Μπουγάτσα με τυρί
ΥΛΙΚΑ
1 πακέτο φύλλο κρούστας
1 πακέτο φύλλο κρούστας
300 γρ. φέτα και 300 γρ. ανθοτυρο
3 αυγά
4 φλ. γάλα
180 γρ σιμιγδάλι ψιλό
50γρ. βούτυρο
αλάτι,πιπέρι
λαδι και λιγο βουτυρο για αλλειμα των φυλλων
Εκτέλεση
Εκτέλεση
Βάζω το γαλα με το σιμιγδάλι σε ενα κατσαρολάκι και ανακατευω με σύρμα μεχρι να γίνει κρέμα ,τραβαω απο την φωτιά κ ρίχνω τα αυγα ,το βουτυρο και τα τυρια τριμμένα και ανακατευω καλα.Αλατοπιπερώνω και αφηνω στην ακρη να κρυωσει.Σε ενα ταψί στρώνω ακτινωτά τα μισά φύλλα λαδώνοντας τα ενδιάμεσα κ ρίχνω την γέμιση,διπλώνω οσα φυλλα περισσευουν και βάζω τα υπόλοιπα φύλλα παλι λαδώνοντας τα και γυρνώντας οτι περισσεύει κάτω απο την πίτα.Λαδώνω και το τελευταίο φύλλο και ψήνω στους 200 βαθμους μεχρι να παρει ωραιο χρώμα (γυρω στα 40-45 λεπτα)
Συνδεθείτε για να ακολουθήσετε αυτό
'Aκολουθούν
0
0 Σχόλια
Recommended Comments
Δεν υπάρχουν σχόλια προς εμφάνιση.
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.