Jump to content

ΠΡΟΣΩΠΑ

  • καταχωρήσεις
    57
  • σχόλια
    7
  • εμφανίσεις
    8.165

ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ BLOG

Άνθρωποι που αγαπούν την μαγειρική...

Καταχωρήσεις σε αυτό το blog

cook

Λάμπρος Κοντογιάννης

1014431_687881744572005_1777464365_n.jpg

Λάμπρος Κοντογιάννης

 

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ

 

Προσωπικά στοιχεία

Ημερομηνία γέννησης : 04/05/1975

Τόπος γέννησης : Αθήνα

Email: labroskontogiannis@gmail.com

Σπουδές-Επιπλέον Επιμόρφωση και Εξειδίκευση

2001, Απόφοιτος του Ανωτάτου Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Θεσσαλονίκης στη Σχολή Τεχνολογίας Τροφίμων – Διατροφής και Διαιτολογίας του Τμήματος Διατροφής και Διαιτολογίας με Ειδικότητα: Κλινικός Διαιτολόγος Διατροφολόγος-Τεχνολόγος Διατροφής Τίτλος Πτυχιακής Εργασίας: «Μελέτη Πληθυσμού Ατόμων σε Κέντρα αδυνατίσματος. Στόχοι, Ανάλυση Διαιτολογίων, Ψυχολογική Κατάσταση, Συγκριτικά Στοιχεία και Αποτελέσματα»

 Τελειόφοιτος μεταπτυχιακού MSc Integrative in Counselling and Psychotherapy, στο Πανεπιστήμιο Derby της Αγγλίας, MSc στη συνθετική ψυχοθεραπεία και συμβουλευτική, Πανεπιστήμιο Derby της Αγγλίας

Eίμαι απόφοιτος μάστερ συνθετικής ψυχοθεραπείας.

 1997, 12 μηνη μελέτη ατόμων (Project) με θέμα “Αnorexia Νeurosa” στο British College στο Τμήμα Κλινικής Ψυχολογίας.

  6μηνη εξειδίκευση στη παιδική παχυσαρκία, μελέτη και καταγραφή 5 σχολείων, τομέας Αθήνα, πρόγραμμα Cosi, 2010.

  8μηνη εξειδίκευση στη παιδική παχυσαρκία, Νοσοκομείο Παίδων Παν. & Αγλαϊα Κυριακού, 2013

·12μηνη παρακολούθηση και πιστοποιητικό του HND προγράμματος Higher National Diploma πάνω στη συμβουλευτική ψυχολογία, 2014.

 12μηνη εκπαίδευση σε σεμινάρια χειροπρακτικής και οστεοπαθητικής, 1998.

 18 μήνες παρακολούθηση και εκπαίδευση πάνω στη νευροπαθητική με Θιβετιανό δάσκαλο, 2000, 2011

 

Εργασιακή εμπειρία

1990-1991, Διεξαγωγή έρευνα αγοράς ως ερευνητής-αναλυτής της επώνυμης εταιρείας Field Resources

1992-1993, Manager Πωλήσεων και Εκπαιδευτής προσωπικού στην Εταιρεία «ΕΠΑΥΛΙΣ» 

1997-1998, Διάφορες δραστηριότητες όπως διακόσμηση των καταστημάτων «Γερμανός» στη βόρεια Ελλάδα, όπως Θεσ/νίκη, Γιαννιτσά και Βέροια, καθώς και εργάστηκα ως φωτογράφος σε γνωστούς καλλιτεχνικούς χώρους.

1999-2002, Εργάστηκα στα Κέντρα αδυνατίσματος Bodyline ως υπεύθυνος του διαιτολογικού τμήματος ενώ παράλληλα προτάθηκα να εκπαιδεύσω το προσωπικό στα ίδια κέντρα της Κύπρου στη Λάρνακα, Λεμεσό και Λευκωσία.

 2002-2003, Διευθυντής στα «Κέντρα Μεσογειακής Δίαιτας» της Φιλοθέης.

2004 Ίδρυσα το «Επιστημονικό Κέντρο Μεταβολισμού» και έως και σήμερα διατηρώ τη θέση του επιστημονικού διευθυντή και υπεύθυνου του διαιτολογικού τμήματος.

Μάιος 2007, Προϊστάμενος του διαιτολογικού στα «Κέντρα Μεσογειακής Δίαιτας» του Πειραιά.

Φεβρουάριος 2008, Εκπαιδευτικός στις σχολές «ΑΥΓΕΡΙΝΟΠΟΥΛΟΥ»

Επιπλέον έχω αναλάβει ως Επιστημονικός Συνεργάτης τη σχεδίαση προγραμμάτων διατροφής & ρύθμισης μεταβολισμού, στα κέντρα «Art Action Studio Pilates» και «ΑΙΩΝ»

Απρίλιος 2013, Νοσοκομείο Παίδων Παναγιώτη & Αγλαϊα Κυριακού, οκτάμηνη σύμβαση στο με το πρόγραμμα ΕΣΠΑ στη θέση Διαιτολόγος–Παιδοδιαιτολόγος «Εθνικό Σχέδιο Δράσης για τη δημόσια Υγεία. Αποτύπωση, Πρόληψη και Αντιμετώπιση Της Παιδικής Παχυσαρκίας-Δράσεις για την Άσκηση και την Υγιεινή Διατροφή».

Ξένες γλώσσες

 Αγγλικά,   First Certificate in English, University Of Cambridge, Dec. 1997.

 Ιταλικά, μέτρια γνώση

 Γαλλικά, μέτρια γνώση

Επιμόρφωση: (συνέδρια-ημερίδες) Πρακτική Άσκηση Επιπλέον δραστηριότητες 

·        16-17 Μαϊου 1997, 3ο Μακεδονικό Συνέδριο Διατροφής και Διαιτολογίας «Νέες Τάσεις & Τεχνολογία», ΑΤΕΙ Θεσ/νίκης, που πραγματοποιήθηκε στο Εκθεσιακό κέντρο HELEXPO ΔΕΘ Θεσ/νίκης

·        28-30 Νοεμβρίου 1997, 5ο Πανελλήνιο Συνέδριο Διατροφής και Διαιτολογίας, Πανελλήνιος Σύλλογος Διαιτολόγων, Αθήνα

·        23-24 Μαϊου 1998,Θεσ/νίκη, 1ο Βορειοελλαδικό Συνέδριο Αισθητικής και Διαιτολογίας, ΑΤΕΙ Θεσ/νίκης Βελλίδειο Εκθεσιακό κέντρο

·        28-29 Μαϊου 1999, 4ο Μακεδονικό Συνέδριο Διατροφής & Διαιτολογίας, «Διατροφή-Γενετική Μηχανική & Υγεία» ΑΤΕΙ Θεσ/νίκης Βελλίδειο Εκθεσιακό κέντρο HELEXPO ΔΕΘ Θεσ/νίκης

·        24-26 Νοεμβρίου 2000, 6ο Πανελλήνιο Συνέδριο Διατροφής & Διαιτολογίας, Πανελλήνιος Σύλλογος Διαιτολόγων, Αθήνα

·        14 Απριλίου 2002, 3ο Πανελλήνιο Συνέδριο Χειρουργικής Της Παχυσαρκίας, Ελληνική Χειρουργική Εταιρεία Παχυσαρκίας, Γ΄ Χειρουργική Κλινική του ΑΠΘ, Θεσ/νίκη

·        13 Ιουνίου 2002, Ημερίδα με θέμα: «ΚΑΡΔΙΑΓΓΕΙΑΚΑ ΝΟΣΗΜΑΤΑ-ΝΕΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ», ΑΤΕΙ Αθήνας, Σχολή Επαγγελμάτων Υγείας και Πρόνοιας Τμήμα Νοσηλευτικής Α΄

·        14-16 Νοεμβρίου 2002, 5ο Μακεδονικό Συνέδριο Διατροφής, « Παιδί και Διατροφή στη Νέα Χιλιετία», ΑΤΕΙ Θεσ/νίκης, τμήμα Διατροφής και Διαιτολογίας, Συνεδριακό Κέντρο Ν. Γερμανός ΔΕΘ, Θεσ/νίκη

·        6-9 Februrary 2003, 1st Balkan Congress On Obesity, 5th Panhelinic Medical Congress On Obesity, held in Athens, Greece, HELLENIC MEDICAL ASSOCIATION FOR OBESITY

·        4-5 Απριλίου 2003, 7ο Συνέδριο της Ελληνικής Εταιρείας Λιπιδιολογίας Και Αθηροσκλήρωσης με θέμα: «Αθηροσκλήρωση: Αιτιολογικοί Παράγοντες και Πρόληψη», Αθήνα, Αμφιθέατρο Χαροκοπείου Πανεπιστημίου

·        10 Μαϊου 2003, 1η Νοσηλευτική Ημερίδα του Γ.Ν.Α. «ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ» Αθήνα στο Αμφιθέατρο Νοσοκομείου με θέμα: «ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΟΥ ΑΣΘΕΝΟΥΣ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ»

·        11 Ιουνίου 2003, 1η Ετήσια Επιστημονική Ημερίδα, Α΄Προεκπαιδευτική Χειρουργική Κλινική Πανεπιστημίου Αθηνών, ΜΟΝΑΔΑ ΜΑΣΤΟΥ, με θέμα: «Πρώιμος Καρκίνος του Μαστού-Από τη Διάγνωση στη Θεραπεία», Α΄ ΠΕ. Σ. Υ. Π. ΑΤΤΙΚΗΣ, ΓΕΝ. ΝΟΣ. ΑΘΗΝΑΣ «ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ»

·        7 Οκτωβρίου 2003, ΑΤΕΙ ΑΘΗΝΑΣ, ΣΧΟΛΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΙΕΙΝΗΣ & ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΉΣ Α΄, Ημερίδα με θέμα: «ΗΜΕΡΕΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ 2003-ΕΜΒΟΛΙΑ», ΣΕΥΠ

·        14-16 Νοεμβρίου 2003, 7ο Πανελλήνιο Συνέδριο Διατροφής & Διαιτολογίας, ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΩΝ

·        18-20 Μαρτίου 2004, 31ο Πανελλήνιο Συνέδριο Ενδοκρινολογίας & Μεταβολισμού, Ελληνική Ενδοκρινολογική Εταιρεία Πανελλήνια Ένωση Ενδοκρινολόγων, Ξενοδοχείο “Ledra Marriott”

·        23 Οκτωβρίου 2004, ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ, «ΕΛΕΓΧΟΣ ΒΑΡΟΥΣ», Πανελλήνιος Σύλλογος Διαιτολόγων-Διατροφολόγων

·        5-6 Μαϊου 2006, 2ο Διεθνή Μετεκπαιδευτικό Συμπόσιο Ενδοκρινικής Ογκολογίας, Τμήμα Ενδοκρινολογίας-Ενδοκρινικής Ογκολογίας ΘΕΑΓΕΝΕΙΟ ΑΝΤΙΚΑΡΚΙΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, «ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΘΥΡΕΟΕΙΔΟΥΣ, από τη Διάγνωση στη Θεραπεία», Χορηγήθηκαν Συνολικές μονάδες (CME credits): 9 από την UEMS, 11 από την ESMO, 9 από την PMA  ΑΡΙΣΤΑ. Φορέας: Τμήμα  Ενδοκρινικής Ογκολογίας, Τμήμα Ενδοκρινολογίας & Ενδοκρινικής Ογκολογίας ΘΕΑΓΕΝΕΙΟ ΑΝΤΙΚΑΡΚΙΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΘΕΣ/ΙΚΗΣ

·        28 Ιουνίου 2006, ΈΠΑΙΝΟΣ-AWARD, Ταξίδι στα νησιά Αίγινα-Ύδρα-Πόρο, Αφιερωμένο στη Προληπτική Ιατρική με θέμα: «Νόσος Αλτσαχαϊμερ, Διατροφή στη  3η ηλικία, πρόληψη και αντιμετώπιση της Νόσου στη σύγχρονη Διαιτολογία», έρευνα παρουσίαση:ΚΟΝΤΟΓΙΑΝΝΗΣ ΛΑΜΠΡΟΣ, Όμιλος Unesco, UNESCO CLUB OF THE DEPARTMENT OF PIRAEUS & ISLANDS

·        7 Οκτωβρίου 2006, ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΜΠΟΣΙΟ «Διατροφή: Ασπίδα Υγείας» ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΩΝ-ΤΕΧΝΟΛΟΓΩΝ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ, Υπό την αιγίδα των Τμημάτων Διατροφής & Διαιτολογίας των Α.Τ.Ε.Ι. Θεσ/νίκης & Κρήτης HELEXPO Θεσ/νίκης

·        17-19 Νοεμβρίου 2006, 12ο Πανελλήνιο Συνέδριο Ελληνικής Εταιρείας Παρεντερικής & Εντερικής Διατροφής, σε συνεργασία με το τμήμα Διατροφής & Διαιτολογίας του Α.Τ.Ε.Ι. Θεσσαλονίκης, Ξενοδοχείο Grand Palace, Θεσ/νίκη

·        29 Νοεμβρίου – 02 Δεκεμβρίου 2006, 19ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΡΕΥΜΑΤΟΛΟΓΙΑΣ, ενεργή συμμετοχή-εργασίες, πιστοποίηση (20) ΜΟΡΙΑ, Athens Hilton Hotel, ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΡΕΥΜΑΤΟΛΟΓΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

·        Από το 2006 εως και σήμερα εξακολουθώ να παρακολουθώ και να συμμετάσχω σε παρουσιάσεις διαφόρων μελετών, καθώς και σε πανελλήνια συνέδρια, διαφόρων ιατρικών συλλόγων, πάνω στο αντικείμενο της επιστήμης μου, της διατροφής-διαιτολογίας και της ψυχοθεραπείας-συμβουλευτικής ψυχολογίας.

·        Εξάμηνη Πρακτική Άσκηση στα Κέντρα Bodyline

·    3 ετής πρακτική ως εκπαιδευόμενος συνθετικός ψυχοθεραπευτής στο Πειραϊκό ινστιτούτο «Εταιρεία ψυχολογικής υποστήριξης θεραπείας & εκπαίδευσης ΕΨΥΘΕ» 2013 έως 2016, καθώς και στο ίδιο κέντρο συνεχίζει τις σπουδές του με εξειδίκευση πάνω στην συστημική οικογενειακή θεραπεία ζεύγους

 2011 Προτάθηκα και ανέλαβα την έρευνα που διεξήχθη υπό την αιγίδα του υπουργείου παιδείας και θρησκευμάτων σε δημοτικά σχολεία στη χώρα μας, την οποία οργάνωσε ο παγκόσμιος οργανισμός υγείας, σχετικά με καταγραφή και μελέτη παιδιών, ώστε να μελετηθεί το φαινόμενο παχυσαρκίας στη χώρα μας. Πόλη προσωπικής μελέτης Αθήνα.

·        2012-2013 Έχω προταθεί και αποδέχτηκα για το χρονικό αυτό διάστημα το νέο project, σχετικά με ενημέρωση, εκπαίδευση και αντιμετώπιση των διατροφικών συνηθειών, τρόπους αντιμετώπισης της παιδικής παχυσαρκίας, σε διάφορους κρατικούς φορείς και σχολεία καθώς και κρατικές υπηρεσίες με σκοπό την εκπαίδευση του ανθρωπίνου δυναμικού στις υπηρεσίες αυτές. Διοργανωτής παγκόσμιος οργανισμός υγείας, σε συνεργασία με το ΑΤΕΙ Θεσ/νίκης.

·        Είμαι μέλος του Πανελλήνιου Συλλόγου Διαιτολόγων-Διατροφολόγων-Τεχνολόγων Διατροφής, πάρεδρο μέλος της Πανελλήνιας Ενδοκρινολογικής Εταιρείας, της Ελληνικής Εταιρείας Παχυσαρκίας, της Ελληνικής Εταιρείας Λιπιδιολογίας και Αθηροσκλήρωσης και της Ελληνικής Ρευματολογικής Εταιρείας.

·        Συμμετείχα σε πολλά συνέδρια με έρευνες και εργασίες, καθώς και πραγματοποιώ κατά καιρούς ομιλίες σε διάφορα κέντρα με θέματα στη Διατροφή και τον Μεταβολισμό

·        Είμαι αναλυτής Διαιτολογίων και διαφόρων διαιτολογικών προγραμμάτων 

·        Επί 3 χρόνια συμμετείχα και διατηρούσα προσωπική τηλεοπτική εκπομπή:          «Ευ Ζην» με τη Ρένα Μαραζιώτη στο κανάλι SEVEN.

·        Σήμερα εμφανίζομαι κατά καιρούς σε διάφορες ζωντανές τηλεοπτικές εκπομπές όπως στο κανάλι ΤΗΛΕ ΑΣΤΥ (ΑΡΤ) στην εκπομπή «Το ταξίδι της Ζωής», καθώς και στην εκπομπή «Κάθε Μέρα Νέα Μέρα», ακόμα, στο κανάλι 10 στην εκπομπή «ο κόσμος του σήμερα», στην ΝΕΤ, στο ALTER, στο 902  κ.α., σε ραδιοφωνικούς σταθμούς, καθώς και σε δελτία ειδήσεων με θέματα ενημέρωσης των τηλεθεατών στην υγεία και τη διατροφή. Αρθρογραφώ σε διάφορες εφημερίδες και περιοδικά όπως το Forma, Υγεία και Διατροφή, Υγεία και Οικολογία, ΕΓΩ, Men’s Health, κ.α., σε σχολικές  εφημερίδες και περιοδικά, καθώς και σε άλλα επιστημονικά περιοδικά και έντυπα με θέματα την υγεία και τη διατροφή.

 Eνδιαφέροντα

     Επιπλέον ασχολούμαι με τη ζωγραφική και είμαι μέλος του ομίλου UNESCO, λαμβάνοντας μέρος σε εκθέσεις, αποσπώντας διακεκριμένες θέσεις και επαίνους

·         

·    Μουσική, Βιολί, Πιάνο, Pilates, Φωτογραφία, Ζωγραφική, Υποκριτική

 

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 

https://m.facebook.com/DiaitologikoKentroTherapeionMetabolismou/?ref=bookmarks

Διεύθυνση: Ευαλκίδου 16,

Τ.Κ. 104 45, Aθήνα

Τηλ: 210-8547999

Κιν.: 6973-238-709

ΕΜΑΙL 

cook

ΡΕΑ

11228028_1503268159967447_6363796396132884956_n.thumb.jpg.c6aee6fdaf0a2f59db9a4a7e1fbab5c6.jpg

 

Λιγα λογια για μενα ειμαι απο ιωαννινα παντρεμενη με δυο παιδια .Προς το παρον δεν εργαζομαι!!

Εργαζομουν 4 χρονια μεσα σε κουζινα εστατοριου! 

 

ΕΜΑΙL

 

cook

Effie Tsouras

13081880_881967475246826_238796204_n.jpg

 

Με λενε Effie Tsouras, μεγάλωσα στο Περιστερι Αθήνα, μένω με την οικογένεια μου στην Μελβουρνη Αυστραλια, πολλα χρονια! Αγαπώ να μαγειρεύω και να φιαχνω γλυκα για την οικογένεια μου και τα τελευταία χρονια για τα εγγονακια μου, που ειναι η ζωη μου! Κανένας δεν γεννηθηκε " μαθημένος" ολοι μαθαίνουμε στην πορεία ετςι κι εγω, οταν δω ή δοκιμάσω κάτι ωραιο ζήτω ή ψάχνω την συνταγη και προσπαθώ να το κάνω να εχει το ωραιο αποτέλεσμα για τους δικούς μου ανθρώπους !

 

13101160_881967488580158_734861339_n.jpg

EMAIL 

tsouraseffie13@gmail.com

H ομαδα μαγειρικης μου ειναι effies-colours θα την βρειτε στο fc .

When in mood I create !!

cook

ΠΛΕΤΕΑ ΜΑΡΙΛΕΝΑ

 

13090547_263767587297740_1827265455_n.jpg13077363_263767613964404_892855923_n.jpg

 

Ονομαζομαι Μαριλενα κατάγομαι από ένα όμορφο χωρίο την Νεράιδα  κοντά στην Αρχαία Ολυμπία  .Κατάγομαι από την Ρουμανία και μένω χρόνια στην Νεράιδα ..έχοντας οικογένεια μου αρέσει πολύ η μαγειρική και να φτιάχνω όμορφα εργόχειρα ....φτιάχνω γλυκά κουταλιού . λικέρ  καθώς και ότι άλλο μπορείτε να φανταστείτε εμπνευσμένη από την δίκη μας κουζίνα με συνδυασμό και ελληνική ..θα ανεβάσω μερικες φωτογραφιες από τα όμορφα πράγματα που κανω

 

Email -pleteamarilena@outlook.com

 

 

cook
Ονομάζομαι Κωνσταντίνος και η καταγωγή μου είναι από την Πάτρα. Είμαι 14 χρονών και το χόμπι μου είναι η μαγειρική - ζαχαροπλαστική. Ασχολούμαι από τα 10 μου έτη και το όνειρό μου είναι να το κάνω επάγγελμα.
cook
Είμαι απόφοιτος του ΤΕΙ Λαμίας του τμήματος πληροφορικής κ τεχνολογίας  υπολογιστών. Παντρεύτηκα το 2008 κ το 2012 απόκτησα τον πρώτο μου γιο. Είναι 4 τώρα. Κ ο μικρός μου είναι 17 μηνών. Δεν εργάζομαι κ προσέχω κ μεγαλώνω η ίδια τα παιδιά μου. Είχαν ( ο μικρός έχει ακόμα ) κ οι δυο αλλεργία στην πρωτεΐνη του γάλακτος , στην καζεΐνη, η οποία είναι παντού. Ο μικρός κ στην σόγια , ξηρούς καρπούς, αυγά κ.α. κ έτσι έπρεπε να μαγειρεύω τα πάντα. Ακόμα κ το ψωμί για 5 μήνες το εφτιαχνα η ίδια. Είχα που είχα το μικρόβιο με την μαγειρική μπήκα για τα καλά στην κουζίνα φτιάχνοντας ότι τρώγαμε. Σχεδόν τα πάντα .
Η μαγειρική με βοηθάει να χαλαρώσω κ να νιώσω δημιουργική. Μόλις βλέπω μια συνταγή που μου αρέσει και έχω τα υλικά μπαίνω κατευθείαν κουζίνα. Είμαι άνθρωπος που όταν βρίσκω μια πετυχημένη συνταγή δύσκολα την αλλάζω άλλα μου αρέσει κ να πειραματιζομαι.
Θέλω να φτιάχνω νόστιμα , εύκολα κ οικονομικά φαγητά κ γλυκά που να μην έχουν τπτ να ζηλέψουν από τα αγοραστά. Κ πάνω απ όλα να ξερω τα υλικα που χρησιμοποιουνται για την δημιουργια του καθε τι που τρωνε τα παιδια μου κ εγω. Λογο θηλασμου δεν τρωω ουτε εγω αυτα που πειραζουν το μωρο γιατι περνάνε μέσα από το γάλα. Οπότε κάνω αποχή. Πλέον εχει μονο στα αγελαδινα γαλακτομικα κ στο κρεας της κ ετσι εχει μεγαλωσει η ποικιλια των τροφων που καταναλωνουμε
Eγω πιστεύω ότι πλέον ξέρω να τρώω σωστά κ μπορώ να φτιάξω τα πάντα. Τις τούρτες των παιδιών μου καθώς και οτιδήποτε γλυκό τρώνε πάντα τα φτιάχνω εγώ η ίδια.
Έχω μια σελίδα μαγειρικής  στο fc Δοκιμασμένες Συνταγές - RAFAELA 
EMAIL 
rafaelahlias@gmail.com
 
cook
Η Δέσποινα Πάνου έχει γεννηθεί στη Κέρκυρα, κατάγεται από τα Γιάννενα και έχει μεγαλώσει στην Αθήνα. Έχει σπουδάσει μαγειρική τέχνη στο ΙΕΚ le monde, σχολή κρεάτων Αθηνών και βασικές αρχές στην υγιεινή και ασφάλεια τροφίμων. Ακόμα έχει παρακολουθήσει πολλά σεμινάρια όπως (ανάδειξη κ καθιέρωση της Μεσσηνιακής κουζίνας, French - Japanese fusion cuisine, French cheese, rice, fresh pasta, super foods, υγιεινή διατροφή. Ασχολείται με τη μαγειρική 9 χρόνια.
Έχει εργασθεί σε ξενοδοχεία (Starwood Costa Navarino Resort, Navarino Dunes, Μεσσηνία, Iberostar Odysseus Astir 5* hotel, Κως), εστιατόρια και καφέ Αθήνα ( Mr Peacock Χαλάνδρι ,Jackson Hall Κολωνάκι, Καμπάνα, Άλιμος, Αγία Φιάλη και Santa Botella Πανόρμου,Riviera Αρτέμιδα κ.α.) εστιατόρια επαρχία (Αμμοθίνες και 4 θάλασσες, Μεσσηνία, Καστράκι- Μετέωρο Καλαμάτα), catering και ζαχαροπλαστεία.
Εδώ και 2 χρόνια εργάζεται ως υπεύθυνη διατροφής σε ένα οικοτροφείο με αυτιστικά παιδιά. Ακόμα τους τελευταίους 4 μήνες είναι στοfreud orienta  στο Κολωνάκι και συνεργάζεται με το healthy Diet-Test που βρίσκεται Χαλκίδα και Άνω Πατήσια της Ivana Tzortzevits, οπού μπορείτε να βρείτε συνταγές της κατάλληλες για υγιεινή διατροφή, χωρίς γλουτένη, χορτοφαγία, ωμοφαγία, απώλεια βάρους.
EMAIL
desp.panou@gmail.com
cook
Η  Αναστασία    Ξανθοπούλου-Ηλιάδου γεννήθηκε το 1986,στην  Άρδασσα Εορδαίας και τα τελευταία 6 χρόνια κατοικεί στην Πτολεμαΐδα ,οπού γνώρισε τον ερώτα της ζωής της και σύζυγό της,Πάρη .
 
Είναι απόφοιτη της σχολής  «Ιστορίας και Εθνολογίας»,του Δ.Π.Θ.  Ένα χρόνο πριν την αποφοίτησή της έως και σήμερα παραδίδει ιδιαίτερα μαθήματα  φιλολογικών.
 
Τις ώρες που δεν μελετά τις αφιερώνει στο φυσικό της  χωρο,την  κουζίνα!Η ενασχόληση της με τη μαγειρική ξεκίνησε έπειτα από παρότρυνση της μητέρας της,η όποια είναι η κινητήριος δύναμη της  ζωής της.
 
Άρχισε να στολίζει τα πιάτα της  για να ¨ξεγελάσει¨  τη ζαχαρένια θυγατέρα της, Δημητρούλα, που αρνείται πεισματικά να φάει.
 
Μπορείτε να απολαύσετε τις καθημερινές δημιουργίες της στη νεοσύστατη ομάδα της  στο  facebook: ¨Να΄χαμε να τρώγαμε¨.
https://www.facebook.com/groups/964724923586809/
EMAIL
 
cook
Η Κοντούλη Μαρία μεγάλωσε στη Νέα Καλλικράτεια Χαλκιδικής και κατοικεί στη Θεσσαλονίκη.
Είναι σύζυγος στρατιωτικού και έχει ένα αγοράκι 2,5 ετών, ενώ διανύει την δεύτερη εγκυμοσύνη της. Σπούδασε φωτογραφία και εργάστηκε 13 χρόνια, ώσπου παντρεύτηκε το 2013 και
ανακάλυψε τη μαγεία της μαγειρικής!
Αγαπά την ελληνική παραδοσιακή κουζίνα
 
EMAIL
kontmaria32@yahoo.gr
cook
ΜΙΚΡΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ
Η Σοφία Παπά, γεννήθηκε και μεγάλωσε σε μια γειτονία της Αθήνας στο Καλαμάκι , τότε που ακόμα υπήρχαν αυλές με δυόσμο και βασιλικό, γεράνια και γιασεμιά , μια εποχή γεμάτη χρώματα , γεύσεις , και αρώματα .
Μνήμες από μητέρα που έβγαζαν στον ήλιο του καλοκαιριού τα βάζα με το "πολύτιμο" υλικό που θα έμενε ήσυχο εκεί να ζυμωθεί μόνο του και να το κερνάμε στις γιορτές και στις σχόλες τις κρύες νύχτες του χειμώνα..
Πέρασαν τα χρόνια σπούδασε δομικός μηχανικός όπου και εργάστηκε σε τεχνική εταιρεία τώρα δεν υπάρχει πια.. έκανε δύο θαυμάσιους γιους και μεταπήδησε στο χώρο του μάρκετινγκ και των δημοσίων σχέσεων.. κατέληξε στο νοσοκομείο με σοβαρό πρόβλημα υγείας όπου και την έκανε να στραφεί στην εναλλακτική ιατρική και στο Ρέικι , όπου και μετά από αυτοθεραπεία πιστεύει οτι τα πάντα στην φύση έχουν την δικιά τους "ψυχή" τα λουλούδια , τα βότανα και τα φρούτα είναι ζωντανοί οργανισμοί έχουν τον δικό τους κύκλο ζωής (γέννηση, ωρίμανση, θάνατος) και τις δικές τους δονήσεις..
Ετσι αν τους φερθούμε σωστά ,με αγάπη , υπομονή, και φροντίδα θα το ανταποδώσουν με τον δικό τους τρόπο στον οργανισμό χαρίζοντας μας υγεία ευεξία και ενέργεια.. άλλωστε ο Ιπποκράτης έλεγε "είμαστε ότι τρώμε". 
Με την γνώση αυτή καλά κατακτημένη μέσα της και με τις μνήμες απο την μαμά . Εφτιαχνε λικέρ, βάμματα, Ιάματα, απο μικρή για τους δικούς της και μετά απο την δικιά τους παρότρινση αποφασίζει δειλά το 2013 να χαρίσει αυτά που με μεράκι υπομονή και αγάπη έφτιαχνε τόσα χρόνια, εκτός απο τους φίλους και εκλεκτούς της να χαρίσει και σε όλους εσάς το "σπιτικό" λικέρ,ετσι όπως το έφτιαχναν παλιά.
Με την ίδια λεπτομέρια που κάνει την διαφορά στην ποιότητα και στην γεύση.
Με βιολογικά αγνά φρούτα εποχής, βότανα διαλογής, απο την Ελληνική ύπαιθρο.
Απο συνταγές παλιές μοναστηριακές ξεχασμένες σε σεντούκια αλλά και από πολλές δοκιμές και την έμπνευση της στιγμής.
Διαλέγει για σάς Ιάματα για κεράσματα αυτές τις γιορτές.. ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΘΑ ΧΑΡΗΣΕΤΕ ΣΤΟΥΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΥ ΣΑΣ????

Email
amaronia@yahoo.gr

Facebook
Τα Λικερ της "Σοφίας
cook
Είμαι η Ελπίδα Χαραλαμπίδου . Ελπίδα όνομα και πράμα μιας και όσοι έχουν φάει από τα χεράκια μου , ελπίζουν να μη σταματήσει ποτέ αυτό το γαστριμαργικό θαύμα !
Γεννήθηκα μια καυτή μέρα του Γενάρη στην Μελβούρνη της Αυστραλίας , αντιστοίχως στην Ελλάδα ήταν καταχείμωνο . Σημαδιακό και αυτό , διότι ή που θα λατρέψεις τα καλούδια που φτιάχνω ή που δεν θα θέλεις αλλού να φας … Μα για στάσου θαρρώ πως το ίδιο πράγμα είπα . Ας είναι ! Μάρτυρες όλοι όσοι ο ουρανίσκος τους έχει επέλθει σε παρατεταμένο οργασμό εξαιτίας μου !
Γεννήθηκα στην Αυστραλία λοιπόν και σε ηλικία τριών χρονών ήρθαμε στην Ελλάδα με τους γονείς μου , συγκεκριμένα στο Αμμοχώρι της Φλώρινας . Ελπίζω και’γω και η οικογένειά μου κάποια στιγμή το Αμμοχώρι να γνωρίσει την δόξα που του πρέπει χάριν της ικανότητας που έχω να ξετρελαίνω κόσμο και ντουνιά με τα εδέσματα μου . Από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου μαγειρεύω , στα πέντε μου χρόνια με νερό και άμμο , στα δέκα μου πρόσθεσα και πέτρες , στα δεκατέσσερα μου πια είχα ένα τετράδιο με σημειώσεις και συνταγές και φυσικά αληθινά υλικά !
Μυήθηκα μόνη μου σε όλο αυτό , συνεπώς αυτοδίδακτη ,από μια άμετρη επιθυμία να ανακατεύω , να αναμειγνύω , να συνδυάζω , να αυτοσχεδιάζω , να καινοτομώ , και από την μεγάλη μου ανάγκη βέβαια να δίνω αγάπη στους δικούς μου ανθρώπους μέσω της αδυναμίας μου στην μαγειρική ! Η μαγειρική δεν είναι απλά ένα πάθος , είναι αρρώστια ! Ανάγκη , διαφυγή , δημιουργία , έρωτας ! Αν είχε όνομα θα την έλεγαν Ελπίδα!
Έχω τρεις κόρες ! Τρεις κόρες οι οποίες είναι η πηγή της έμπνευσής μου, ο σκοπός της ζωής μου ! Είναι αυτές που με χαρά περιμένουν κάθε τι καινούριο . Είναι οι αυστηρότεροι κριτές μου. Και είναι αυτές που με παρότρυναν να φτιάξω το μπλογκ μου , το www.elpidaslittlecorner.blogspot.gr , το μπλογκ αυτό ήταν το έναυσμα για να έρθω σε επαφή με ανθρώπους από όλο τον κόσμο και κατ’επέκταση το περιοδικό Olive να με ξεχωρίσει μεταξύ άλλων εξίσου σημαντικών σεφ και να δημοσιεύσει την συνταγή μου ! Λατρεία μου μεγάλη οι ζύμες , ίσως γιατί έχουν κάτι το αρχέγονο λόγω υφής . Πλάθω άρα δημιουργώ ! Κατά βάση μαγειρεύω Ελληνικά , εντούτοις αγαπώ πολύ την Ιταλική και Κινέζικη κουζίνα . Αρέσκομαι κυρίως στο να φτιάχνω πίτες και πίτσες , ο τόπος που ζω διαθέτει υλικά αρίστης ποιότητας και αυτό από μόνο του σημαίνει πολλά ! Στόχος μου , μα περισσότερο εσωτερική μου ανάγκη είναι να μοιραστώ μαζί σας την αγάπη μου , γιατί την αγάπη αν δεν την μοιραστείς σε αφήνει ! ! !
EMAIL
hope2324@hotmail.gr
 
cook
Εiμαι η Μαρια Κουρτη ζω στην Αθηνα και εχω 2 υπεροχα παιδια 26 και 23 ετων.
Η μαγειρικη ειναι το αγαπημενο μου χομπυ.μου αρεσει να δημιουργώ νόστιμα πιατα για την οικογένεια μου και τους φιλους μου.Πριν 18 χρόνια μας χτύπησε την πόρτα ο διαβήτης!!η κορη μου ηταν τοτε 8 ετων και επρεπε να συμφιλιωθει ολη η οικογενεια με αυτο το γεγονος.Ξεκινησα να κανω συνταγες καταλληλες για διαβητικους ωστε να μη στερηται τιποτα το παιδι μου σε φαγητα αλλα και σε γλυκα που τοσο της αρεσαν.
Αυτες λοιπον τις συνταγες τις μοιραζομαι μαζι σας με πολυ αγαπη!!
 
EMAIL
m.araki1965@hotmail.com
cook
Με λένε Νατάσα, είμαι 32 χρονών και ζω στη Κέρκυρα.Σπούδασα τουριστικά στην Πάτρα και δούλεψα σε ξενοδοχεία σε όλη την Ελλάδα!!Είμαι πλέον μόνιμος κάτοικος Κέρκυρας και αρραβωνιασμένη με το Νικόλα μου!Μπορεί να δουλεύω στα ξενοδοχεία, όμως η μεγάλη μου αγάπη ανέκαθεν ήταν είναι και θα είναι η ζαχαροπλαστική!!!!Με τον μεγαλύτερο μέντορα chef κάθε μέρα δίπλα μου να μου δίνει τα φώτα του (τον Κύριο Στέλιο),ανακάλυψα το πιο κρυφό μου ταλέντο!!!!!Τα γλυκά ,την σοκολάτα και άλλα!!!!σλρουπ!!!!!!Τα κίνητρα μου και τα ερεθίσματα μου ξεκίνησαν πριν 7 χρόνια από τις γλυκές τηλεοπτικές του αλχημείες!!!!!Μεσα από  πολλές γλυκές προσπάθειες πετυχημένες και αποτυχημένες (αχχαχαχαχαχα),αμέτρητα πειράματα που ακόμα και τώρα συνεχίζω,ξεχωρίζω πολλές καλές συνταγές να τις μοιραστώ μαζί σας με αγάπη!!Μακάρι να μπορέσω να σας μυήσω στη ζαχαροπλαστική με τον ίδιο τρόπο που με μύησε και μένα ο δάσκαλος μου!!!!Καλή επιτυχία και καλή σας απόλαυση!!Καλό ταξίδι στις γεύσεις!!!!! EMAIL natasa.lepesi@gmail.com ΣΕΛΙΔΑ ΣΤΟ FACEBOOKhttps://www.facebook.com/pages/La-petite-patisserie/614198645305820?sk=timeline
cook
Το ονομα μου ειναι Ευαγγελια ειμαι απο Aθηνα.και μενω πολλα χρονια ανώ Γλυφαδα ειμαι παντρεμενη και έχω 2υπεροχες κόρες αυτός είναι και ο λογος που σταμάτησα να δουλεύω μετα απο αρκέτα χρονία γιατι ήθελα να μεγαλωσω τα παιδάκια μου μονη μου.έτσι ασχολήθηκα με τη μαγειρική παραπανω αν και μαγειρευω πόλλα πόλλα χρονία..λόγω λατρείας.η δουλεια μ η κανονική έχει να κανει με παραθεραπευτικα "fhysiotherapist'' και μακιγιαζ "'make up artist''...έτσι και τονομα "'ζωγραφιές μαγειρικής'' οπώς και στη δουλεια μου έτσι και στη μαγειρική μαρεσει να δημιουργώ και να βλέπω ανθρώπους να χαμογελανε και να δημιουργειται στο προσωπο τους ένας θαυμασμός.Εχω μια ομαδα μαγειρικης στο fc με το ονομα ζωγραφιές μαγειρικής.
EMAIL
Tiest1973@yahoo.com
 
cook
Ονομάζομαι Γωγω Σαμιου είμαι τραγουδιστρια . Είμαι παντρεμένη  και έχω 3 κόρες .Η καταγωγή μου είναι από την Σάμο και μένω στον ιστθμο της Κορίνθου .Αγαπώ την μαγειρική,και έχω δημιουργήσει μια σελίδα με τις συνταγές μου Μαγειρεύουμε με την Γωγω Σαμίου
 
EMAIL
georgiapagondiotou@yahoo.gr
 
cook
ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ
ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΩΚΙΑΝΟΣ
Κιν. : 6974 575063
Ημερ.γέννησης : 21/1/1990
Διε/νση : Δολιανών 5α
Αιγάλεω T.K. 12242
E-MAIL : billakosok@gmail.com
Α.Φ.Μ. : 139182854
Α.Μ.Κ.Α. : 21019000039
Επάγγελμα – Ειδίκευση : ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ – CHEF
Οικογ. Κατάσταση : Άγαμος
 
Εκπαίδευση
• Απόφοιτος γυμνασίου
• Απόφοιτος Ι.Ε.Κ. LE MONDE ( 2004 – 2006 ) Υπεύθυνοι καθηγητές τμήματος, Κος Κίτσος Κωνσταντίνος, Κος Καρούμπας Βασίλης.
 
Ξένες Γλώσσες
•  ΑΓΓΛΙΚΑ : ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ
• ΓΑΛΛΙΚΑ : ΑΡΧΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ
• ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΓΝΩΣΗ Η/Υ ΚΑΙ INTERNET
 
Εμπειρία
1. Από Μάϊο του 2005 – Οκτώβρη του 2005 Πρακτική εξάσκηση στο Ξενοδοχείο LONG BEACH RESORT Λόγγος Αχαϊας  ( βαθμός Άριστα 10 )
2. Από Μάϊο του 2006 – Οκτώβρη του 2006 Πρακτική εξάσκηση στο Ξενοδοχείο ATLANTIS Λάμπη – Κώς CHEF Κος Τσιάκρας Ιωάννης (βαθμός Άριστα 10 )
3. Από Οκτώβρη του 2006 – Ιανουάριο του 2008 Εστιατόριο ΑΛΑΤΣΙ θέση Β΄μάγειρας CHEF Κος Σκαρμούτσος Δημήτριος
4. Από Φεβρουάριο του 2008 – Οκτώβρη του 2008 Εστιατόριο ΠΛΩΡΗ Πολυχώρος Πευκάκια Άγιοι Θεόδωροι Κορινθίας θέση SOUS  CHEF Κος Σακελλαρίου Αναστάσιος. Τηλέφωνο συστάσεων 6974324907
5. Από Οκτώβρη του 2008 – Αύγουστο του 2009 ΟΜΙΛΟΣ ΔΑΣΚΑΛΑΝΤΩΝΑΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ FIRST CLASS Α.Β.Ε.Τ.Ε. θέση : Υπύθυνος κουζίνας (Δυναμικότητα σίτισης 1.500 μερίδων)
6. Από Αύγουστο του 2009 – Μάϊο του 2010 Εκπλήρωση στρατιωτικών υποχρεώσεων με την ειδικότητα του μάγειρα (συστατική επιστολή από τον Διοικητή της μονάδας)
7. Από Σεπτέμβριο του 2010 – Μάρτιο του 2013 εστιατόριο ΚΡΕΑΤΟΠΩΛΕΙΟ Πειραιάς, Ακτή Θεμιστοκλέους 68 θέση  Τηλέφωνο συστάσεων 6937406851 Κος Ιάκωβος Κτενόπουλος.
8. Από Μάρτιο του 2013 – Σεπτέμβριο 2013 εστιατόριο ΚΡΕΑΤΟΦΑΓΕΙΟ Παγκράτι, Αμύντα 6 Πλατεία Προσκόπων θέση CHEF
9.Από Σεπτέμβριο 2013-Ιανουάριο 2014 cafe-reustaurant-bar Alea in style Αιγάλεω ΘΕΣΗ CHEF
10.Aπό Ιανουάριο 2014-Μάρτιο 2015 Εστιατόριο Colazione Leeds Ηνωμένο Βασίλειο (Αγγλια) ΘΕΣΗ CHEF
11.Από Μάρτιο 2015-εως και σήμερα cafe-bar-restaurant Lola's Bar Πειραιάς ΘΕΣΗ CHEF
 
Δεξιότητες
• Μέλος της Λέσχης Αρχειμαγείρων Ελλάδος ( CHEF CLUB )
•Πολύ καλή γνώση σε Τεχνικές κοπής, προετοιμασίας & παρασκευής κρεάτων
•Παρακολούθηση Σεμιναρίων με θέμα HACCP ISO
•Παρακολούθηση Σεμιναρίων με θέμα την Ιταλική κουζίνα στον Όμιλο LA PASTERIA με CHEF Κο Τσανακλίδη Άρη
• Παρακολούθηση Σεμιναρίου, (κατά την διάρκεια των σπουδών μου), σε συνεργασία της σχολής LE MONDE με την σχολή  ECOLE GREGOIRE ET FERRANDI, με θέμα την Γαλλική κουζίνα Εισηγητής Κος Καλόσακας.
•Έλαβα μέρος ως SOUS CHEF του Κου Σακελλαρίου Αναστάσιου ο οποίος ήταν εισηγητής στο Σεμινάριο Ελληνικής Δημιουργηκής Κουζίνας με νέες τεχνηκές  ( SOUS VIDE – ΜΟΡΙΑΚΗ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ )
• Έλαβα μέρος ως SOUS CHEF του Κου Σακελλαρίου Αναστάσιου στην διοργάνωση & παρουσίαση πιάτων GREAT KOUZINA στην έκθεση HORECA 2014.
 
Στόχοι
• Συνεχής βελτίωση και εκμάθηση της μαγειρικής τέχνης
• Παρακολούθηση σεμιναρίων για την ανάπτυξη και τις νέες τεχνικές της μαγειρικής
 
cook
Mε  λενε Angela Vallianou, ειμαι παντρεμενη με τον Βασιλη και εχω ενα κοριτσακι που τον Νοεμβρη κλεινει τα 4...Η καταγωγή μου ειναι από την Κεφαλονια και μενω Καλλιθεα (Αθηνα)...και το μεγάλο μου παθος μου βεβαια ειναι η μαγειρικη...λογω δουλειας ειχα μαθει να κανω ευκολες συνταγες.. τον τελευταιο καιρο λόγω του οτι δεν εργάζομαι πλέον εχω ξεκινησει να ασχολουμαι πιο εντατικα με την μαγειρικη και την ζαχαροπλαστικη...και αυτό με οδήγησε και στο να δημιουργήσω εγώ και η κουμπαρα μου μια ομαδα μαγειρικης-ζαχαροπλαστικης την Συνταγοπαρεα ...

Facebook
https://www.facebook.com/groups/1541487239401361/ 
cook
ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ
ΠΑΠΠΑΣ ΧΡΟΝΗΣ
 
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ
 
Ημερομ. γεννησης: 19/12/1994
 
Τοπος γεννησης: Θεσσαλονικη
 
Οικογεν.κατασταση: Αγαμος
 
Εκπληρωμενα στρατιωτικα καθηκοντα: Ναι
 
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
 
Ταχ.διευθυνση: Κυμινα Θεσσαλονικης
 
Αρ.τηλεφωνου: 6980921925
 
E-mail: akis2222@hotmail.com
 
 
ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 
2012 Αποφοιτος γενικου λυκειου
 
2014 Αποφοιτος Ι.ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ με την ειδικοτητα ΤεχνικοςΜαγειρικης Τεχνης
 
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ
27/05/2013 - 30/09/2013 GRECOTEL CORFU IMPERIAL πρακτικη ως μαγειρας ζεστη και κρυα κουζινα
25/05/2014 - 30/09/2014 ELOUDA BEACH HLIOS A.E. πρακτικη ως μαγειρας στο πολυνησιακο εστιατοριο του ξενοδοχειου BLUE LAGOON  γνωσεις πολυνησιακης κουζινας sushi και makimono
 
11/11/2014 - 11/08/2015 Εκπληρωση στρατιωτικων καθηκοντων ως μαγειρας στην Λεσχη Αξιωματικων Φρουρας Θεσσαλονικης παραγωγη μεσημεριανου σισητιου και βραδινου ala carte γνωσεις ελληνικης κουζινας
 
ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ
2009 Αγγλικα lower Michigan
 
cook
Η Λίτσα Παπαντωνίου έχει γεννηθεί και έχει μεγαλώσει στην Θεσσαλονίκη.Ζει στην Αθήνα και είναι πολύτεκνη μητέρα με 4 παιδιά και 5εγγόνια .
Δεν έχει σπουδάσει μαγειρική είναι μια εμπειρική μαγείρισσα που το παθός της για την μαγειρική  την έκαναν να δημιουργήσει την δική της ομάδα μαγειρικής {η κουζίνα της Λίτσας}εκεί δημοσιεύει καθημερινές συνταγές για όλους.

Email
itsakipapantoniou@hotmail.gr

Ιστοσελίδα
Η ΚΟΥΖΙΝΑ ΤΗΣ ΛΙΤΣΑΣ
Κλειστή ομάδα
 

cook
Ειμαι Μαρθα Νεφιντιδη  είμαι 34 χρόνων  .Η Μαγειρικη -ζαχαροπλαστική είναι χόμπι μου μου αρέσει πολύ κουζίνα .....
Είμαι Πόντια και διαμένω στην κρητη στα χανια .Συμμετεχει στην σελιδα  μαγειρικες διαδρομες   https://www.facebook.com/mageirikes.diadromes?fref=ts
EMAIL
alexis19981997@hotmail.com
site 
http://www.mageirikesdiadromes.gr/
cook
Είμαι γεννημένη σε επαρχία και συγκεκριμένα είμαι από τον Βόλο. Προσπαθώ να κρατήσω τις γνήσιες συνταγές από την πατρίδα μου αλλά και από άλλα μέρη της Ελλάδας μας. Μου αρέσει η μαγειρική και τολμάω πάνω σ' αυτή. Θα ήθελα λοιπόν να μοιραστώ μαζί σας τις γνώσεις μου αλλά να πάρω και καινούργιες ιδέες από σας. Τα χόμπυ μου ακόμα είναι το decoupage και η ζωγραφική One Stroke. .Καλή συνέχεια λοιπόν
 
EMAIL
m.stoumpou@hotmail.com
cook
Είμαι η Σπυριδούλα και μένω στο Βόλο η καταγωγή μου είναι από την όμορφη Λακωνία..εχω δυο παιδια και μου αρέσει να περνάω ώρες στην κουζίνα μου δημιουργώντας... 
Έχω μια ομάδα στο facebook που την διαχειριζομαι και λεγετε
Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ ΤΗΣ ΣΠΥΡΙΔΟΥΛΑΣ
https://www.facebook.com/groups/861943403897568/
To email μου είναι:
politikikouzinasspiridoylas@gmail
cook
Ονομάζομαι  Χρυσουλα κυπραιου κατάγομαι από την θεσσαλονικη και είμαι 33 χρονών και αραβωνιασμενη με τον Σταυρο ! Με την μαγειρική δεν είχα πολλές επαφές και μπορώ να πω οτι ξεκίνησα από το μηδέν αναγκαστικά πριν από 5 χρονιά ... όσο περνούσε ο καιρός όμως παθιαστηκα μαζί της γι αυτο προσπαθώω να γίνομαι όλο και καλύτερη να μαθαινω νέα πράγματα και να με μαθαινουν γι αυτό τον λόγο με την αγαπημένη μου φίλη Χαρά δημιουργησαμε με πολυ αγαπη την ομαδα μαγειρικης μας Απτα χ+χερακια μας
 
EMAIL
xrisoylak@in.gr
×
×
  • Create New...