Jump to content

EVA IN TASTELAND

  • καταχωρήσεις
    125
  • σχόλια
    0
  • εμφανίσεις
    9.412

Μαρμελάδα ροδάκινο

cook

375 εμφανίσεις

20150606_121142.thumb.jpg.d9612038f41a1820150508_102618.thumb.jpg.dbb87f488e8d2b20150508_103312.thumb.jpg.3664b688293cb9

Τα ροδάκινα είναι φρούτα αγαπημένα ..οπότε η μαρμελάδα τους είναι απαραίτητη στην γκάμα μας...μου αρέσει να έχω καλεσμένους και να βγάζω πιατάκια με μαρμελάδες..και σπιτικό ζεστό ψωμί για πρωινό...να την βάζω πάνω από κέικ και γλυκά ..μου αρέσει !!

Συστατικά
  • 1 κιλό ροδάκινα καλογινομένα
  • 700 γρ ζάχαρη
  • 1 λοβό βανίλιας 
  • ​χυμό από 1 λεμόνι

Παρασκευή συνταγής

  1. Καθαρίζουμε και κόβουμε μικρά καρεδάκια τα ροδάκινα μας.
  2. Τα βάζουμε σε μία κατσαρόλα με την ζάχαρη την βανίλια .Σε χαμηλή φωτιά βράζουμε μέχρι να μας δέσει το γλυκό μας.
  3. Όταν πλησιάζει να δέσει η μαρμελάδα θα αρχίσουν να σχηματίζονται φουσκάλες που θα γίνονται όλο και πιο χοντρές, χρειάζεται το λεμόνι.
  4. Ανακατεύοντας, αφήνουμε την μαρμελάδα άλλα 2-3 λεπτά στο μάτι.


Αν επιθυμούμε πιο βελούδινη μαρμελάδα την περνάμε από το μπίμερ.

Δημιουργός συνταγής 
Εύα Παρακεντάκη

 



0 Σχόλια


Recommended Comments

Δεν υπάρχουν σχόλια προς εμφάνιση.

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Eπισκέπτης
Προσθέστε ένα σχόλιο ...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...