207870090978955_238069996_n.t11830853_10207870090858952_700061013_n.t

Για έμενα η απόλυτη ευχαρίστηση, είναι να με γνωρίζει ο κόσμος μέσα από τις γεύσεις και τα αρώματα των γλυκών που του προσφέρω. Γιατί στην κάθε συνταγή παραθέτω τόσο κομμάτια της ψυχής μου, όσο και του χαρακτήρα μου! Για μένα η ζαχαροπλαστικη είναι τρόπος έκφρασης! Τρόπος να εκφράζω την αγάπη μου, την χαρά μου ακόμη και τη λύπη μου! Ακόμη περισσότερο όμως, τρόπος να δηλώνω την ευγνωμοσύνη μου σε ανθρώπους που με στηρίζουν όπως το ζαχαροπλαστειο "Vanilla & Chocolate" που μετράμε μαζί τώρα κοντά 3 χρονιά!

Η ζαχαροπλαστικη ξεκίνησε σαν χόμπι και κατέληξε ειδίκευση για έμενα δημιουργωντας μου την ανάγκη να προσφέρω ακόμη περισσότερα και να θέτω καθημερινά καινούργιους στόχους! Ένας από αυτούς είναι να μεταφέρω και σε εσάς την ίδια ανάγκη και ευχαρίστηση για δημιουργία! Ας προχωρήσουμε λοιπόν μαζί προς νέα μονοπάτια και ταξίδια γεύσεων, αρωμάτων, στιγμών και συναισθηματων!

EMAIL

xar4s_gate-7@hotmail.com

11844021_10207870090618946_1966333837_n.jpg

11846251_10207870090938954_1766657060_n.jpg

cook

Angela Vallianou

11798185_1113481658681144_1112069986_n.t
  λενε Angela Vallianou, ειμαι παντρεμενη με τον Βασιλη και εχω ενα κοριτσακι που τον Νοεμβρη κλεινει τα 4...Η καταγωγή μου ειναι από την Κεφαλονια και μενω Καλλιθεα (Αθηνα)...και το μεγάλο μου παθος μου βεβαια ειναι η μαγειρικη...λογω δουλειας ειχα μαθει να κανω ευκολες συνταγες.. τον τελευταιο καιρο λόγω του οτι δεν εργάζομαι πλέον εχω ξεκινησει να ασχολουμαι πιο εντατικα με την μαγειρικη και την ζαχαροπλαστικη...και αυτό με οδήγησε και στο να δημιουργήσω εγώ και η κουμπαρα μου μια ομαδα μαγειρικης-ζαχαροπλαστικης την Συνταγοπαρεα ...


Facebook
https://www.facebook.com/groups/1541487239401361/ 

cook

Έφη Μπαξεβάνη

10568819_840906472651794_581426972295390

Η Έφη Μπαξεβάνη,καθηγήτρια Αγγλικής,γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη.Παντρεμένη με το Νίκο,μοιράζουν απλόχερα την αγάπη και το χρόνο τους στον 17 μηνών γιο τους,Δημήτρη.Η Έφη πρόσφατα ανακάλυψε όμως και μια νέα αγάπη ένα νέο ταλέντο - τη μαγειρική.Τα πιάτα της ευφάνταστα και πρωτότυπα,έχουν νέες ιδέες να προτείνουν στις γνωστές, παραδοσιακές συνταγές.Η Έφη επίσης διαχειρίζεται την ομάδα <Μαγειρεύουμε με μεράκι> στο facebook,όπου η ίδια και τα μέλη της ομάδας μοιράζονται καθημερινά συνταγές και μαγειρικές εμπειρίες.

EMAIL
effie.baxevani@yahoo.com
 
cook

Χαρα Πρωτοψαλτη

11793161_359703130871522_32128163_n.thum

Ειμαι η Χαρα και ειμαι από την ομορφη Θεσσαλονικη τα τελευταια 10 χρονια ζω στον Πειραια !!! ειμαι παντρεμενη και εχω ένα κοριτσακι που κοντευει τα 3!! Η σχεση μου με την μαγειρικη ξεκιναει από την ηλικια που εχει η κορη μου τωρα …. Αυτό που θυμαμαι πολύ εντονα είναι όταν ανοιγε η μαμα μου φυλλα για πιτα, παντα αρπαζα λιγο ζυμαρακι και προσπαθουσα να κανω τα δικα μου, φυσικα ζυμαρακια εβρησκε η μαμα σε ολο το σπιτι μεχρι κ στο μαξιλαρι μου….οσο περνουσαν τα χρονια προσπαθουσα με κάθε ευκαιρια να μπαινω οσο περισσοτερο μπορουσα στην κουζινα. Η μαγειρικη για εμενα είναι η ψυχοθεραπεια μου ,με χαλαρωνει και με κανει να ξεχναω οποιοδηποτε προβληματισμο μου .Αν και αυτοδιδακτη προσπαθω καθημερινα να γινομαι καλυτερη περνωντας παρα πολλες ώρες στο ιντερνετ διαβαζοντας και βλέποντας βιντεάκια με νεες συνταγες και τεχνικες αξιοπιοντας τες φυσικα στην κουζινα μου

Tο email : xaraproto@yahoo.gr

το fb https://www.facebook.com/xaraskitchen

 

 

×
×
  • Create New...