Jump to content

BUCATARIA MEA INTERNASIONAL

  • καταχωρήσεις
    134
  • σχόλια
    0
  • εμφανίσεις
    6.687

Ανανάς Κέικ

cook

210 εμφανίσεις

11992057_1638214539752865_128671898_n.th

Καλημέρα, καλό μήνα και μια όμορφη μέρα.

 Ανανάς Κέικ

Συστατικά 5 αυγά Σκόνη ψησίματος 1 100 gr καρύδια / αμύγδαλα 2 κονσέρβες ανανά κομπόστα Ο χυμός ενός λεμονιού 2 κουταλάκια του γλυκού ξύσμα πορτοκαλιού / λεμονιού 100 ml κονιάκ 300 γρ αλεύρι 5 βανίλια 1 κουταλιά της σούπας βούτυρο / μαργαρίνη 130 γραμμάρια ζάχαρη Για διακόσμηση Κρέμα γάλακτος 6 κουταλιές της σούπας ζάχαρη Σοκολάτα

Μέθοδος παρασκευής Χωριστά αυγά. Χτυπάμε τα ασπράδια των αυγών. Προσθέστε τη ζάχαρη και ανακατεύουμε καλά μέχρι να γίνει σκληρό. Λιώστε τη μαργαρίνη / βούτυρο. Ανακατεύουμε τους κρόκους με μαργαρίνη / βούτυρο. Προσθέστε τη μαρέγκα και ανακατέψτε με ένα κουτάλι από κάτω προς τα πάνω. Προσθέστε το κονιάκ, βανίλια, λεμόνι και λεμόνι / πορτοκάλι και ανακατέψτε καλά. Ανακατέψτε το αλεύρι με τα καρύδια / αμύγδαλα και αυγό προστίθενται στη σύνθεση. Προθερμάνετε το φούρνο στους ψήστε για 35-45 λεπτά 180 °. Ανακατέψτε κρέμα γάλακτος με τη ζάχαρη για 20 λεπτά. Τα αφήνουμε να κρυώσουν και τα κόβουμε στη μέση. Με ένα κουτάλι ρίξτε το χυμό από τα κονσερβοποιημένα, και πρόσθεσε ΚΕΚ. Προσθέστε την κρέμα και ανανά φέτες. Προσθέστε το άλλο μισό του ΚΕΚ, χυμό από κονσέρβα κρέμα σαντιγί και σοκολάτα. Σας εύχομαι καλή όρεξη και μια ευχάριστη μέρα.

 

Δημιουργός συνταγής
Virginia Papadopoulou Panait



0 Σχόλια


Recommended Comments

Δεν υπάρχουν σχόλια προς εμφάνιση.

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Eπισκέπτης
Προσθέστε ένα σχόλιο ...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...