Ρολό σφολιάτας με φέτα και κοτόπουλο
Τι χρειαζόμαστε: 1 φύλλο σφολιάτα 2 στήθη κοτόπουλου 4 αβγά 2 φλιτζάνια κεφαλοτύρι 300 γραμμ. θρυμματισμένη φέτα 2 πράσινες πιπεριές ψιλοκομμένες μισό ματσάκι άνηθο ψιλοκομμένο λίγο μοσχοκάρυδο πιπέρι βούτυρο Πώς το κάνουμε: Βράζουμε το κοτόπουλο και το φιλοκόβουμε. Ανακατεύουμε το κοτόπουλο, το τυρί, την πιπεριά, τον άνηθο, το πιπέρι και το μοσχοκάρυδο. Χτυπάμε λίγο τα αβγά και τα ρίχνουμε και αυτά στο μείγμα. Ανοίγουμε τη ζύμη και απλώνουμε τη γέμιση κατά μήκος της στενής πλευράς. Τυλίγουμε το φύλλο σε ρολό και αραδιάζουμε σε μια κλασική φόρμα του κέικ (με την τρύπα στη μέση), την οποία έχουμε βουτυρώσει λιγάκι. Ενώνουμε τις άκρες με λίγο νερό, ούτως ώστε να κάνουμε μια κουλούρα.Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς για περίπου μία ώρα Τη συγκεκριμένη συνταγή τη βρήκα στο κυριακάτικο gourmet και είναι του Βασίλη Καλλίδη
0 Σχόλια
Recommended Comments
Δεν υπάρχουν σχόλια προς εμφάνιση.
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.