Jump to content

Όλες οι δραστηριότητες

This stream auto-updates     

  1. Προηγούμενες μέρες
  2. Πρωτύτερα
  3. cook

    Lykos Wines

    ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ Ο Απόστολος και η Νανά Λύκου σας καλωσορίζουν στο οινοποιείο τους στο Μαλακώντα Ευβοίας. Εδώ, το πάθος μας για το κρασί συνδυάζεται με την γαστρονομική ιστορία 40 χρόνων, μια παράδοση που κληρονομήσαμε και συνεχίζουμε με σεβασμό στη φύση και στις επόμενες γενιές. Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ Η ιστορία της οικογενειακής οινοποιίας Λύκου μας πάει πολύ πίσω. Τότε, που ο πατέρας -παππούς πλέον- Λύκος είχε στην οικογενειακή ταβέρνα το πέτρινο πατητήρι με τα παραδοσιακά λευκά, ροζέ και κόκκινα κρασιά από τα δικά του κτήματα, αλλά και από αμπελώνες της γύρω περιοχής, για να συνοδεύει τα περίφημα εδέσματά του. Ο γιός του Αποστόλης, ψυχή της οικογένειας και έμπειρος καλλιτέχνης της εστίασης, μπαίνει δυναμικά στο χώρο του ποιοτικού κρασιού, δημιουργώντας ένα σύγχρονο και λειτουργικό οινοποιείο πίσω από το φημισμένο εστιατόριο. Έτσι, το όνειρο του πατέρα του για επώνυμα και εμφιαλωμένα κρασιά στο ιδιόκτητο οινοποιείο, γίνεται πραγματικότητα. H Eύβοια τείνει να εξελιχθεί σε οινικό παράδεισο με πολλά οινοποιεία να ανοίγουν και να μεγαλώνουν σε κάθε γωνιά του νησιού, αλλά το οινοποιείο μας κρατάει μια παράδοση που με μοναδικό τρόπο μπορεί να παντρέψει το κρασί με την ελληνική γαστρονομία. ΟΙ ΑΜΠΕΛΩΝΕΣ ΜΑΣ Οι αμπελώνες με τους οποίους συνεργάζεται το οινοποιείο μας βρίσκονται στην κεντρική και νότια Εύβοια, τη Βοιωτία, τη Θήβα, τη Νεμέα και την Αρχαία Νεμέα. Έχουν επιλεγεί τοποθεσίες επικλινείς και με μεγάλη αποστράγγιση, φυτεμένες με ποικιλίες όπως το Ασύρτικο, το Σαββατιανό, ο Ροδίτης, το Αθήρι, η Μαλαγουζιά, το Cabernet Sauvignon, το Merlot, το Syrah, η Grenache Rouge, το Βραδιανό και η Μαυροκουντούρα. Aμπελώνες με προσανατολισμό στην έντονη ηλιοφάνεια και σε συνδυασμό με την αύρα της θάλασσας δημιουργούν ιδανικές συνθήκες για ποιοτικά κρασοστάφυλα και ποιοτικό κρασί. Έτσι λοιπόν, η εξαιρετική πρώτη ύλη, η γνώση και εμπειρία των οινολόγων και η εξέλιξη της τεχνολογίας συντελούν στην παραγωγή κρασιών κορυφαίας ποιότητας, αξιοποιώντας τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά κάθε περιοχής (terroir). ΤΟ ΥΠΕΡΣΥΓΧΡΟΝΟ ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΟ ΜΑΣ Κάθε ανήσυχος “ουρανίσκος” που θα επισκεφθεί το οινοποιείο μας, θα αντικρίσει ανοξείδωτες δεξαμενές που εξοπλισμένες με ειδικούς μανδύες ψύξης εξασφαλίζουν τον θερμικό έλεγχο των ζυμώσεων, θα γνωρίσει την αίθουσα της γραμμής εμφιάλωσης, θα ξεναγηθεί στις υπόγειες κλιματιζόμενες κάβες με τα δρύινα βαρέλια και θα έχει την ευκαιρία να δοκιμάσει σε ειδική αίθουσα γευσιγνωσίας τα περίφημα κρασιά της οικογένειας Λύκου που ωριμάζουν πλαγιαστά στα κελάρια.Η ξενάγηση στο οινοποιείο είναι από μόνη της μια μοναδική εμπειρία. Το πάθος και το μεράκι του για το κρασί, ο Αποστόλης Λύκος το μοιράζεται καθημερινά με την οικογένειά του και την αγαπημένη του σύζυγο Νανά, η οποία του συμπαραστέκεται υποδειγματικά, από την οινοποίηση μέχρι την εμφιάλωση και την πώληση. Lykos Winery.mp4 Γνωρίστε λοιπόν από κοντά τα υπέροχα κρασιά αυτής της αγαπημένης οικογένειας και “χορέψτε” άφοβα με τις ξεχωριστές γεύσεις και τα μοναδικά αρώματα, παίρνοντας και εσείς μέρος στο τρελό αυτό πεντοζάλι των αισθήσεων. ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΚΡΑΣΙΟΥ ΤΗΣ ΕΥΒΟΙΑΣ Το οινοποιείο Λύκου βρίσκεται στον Μαλακώντα Ευβοίας, 80χλμ. από την Αθήνα. Μπορείτε να μας επισκεφθείτε μέσω Ωρωπού με ferry boat ή οδικώς από τη Χαλκίδα. Στη συνέχεια μπορείτε να επισκευθείτε το σπίτι του Κανάρη που λειτουργεί σαν μουσείο και έπειτα να απολαύστε τον καφέ σας στο Νησί των Ονείρων με θέα το ευβοϊκό κόλπος, καθ’ οδόν μπορείτε να επισκεφθείτε το αρχαιολογικό μουσείο και το αρχαίο θέατρο της Ερέτριας. Ακολουθήστε το δρόμο προς Μαλακώντα και μετά από 4χλμ. σας περιμένει το οινοποιείο μας. Εκεί, θα σας ξεναγήσουμε στο κελάρι μας και στο τμήμα εμφιάλωσης, ενώ στην αίθουσα γευσιγνωσίας θα γνωρίσετε και θα γευθείτε όλη την γκάμα των κρασιών μας. Τέλος, το εστιατόριό μας σας περιμένει να απολαύσετε την παραδοσιακή κουζίνα της οικογένειας Λύκου, που εδώ και 45 χρόνια έχει αποκτήσει φανατικούς θαυμαστές, και να φύγετε με μια αγκαλιά κρασιά. Οινοποιεία Λύκος http://lykoswines.gr/ https://www.facebook.com/LykosWinery/ Μαλακώντας Ευβοίας Ταχ.Κωδ: 340 08 Τηλ.: +30 2229 068222 email : info@lykoswines.gr
  4. cook

    Σουφλέ σοκολάτας

    Δείτε την συνταγή συνταγή του Στέλιου Παρλιάρου από το βιβλίο ΣΟΚΟΛΑΤΑ Η ΘΕΙΚΗ
  5. cook

    Ανάκληση νοθευμένου μελιού

    Ο Ενιαίος Φορέας Ελέγχου Τροφίμων (ΕΦΕΤ) και συγκεκριμένα η Περιφερειακή Διεύθυνση Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης, στο πλαίσιο των ελέγχων που διενεργεί και σε συνεργασία με την Χημική Υπηρεσία Κεντρικής Μακεδονίας – Τμήμα Α' που διεξήγαγε τις χημικές αναλύσεις, διαπίστωσε την εμπορία προϊόντος το οποίο, επισημαίνεται ως μέλι από άνθη και βότανα, ενώ βρέθηκε να είναι νοθευμένο με αμυλοσιρόπιο. Συγκεκριμένα πρόκειται για: Μέλι από άνθη και βότανα με την εμπορική ονομασία «Καλημέρα … με μέλι» σε γυάλινη κλειστή συσκευασία 500 γραμμαρίων, με αριθμό παρτίδας L250619 και ανάλωση κατά προτίμηση πριν από: 25/06/2022, το οποίο συσκευάζεται στην Ε.Ε. για την ΓΚΑΓΚΑΝΙΑΡΑ ΚΩΝ/ΝΑ, Λεωφ. Καραμανλή 22, Θεσσαλονίκη. Το προϊόν διακινήθηκε από την επιχείρηση ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΣΤ. ΓΚΑΓΚΑΝΙΑΡΑ, Εμπόριο φυσικού μελιού και ειδών αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής, 14ο χλμ ΠΕΟ Θεσσαλονίκης-Καβάλας, Λαγυνά Θεσσαλονίκης. Ο ΕΦΕΤ απαίτησε την άμεση ανάκληση / απόσυρση του συνόλου της συγκεκριμένης παρτίδας από το ανωτέρω ΜΗ ΚΑΝΟΝΙΚΟ – ΝΟΘΕΥΜΕΝΟ προϊόν, από την εσωτερική αγορά και ήδη βρίσκονται σε εξέλιξη οι σχετικοί έλεγχοι. Καλούνται οι καταναλωτές, που έχουν ήδη προμηθευτεί το εν λόγω προϊόν, φωτογραφία κάτωθι, να μην το καταναλώσουν.
  6. Έχετε ταλέντο στην μαγειρική η την ζαχαροπλαστική Στείλε μας την συνταγή σου Το Cook gr θα την προβάλει στην νέα κατηγορία Οι συνταγές μου Η συνταγή πρέπει να έχει απαραίτητα φωτογραφίες η βίντεο και αναλυτική περιγραφή Α) Υλικά Β) Βήματα παρασκευής Περιμένουμε τις συνταγές σας στο recipes@cook.gr
  7. Επείγουσα ανακοίνωση από την Ένωση Εστιατορίων & Συναφών Αττικής για τη λειτουργία των καταστημάτων Αγαπητά μέλη, Σύμφωνα με την απόφαση του Υπουργείου Υγείας, ανακοινώθηκε το απόγευμα της Παρασκευής (13/03) νέα δέσμη μέτρων, στην προσπάθεια αποτροπής μετάδοσης του ιού Covid-19. Στο κλείσιμο των καφέ, μπαρ, καφετεριών και καταστημάτων μαζικής εστίασης θα προβούν από αύριο Σάββατο 14 Μαρτίου, μέχρι νεωτέρας. ΠΡΟΣΟΧΗ: εξαιρούνται οι μονάδες εστίασης με ΚΑΔ delivery. Θα μπορούν να λειτουργούν ΜΟΝΟ το τμήμα delivery και παροχή προϊόντων σε πακέτο (take away) και όχι το τμήμα των καθήμενων πελατών, με γενικό κανόνα καμία ουρά σε αυτές τις περιπτώσεις άνω των 5 ατόμων. Όσοι δεν έχουν ΚΑΔ για delivery μπορούν να κάνουν αναγγελία μέσω notifybusiness (www.notifybusiness.gov.gr). Με εκτίμηση, για το Δ.Σ. Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΔΑΒΕΡΩΝΗΣ
  8. cook

    Μένουμε σπίτι

    “Μένουμε Σπίτι.Το πιο αποτελεσματικό μέτρο περιορισμού της επιδημίας 2019n-CoV, με την εμφάνιση συμπτωμάτων ίωσης, εάν δεν ανήκουμε σε ευπαθή ομάδα.Δίνουμε προτεραιότητα για την εξέταση στα νοσοκομεία στους συμπολίτες μας με χρόνια νοσήματα & σε άτομα μεγαλύτερης ηλικίας”
  9. Αγαπητή Λιτσα, Εδω και λίγο καιρό παρακολουθώ τις συνταγές σας τις οποίες βρίσκω εξαιρετικές. Η ερώτησή μου εξαγορά τις ποσότητες που απαιτούνται για την Παρασκευή τους.Πχ στην συνταγή σας με τα Σαρμαδάκης γιαλαντζί,που θα μπορέσω να βρω τις ακριβείς δοσολογίες των υλικών. Συνεχιστε στον δύσκολο αλλά γοητευτικό δρόμο της παραδοσιακής γαστρονομίας,θεματοφύλακας των υπέροχων γεύσεων της ελληνικής κουζίνας. ευχαριστω Μαρία Χολέβα
  10. until
    Η καρδιά της ελληνικής γαστρονομίας «χτυπά» δυνατά στην 7η ΕΞΠΟΤΡΟΦ – The Greek Fine Food Exhibition στο HELEXPO ΜΑΡΟΥΣΙ από τις 24 έως τις 26 Ιανουαρίου 2020. Η έκθεση που έγινε θεσμός ανανεώνει το ραντεβού της για έβδομη συνεχόμενη χρονιά τόσο με τους επαγγελματίες του πιο premium κλάδου τροφίμων και ποτών όσο και με τους λάτρεις της ελληνικής γαστρονομίας και του fine food. Από τις 24 έως τις 26 Ιανουαρίου 2020 στο Helexpo Μαρούσι επιμένουμε… ελληνικά και δίνουμε τη σκυτάλη στην μεγαλύτερη προσπάθεια ανάδειξης των ποιοτικών ελληνικών προϊόντων. Πλήρως ανανεωμένη και εμπλουτισμένη, η έκθεση αλλάζει τόπο συνάντησης αλλά παραμένει πιστή στα ελληνικά προϊόντα και στην ποιοτικότερη ανάδειξη τους μέσα από καινοτόμες προτάσεις και πλούσιες γαστρονομικές εκδηλώσεις. Στην έκθεση σας περιμένουν: Περισσότεροι από 350 Έλληνες παραγωγοί με σπάνια και ιδιαίτερα προϊόντα της ελληνικής γης. Tα πιστοποιημένα ελληνικά βιολογικά προϊόντα στη δική τους ξεχωριστή ενότητα «Bio Corner» 27 Ιταλοί παραγωγοί από την Καλαβρία που παράγουν με αρχαίους Ελληνικούς σπόρους Οι αγαπημένες σας ενότητες Μαγειρεύουμε Ελλάδα και Greek Dish Challenge (νέα ενότητα) με οικοδέσποινα την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου και περισσότερους από 100 διακεκριμένους chef και bartender να παρουσιάζουν τις νέες τάσεις της γαστρονομίας. 10 Masterclass από επαγγελματίες sommelier και chef σε τέσσερις διαφορετικές ενότητες: Τυρί & Κρασί/Αλλαντικά & Μπύρα/Αλίπαστα, Ελιές & Συνοδευτικά Αποστάγματα/Μέλι & Βότανα
  11. Η καρδιά της ελληνικής γαστρονομίας «χτυπά» δυνατά στην 7η ΕΞΠΟΤΡΟΦ – The Greek Fine Food Exhibition στο HELEXPO ΜΑΡΟΥΣΙ από τις 24 έως τις 26 Ιανουαρίου 2020. Η έκθεση που έγινε θεσμός ανανεώνει το ραντεβού της για έβδομη συνεχόμενη χρονιά τόσο με τους επαγγελματίες του πιο premium κλάδου τροφίμων και ποτών όσο και με τους λάτρεις της ελληνικής γαστρονομίας και του fine food. Από τις 24 έως τις 26 Ιανουαρίου 2020 στο Helexpo Μαρούσι επιμένουμε… ελληνικά και δίνουμε τη σκυτάλη στην μεγαλύτερη προσπάθεια ανάδειξης των ποιοτικών ελληνικών προϊόντων. Πλήρως ανανεωμένη και εμπλουτισμένη, η έκθεση αλλάζει τόπο συνάντησης αλλά παραμένει πιστή στα ελληνικά προϊόντα και στην ποιοτικότερη ανάδειξη τους μέσα από καινοτόμες προτάσεις και πλούσιες γαστρονομικές εκδηλώσεις. Στην έκθεση σας περιμένουν: Περισσότεροι από 350 Έλληνες παραγωγοί με σπάνια και ιδιαίτερα προϊόντα της ελληνικής γης. Tα πιστοποιημένα ελληνικά βιολογικά προϊόντα στη δική τους ξεχωριστή ενότητα «Bio Corner» 27 Ιταλοί παραγωγοί από την Καλαβρία που παράγουν με αρχαίους Ελληνικούς σπόρους Οι αγαπημένες σας ενότητες Μαγειρεύουμε Ελλάδα και Greek Dish Challenge (νέα ενότητα) με οικοδέσποινα την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου και περισσότερους από 100 διακεκριμένους chef και bartender να παρουσιάζουν τις νέες τάσεις της γαστρονομίας. 10 Masterclass από επαγγελματίες sommelier και chef σε τέσσερις διαφορετικές ενότητες: Τυρί & Κρασί/Αλλαντικά & Μπύρα/Αλίπαστα, Ελιές & Συνοδευτικά Αποστάγματα/Μέλι & Βότανα Η νέα ενότητα για το μέλι με τίτλο “Honey Bar” με επιλεγμένα μέλια και παράγωγα μελιού απο τους εκθέτες μας τα οποία παρουσιάζονται απο ειδικούς του είδους. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 24/1/2020 10:00-11:00 ΕΝΑΡΞΗ. Η Εύα Παρακεντάκη μαζί με τον Chef Κωνσταντίνο Μπουγιούρη μαγειρεύουν ζωντανά για το κοινό της ΕΞΠΟΤΡΟΦ. 11:00-11:45 Ο Χάρης Τζανής και η Μάγδα Πειστικού με καλεσμένη Chef την Ξένια Μπουζαρίδου στο 1ο Greek Dish Challenge. 11:45-12:00 Ο Mr GGG Γιώργος Πίττας μας παρουσιάζει τις γαστρονομικές κοινότητες. 1η Γαστρονομική Κοινότητα το νησί της Σκιάθου 12:00-13:00 Ο Executive Chef και καθηγητής στο ΙΕΚ ΑΚΜΗ Chef Τσαπάρας Γέωργιος παραδίδει μαθήματα φαντασίας και δημιουργικότητας στην σκηνή Μαγειρεύουμε Ελλάδα. 13:00-14:00 ΙΕΚ ΑΚΜΗ 14:00-14:45 Ο Χάρης Τζανής και η Μάγδα Πειστικού με καλεσμένο Chef τον Χάρη Νικολούζο στο 2ο Greek Dish Challenge. 14:45-15:00 Ο Mr GGG Γιώργος Πίττας μας παρουσιάζει την γαστρονομική κοινότητα Πηλίου. 15:00-16:00 Ο Executive Chef Τσατσάκης Βασίλειος από τον Όμιλο Βουλγαράκη ορμόμενος από την κρητική του καταγωγή μας μυεί στα μυστικά της κρητικής δημιουργικής κουζίνας 16:00-17:00 – 17:00-18:00 Η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου, η Εύα Παρακεντάκη και κορυφαίοι καλεσμένοι Chef από την Κρήτη δημιουργούν για το κοινό της ΕΞΠΟΤΡΟΦ ένα τραπέζι αγάπης αποκλειστικά με κρητικά προϊόντα και κρητικές συνταγές της Μεγαλόνησσου. 18:00-19:00 Η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου, η Εύα Παρακεντάκη και κορυφαίοι καλεσμένοι Chef από την Κρήτη δημιουργούν για το κοινό της ΕΞΠΟΤΡΟΦ ένα τραπέζι αγάπης αποκλειστικά με κρητικά προϊόντα και κρητικές συνταγές της Μεγαλόνησου. 19:00-19:15 Ο Mr GGG Γιώργος Πίττας μας παρουσιάζει την 3η Γαστρονομική Περιφέρεια από την λίμνη Κερκίνης. 19:15-20:00 O Χάρης Τζανής και η Μάγδα Πειστικού μας παρουσιάζει το Greek Cocktail Challenge με τον γνωστό Bartender Ιωάννη Πετρή από το TikkiBar. ΣΑΒΒΑΤΟ 25/1/2020 ΩΡΑ 10:00-11:00 Το Ελληνοιταλικό Επιμελητήριο και η κα. Γεωργία Κουτσούκου για πρώτη φορά στην σκηνή του Μαγειρεύμε Ελλάδα μας παρουσιάζουν συνταγές και προιόντα από την Καλάβρια της Ιταλίας-Μεγάλη Ελλάδα. 11:00-11:45 Ο Χάρης Τζανής και η Μάγδα Πειστικού με καλεσμένο Chef τον Γιώργο Πουλόπουλο στο 1ο Greek Dish Challenge της ημέρας. 11:45-12:00 Ο Mr GGG Γιώργος Πίττας μας παρουσιάζει την γαστρονομική κοινότητα από το νησί της Αμοργού. 12:00-13:00 Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας και ο Chef Αντώνιος Βαρσάμης θα μας μυήσουν στα προιόντα και τις συνταγές της Στερεάς Ελλάδας. 13:00-14:00 Ο Executive Chef Μενάρδος Παναγιώτης από το M-eating της Μυκόνου μαζί με την γαστρονομική του παρέα Chef Γαλαβά Ιωάννη από το εστιατόριο Αρακλιά, Chef Γιγίνης Δημήτριος από το SeaSatin Άνδρος, Chef Πλυτάς Δημήτριος από το ΠεριΤήνος και Chef Λεονάρδος Ρούσσος από το εστιατόριο Λιλής μαζί με τον Pastry Chef Κουκιάσα Νίκο μαγειρεύουν δημιουργικές αλλά και ταυτόχρονα παραδοσιακές συνταγές απο τις Κυκλάδες. 14:00-14:45 Ο Χάρης Τζανής και η Μάγδα Πειστικού με καλεσμένο τον Chef Δημητριάδης Δημήτρης στο 2ο Greek Dish Challenge. 14:45-15:00 Ο Mr GGG Γιώργος Πίττας μας παρουσιάζει την γαστρονομική κοινότητα Νεμέα Κορίνθου. 15:00-16:00 Η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου πρέσβειρα της 7ης ΕΞΠΟΤΡΟΦ και ο Chef Κωνσταντίνος Μπουγιούρης δημιουργούν συνταγές από προϊόντα και παραγωγούς της έκθεσης. 16:00-16:45 Ο Χάρης Τζανής και η Μάγδα Πειστικού με καλεσμένο τον Chef Απέργη Ιάκωβο στο 3ο Greek Dish Challenge της ημέρας. 16:45-17:00 Ο Mr GGG Γιώργος Πίττας μας παρουσιάζει την γαστρονομική κοινότητα Ζαγόρι Πηλίου. 17:00-18:00 Ο ανατρεπτικός Chef Ηλίας Σκουλάς μας παρουσιάζει τις νέες τάσεις του Street Food στην Ελλάδα. 18:00-19:00 Ο διάσημος Pastry Chef και καθηγητής του ΙΕΚ ΑΚΜΗ Χρήστος Βέργανδος δημιουργεί για το κοινό της ΕΞΠΟΤΡΟΦ γλυκές απολαύσεις. 19:00-19:15 Ο Mister GGG Γεώργιος Πίττας μας παρουσιάζει την γαστρονομική κοινότητα της Νήσου Ρόδου. 19:15-20:00 O Χάρης Τζανής και η Μάγδα Πειστικού μας παρουσιάζουν το 2ο Greek Cocktail Challenge με τον γνωστό Bartender Mίλτο Τσιρογιάννη. ΚΥΡΙΑΚΗ 26/1/2020 ΩΡΑ 10:00-11:00 – 11:00-11:45 Ο Χάρης Τζανής και η Μάγδα Πειστικού με καλεσμένη την Executive Chef Μυρσίνη Λαμπράκη στο 1ο Greek Dish Challenge της ημέρας. 11:45-12:00 Ο Mr GGG Γιώργος Πίττας μας παρουσιάζει την γαστρονομική κοινότητα Νάουσας. 12:00-13:00 Η Λέσχη Αρχιζαχαροπλαστών Ελλάδος και ο Pastry Chef Υποκαμισάς μας παρουσιάζουν γλυκές δημιουργίες πατώντας πάνω στην παράδοση. 13:00-14:00 ΙΕΚ ΑΚΜΗ 14:00-15:00 Ο Χάρης Τζανής και η Μάγδα Πειστικού με καλεσμένο τον Executive Chef Mπαξεβάνη Ιωάννη στο 2ο Greek Dish Challenge της ημέρας. 15:00-16:00 Η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου πρέσβειρα της 7ης ΕΞΠΟΤΡΟΦ και ο Chef Κωνσταντίνος Μπουγιούρης δημιουργούν συνταγές από προϊόντα και παραγωγούς της έκθεσης. 16:00-18:00 Απονομή Βραβείων Γεύσης Εξποτροφ 2020 18:00-18:15 Ο Mr GGG Γιώργος Πίττας μας παρουσιάζει την γαστρονομική κοινότητα της Κέρκυρας. 18:15 -19:00 Ο Χάρης Τζανής και η Μάγδα Πειστικού με καλεσμένο τον Mixologist Mario Basso μας παρουσιάζει το 3ο Greek Cocktail Challenge. Η έκθεση αφορά τόσο τους επαγγελματίες του κλάδου όσο και τους φίλους της γαστρονομίας. Οι επαγγελματίες των τροφίμων μπορούν να εισέλθουν είτε συμπληρώνοντας τη φόρμα επαγγελματία επισκέπτη, είτε με την επίδειξη της επαγγελματικής τους κάρτας ή της σφραγίδας της εταιρίας τους ενώ το καταναλωτικό κοινό πληρώνοντας εισιτήριο 5€ ανα άτομο. Υπάρχει η δυνατότητα σε συγκεκριμένους χώρους της έκθεσης να πραγματοποιήσετε τις αγορές σας απευθείας από τους παραγωγούς που συμμετέχουν σε προνομιακές τιμές. Η 7η ΕΞΠΟΤΡΟΦ θα πραγματοποιηθεί μεταξύ 24-26 Ιανουαρίου 2020 στο Helexpo Μαρούσι, Λεωφόρος Κηφισίας 39. Η έκθεση που έγινε θεσμός ανανεώνει το ραντεβού της για έβδομη συνεχόμενη χρονιά
  12. cook

    Η Συνάντηση

    Οικογενειακό ταβερνάκι.Ταβέρνα από τα παλιά. Το καλύτερο μπιφτέκι που μπορείς να φας.Ποιοτικά και σπιτικά φαγητά, σε ωραίο, παρεΐστικο κλίμα. Εξαιρετικής ποιότητας ψάρια και κρεατικά.Τιμές πολύ λογικές και καλές μερίδες.Άψογη σαλάτα χωριάτικη, αλλά και χόρτα. ΚΑΙ τέλειες τηγανιτές πατάτες, φρέσκες, κομμένες στο χέρι! Σερβίρει: Φρέσκα ψάρια Θαλασσινά Μεζέδες Κρεατικά Χειροποίητα φρέσκα προϊόντα Υπηρεσίες: Ιδανικό για ομάδες Ιδανικό για παιδιά Τραπεζάκια μέσα η έξω Δέχεται κρατήσεις Free wifi Η Συνάντηση Διεύθυνση : Σερέτη 69, Άρτεμις 190 16 Τηλέφωνο : 2294 022647
  13. Ο ΕΦΕΤ, στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων του και με γνώμονα την προστασία των συμφερόντων των καταναλωτών, διενεργεί ελέγχους και στις ιστοσελίδες επιχειρήσεων που πωλούν τρόφιμα μόνο μέσω ηλεκτρονικού εμπορίου. - Οι επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στο χώρο αυτό, οφείλουν να παρουσιάζουν στα μέσα που υποστηρίζουν την πώληση από απόσταση, όλες τις υποχρεωτικές πληροφορίες για τα τρόφιμα που πωλούν. Εξαίρεση αποτελεί η ημερομηνία διατηρησιμότητας, η οποία θα πρέπει να παρέχεται κατά την παράδοση. - Οι καταναλωτές θα ήταν χρήσιμο να διαβάζουν προσεκτικά τις πληροφορίες που παρέχονται για κάθε προϊόν στο διαδίκτυο και να επιβεβαιώνουν ότι το προϊόν που παραλαμβάνουν ανταποκρίνεται σε αυτό που παρουσιάζεται στην ιστοσελίδα του ηλεκτρονικού καταστήματος καθώς και στις απαιτούμενες προδιαγραφές ασφάλειας τροφίμων. Σε κάθε περίπτωση που διαπιστώνονται παραβάσεις στο ηλεκτρονικό εμπόριο των τροφίμων, οι καταναλωτές καλούνται να επικοινωνούν με τον ΕΦΕΤ στο τηλέφωνο 11717.
  1. Περισσότερη δραστηριότητα
×
×
  • Create New...