Jump to content

ΑΛΑΤΙ & ΠΙΠΕΡΙ

  • καταχωρήσεις
    42
  • σχόλια
    0
  • εμφανίσεις
    3.748

ΜΑΚΑΡΟΝΑΔΑ ΜΕ ΣΑΡΔΕΛΕΣ ΚΑΙ ΡΟΚΑ

cook

332 εμφανίσεις

.12003306_10208243586594152_3705829942042

ΜΑΚΑΡΟΝΑΔΑ ΜΕ ΣΑΡΔΕΛΕΣ ΚΑΙ ΡΟΚΑ

ΥΛΙΚΑ

4 ΦΕΤΕΣ ΨΩΜΙ 8 ΣΚΕΛΙΔΕΣ ΣΚΟΡΔΟ 1 ΣΑΚΟΥΛΑΚΙ ΡΟΚΑ 3 ΚΟΝΣΕΡΒΕΣ ΣΑΡΔΕΛΑ 1 ΠΑΚΕΤΟ ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ Ν10 2 ΠΙΠΕΡΙΕΣ ΠΡΑΣΙΝΕΣ Η ΧΡΩΜΑΤΙΣΤΕΣ 1 ΚΟΥΤΑΛΑΚΙ ΡΙΓΑΝΗ ΑΛΑΤΙ-ΠΙΠΕΡΙ

ΒΗΜΑ 1 ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΤΟ MULTI ΛΙΓΟ ΛΙΓΟ ΤΟ ΨΩΜΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΡΙΜΜΑΤΑ ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ.

ΒΗΜΑ 2 ΣΕ ΑΝΤΙΚΟΛΛΗΤΙΚΟ ΤΗΓΑΝΙ ΨΙΛΟΚΟΒΟΥΜΕ 4 ΣΚΕΛΙΔΕΣ ΣΚΟΡΔΟ ΚΑΙ ΣΕ ΔΥΝΑΤΗ ΦΩΤΙΑ ΤΟ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΤΡΙΜΜΕΝΟ ΨΩΜΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΑΡΙ ΧΡΥΣΟ ΧΡΩΜΑ. ΤΟ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΜΑΥΡΙΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΣΥΡΟΥΜΕ ΓΙΑ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ..

ΒΗΜΑ 3 ΣΕ ΕΝΑ ΤΗΓΑΝΙ ΑΝΤΙΚΟΛΛΗΤΙΚΟ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΟ ΛΑΔΙ ΑΠΟ ΤΗΣ 2 ΚΟΝΣΕΡΒΕΣ ΤΗΣ ΣΑΡΔΕΛΑΣ. ΨΙΛΟΚΟΒΟΥΜΕ ΤΗΣ 4 ΣΚΕΛΙΔΕΣ ΣΚΟΡΔΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΨΙΛΟΚΟΒΟΥΜΕ ΤΗΣ ΠΙΠΕΡΙΕΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΟΤΑΡΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΣΚΟΡΔΟ ΜΑΣ ΤΕΛΟΣ ΚΟΒΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΜΑΧΑΙΡΙ ΣΕ ΜΙΚΡΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΤΗΣ ΣΑΡΔΕΛΕΣ ΑΠΟ ΤΗΣ 3 ΚΟΝΣΕΡΒΕΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΒΑΖΟΥΜΕ ΝΑ ΣΟΤΑΡΙΣΤΟΥΝ ΕΛΑΦΡΑ

ΒΗΜΑ 4 ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΤΗΓΑΝΙ ΜΕ ΤΗΣ ΣΑΡΔΕΛΕΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΥΛΙΚΑ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΓΕΜΑΤΗ ΧΟΥΦΤΑ ΡΟΚΑ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΕΛΑΦΡΑ ΜΕ ΜΙΑ ΤΣΙΜΠΙΔΑ . ΣΕΡΒΙΡΟΥΜΕ ...

ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ΠΙΑΤΟ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΛΙΓΟ ΡΙΓΑΝΗ ΚΑΙ 2-3 ΚΟΥΤΑΛΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΙΜΜΑ ΣΚΟΡΔΟΨΩΜΟΥ

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ

Δημιουργός συνταγής
Παναγιώτης Γαβριηλ



0 Σχόλια


Recommended Comments

Δεν υπάρχουν σχόλια προς εμφάνιση.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε στην κοινότητά μας.Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Συνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό? Εγγραφείτε εδώ.

Εγγραφείτε τώρα
×