Jump to content

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

  • καταχωρήσεις
    12
  • σχόλια
    0
  • εμφανίσεις
    3.709

Ο Φωτογράφος

cook

505 εμφανίσεις

Η επωνυμία της Αίθουσας μας «Ο Φωτογράφος», επιλέχθηκε σκόπιμα για να εκφράσει τη διαχρονικότητα της φήμης του παλαιού χώρου σε έναν καινούργιο περιβάλλον διαμορφωμένο με νέα δομική και αισθητική άποψη.

Πριν από τριάντα χρόνια, δημιουργήθηκε ένας ιδιωτικός χώρος συνεστίασης, για συγγενείς και φίλους,  ο οποίος εξελίχθηκε σε ένα οικογενειακό στέκι, προσελκύοντας καλοφαγάδες και μερακλήδες.

Παράλληλα δε,  ο ιδιοκτήτης του ασκούσε την τέχνη του ως φωτογράφος-φωτορεπόρτερ.

Έτσι αυτοδιαφημίστηκε ο χώρος σαν «η ταβέρνα του φωτογράφου».

Στο ενεργητικό της λειτουργίας της κατέγραψε την ζεστή & φιλόξενη συμπεριφορά των ιδιοκτητών της, προσφέροντας γευστικότατες απολαύσεις με απαράμιλλο κέφι.

Σήμερα με την συμβουλή της πολύχρονης πείρας μας λειτουργούμε σε ένα νέο χώρο, αξιολογώντας το παρελθόν & δημιουργώντας το μέλλον.
fotografos2.jpg.7f82a5bba1a1d9399dfbb357584d47a7.jpg

ΔΕΞΙΩΣΕΙΣ ΓΑΜΩΝ

Η  Αίθουσα Εκδηλώσεων «Ο Φωτογράφος» διαθέτει ένα ξεχωριστό εσωτερικό περιβάλλον δίνοντας σας την ευκαιρία να οργανώσετε το γάμο σας, όπως τον έχετε φανταστεί!

Ο χώρος μας έχει την δυνατότητα να φιλοξενήσει έως 350 άτομα σε τρία επίπεδα, με αμφιθεατρική θέα ευρύχωρη και πλήρως κλιματιζόμενη αίθουσα, αποτελώντας την ιδανική επιλογή συνδυάζοντας αρμονικά την ποιότητα και την διακριτική πολυτέλεια.

Τα χρώματα της πέτρας και του ξύλου που κυριαρχούν στους χώρους μας, προσδίδουν στο χώρο μία ιδιαίτερη αισθητική και παράλληλα την αίσθηση της μοναδικής πολυτέλειας που σας αξίζει.

Υπάρχει ακόμα η δυνατότητα ηχητικής κάλυψης της γαμήλιας δεξίωσης με d.j. αλλά και με ζωντανή ορχήστρα.

Ιδανικά μπορείτε να συνδυάσετε τον γάμο σας με το μυστήριο και το τραπέζι αφού στα 50 μόλις μέτρα έχουμε το εξωκλήσι της Αγ. Μαρίνας και στο 1χλμ το εκκλησάκι της Παλαιοπαναγιάς και παράλληλα να εξασφαλίσετε την άμεση, χωρίς μετακινήσεις, προσέλευση των καλεσμένων σας.

Τέλος, το άνετο και ΔΩΡΕΑΝ Parking 500 τ.μ., του κτήματος καλύπτει τις μικρές και μεγάλες δεξιώσεις του χώρου με πεπειραμένους παρκαδόρους για την άμεση και γρήγορη εξυπηρέτηση σας καθώς και την πλήρη ασφάλεια των οχημάτων σας.

Δεξιώσεις Βαπτίσεων

Η βάπτιση του παιδιού σας είναι ένα από τα πιο σημαντικά πράγματα στην ζωή σας!

Το περιβάλλον της Αίθουσας μας είναι ιδανικό για να οργανώσετε τη δεξίωση της βάπτισης του παιδιού σας, και να το γιορτάσετε μαζί με αγαπημένους συγγενείς και φίλους.

Η Αίθουσα έχει την δυνατότητα να φιλοξενήσει έως 350 άτομα, με τρία επίπεδα, με αμφιθεατρική θέα, ευρύχωρη και πλήρως κλιματιζόμενη, αποτελώντας την ιδανική επιλογή συνδυάζοντας αρμονικά την ποιότητα και την διακριτική πολυτέλεια. 
Δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση στο στολισμό του χώρου, έτσι ώστε να μετατρέψουμε τον χώρο σε ένα παραμυθένιο κόσμο που θα απογειώσει την φαντασία των μικρών αλλά και των μεγάλων!

Υπάρχει ακόμα η δυνατότητα ηχητικής κάλυψης της βάπτισης με d.j. αλλά και με ζωντανή ορχήστρα.

Ιδανικά μπορείτε να συνδυάσετε τη βάπτιση με το μυστήριο και το τραπέζι αφού στα 50 μόλις μέτρα έχουμε το εξωκλήσι της Αγ. Μαρίνας και στο 1χλμ το εκκλησάκι της Παλαιοπαναγιάς και παράλληλα να εξασφαλίσετε την άμεση, χωρίς μετακινήσεις, προσέλευση των καλεσμένων σας.

Τέλος, το άνετο και ΔΩΡΕΑΝ Parking 500 τ.μ., καλύπτει τις μικρές και μεγάλες δεξιώσεις του χώρου με πεπειραμένους παρκαδόρους για την άμεση και γρήγορη εξυπηρέτηση σας καθώς και την πλήρη ασφάλεια των οχημάτων σας.

Δεξιώσεις Συλλόγων

Ο πλήρως ανακαινισμένος, άνετος και εκσυγχρονισμένος χώρος της Αίθουσας μας είναι ιδανικός για την διοργάνωση πολιτιστικών εκδηλώσεων, χορούς συλλόγων και εργατικών σωματείων αλλά και άλλων εκδηλώσεων με υψηλές απαιτήσεις.

Ο χώρος μας έχει την δυνατότητα να φιλοξενήσει έως 350 άτομα στην τριών επιπέδων με αμφιθεατρική θέα ευρύχωρη και πλήρως κλιματιζόμενη αίθουσα, αποτελώντας την ιδανική επιλογή συνδυάζοντας αρμονικά την ποιότητα και την διακριτική πολυτέλεια.

Αξίζει να τονίσουμε ότι μετά και την πρόσφατη ανακαίνιση μας δόθηκε μεγάλη έμφαση και στα άτομα με αναπηρικά αμαξίδια για να μπορούν να περιηγούνται άνετα σε όλους τους χώρους.

Τέλος διαθέτει ιδιωτικό ΔΩΡΕΑΝ parking 500 τ.μ., με πεπειραμένους παρκαδόρους για την άμεση και γρήγορη εξυπηρέτηση σας καθώς και την πλήρη ασφάλεια των οχημάτων σας.

fotografos3.jpg

Εταιρικές Δεξιώσεις

Με την πολυετή γνώση κι εμπειρία δημιουργούμε ξεχωριστούς γευστικούς συνδυασμούς κι εντυπωσιακά πιάτα με σκοπό να ικανοποιήσουν και τα πιο απαιτητικά γούστα.

Οι ιδιαίτερες γευστικές προτάσεις μας είναι αποκλειστικά χειροποίητες με πολλές επιλογές και σε προσιτά μενού, προσαρμοσμένα πάντα στις απαιτήσεις σας.

Η Αίθουσά μας έχει την δυνατότητα να φιλοξενήσει έως 350 άτομα στην τριών επιπέδων με αμφιθεατρική θέα ευρύχωρη και πλήρως κλιματιζόμενη αίθουσα, και έως 250 άτομα στην καταπράσινη και ολοκαίνουργια αυλή μας, αποτελώντας την ιδανική επιλογή συνδυάζοντας αρμονικά την ποιότητα και την διακριτική πολυτέλεια.

Μετά την πρόσφατη ανακαίνιση μας, η επιμελημένη λειτουργικότητα των χώρων μας (π.χ. πρόσβαση ατόμων ΑΜΕΑ), το ζεστό περιβάλλον καθώς η άριστη και επαγγελματική εξυπηρέτηση, καθιστά κάθε είδους εταιρική εκδήλωση επιτυχή (π.χ. συνέδρια, επαγγελματικά δείπνα, cocktail, παρουσιάσεις προϊόντων ή υπηρεσιών, ομιλίες, κοπές πίτας κ.τ.λ.).

Ο χώρος δέχεται πάσης φύσεως οπτικοακουστικό υλικό, για την πραγματοποίηση συνεδρίων, παρουσιάσεις προϊόντων, ημερίδες, ομιλίες, σεμινάρια κ.τ.λ.

Ο χώρος διαθέτει ιδιωτικό ΔΩΡΕΑΝ parking 500 τ.μ., με πεπειραμένους παρκαδόρους για την άμεση και γρήγορη εξυπηρέτηση σας καθώς και την πλήρη ασφάλεια των οχημάτων σας.

fotografos1.jpg

12994441_1687739524812928_409676609139469.jpg

Επικοινωνήστε μαζί μας στο 210 6645707 για περισσότερες πληροφορίες.

Με εκτίμηση,

Athens Hall

Πάροδος Αγίας Μαρίνας 3
190 02 Παιανία - Αττικής
E-mail: info@athenshall.gr0 Σχόλια


Recommended Comments

Δεν υπάρχουν σχόλια προς εμφάνιση.

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Eπισκέπτης
Προσθέστε ένα σχόλιο ...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...