Jump to content

Κερνάμε Ελλάδα

  • καταχωρήσεις
    25
  • σχόλια
    0
  • εμφανίσεις
    2.395

Μανιτάρια γεμιστά με κιμά και μπεσαμέλ

cook

204 εμφανίσεις

11924845_1601689280083302_1875340649_n_(

Μανιτάρια γεμιστά με κιμά και μπεσαμέλ

ΥΛΙΚΑ

2 πακέτα άσπρα μανιτάρια μεγάλα (τύπου portobello) (είναι περίπου 15 κομμάτια) 350 γραμ. κιμά 1 κρεμμύδι χυμός ντομάτας 2 κούπες γάλα 2 κουταλιές σούπας κορν φλάουρ 2 κουταλιές σούπας αλεύρι 1 κουταλιά σούπας βούτυρο 1 αυγό 1/2 κούπα τυρί τριμμένο αλάτι - πιπέρι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Πλένω τα μανιτάρια, αφαιρώ τα κοτσάνια και με ένα κουταλάκι σκάβω λίγο το εσωτερικό τους. Τα τοποθετώ μέσα σε ταψί. 2. Για τον κιμά, τσιγαρίζω το κρεμμύδι ρίχνω τον κιμά και μόλις πάρει χρώμα, προσθέτω και το χυμό ντομάτας. Ρίχνω αλάτι και πιπέρι 3. Για την μπεσαμέλ, μέσα σε μια κατσαρόλα ρίχνω το γάλα, το κορν φλάουρ και το αλεύρι, αλάτι και πιπέρι. Ανακατεύω συνέχεια και μόλις πήξει ρίχνω το βούτυρο. Χτυπάω και ρίχνω και το αυγό και τέλος το τυρί το τριμμένο. Η μπεσαμέλ είναι έτοιμη. 4. Γεμίζω μέχρι την μέση τα μανιτάρια με κιμά και συμπληρώνω με μπεσαμέλ. Ρίχνω στο ταψί λίγο λάδι και ένα ποτήρι νερό. Ψήνω στους 200 βαθμούς μέχρι να πάρει χρώμα και να μαλακώσουν τα μανιτάρια

ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ ΣΥΝΤΑΓΗΣ

Ματίνα Στούμπου



0 Σχόλια


Recommended Comments

Δεν υπάρχουν σχόλια προς εμφάνιση.

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Eπισκέπτης
Προσθέστε ένα σχόλιο ...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...