Jump to content

BUCATARIA MEA INTERNASIONAL

  • καταχωρήσεις
    134
  • σχόλια
    0
  • εμφανίσεις
    5.054

Κανελόνια γεμιστά με ανθότυρο, σπανάκι, Cottage και φρέσκια ντομάτα

12170686_1651844995056486_1579445031_n.t

Κανελόνια γεμιστά με ανθότυρο, σπανάκι, Cottage και φρέσκια ντομάτα

Υλικά: 500 γρ κανελόνια 1 κιλ σπανάκι 1 πράσο 1 ματσάκι καυκαλήθρες 1 ματσάκι μυρώνια 3 φρέσκα κρεμμυδάκια 1 ξερό κρεμμύδι 3 κλωνάρια θυμάρι 250 γρ Cottage 2.2% 250 γρ ανθότυρο 200 γρ ελαιόλαδο 2 κουτ. του γλυκού αλάτι ½ κουτ. του γλυκού πιπέρι Για τη σάλτσα ντομάτας: 5 ντομάτες ώριμες Λίγο αλάτι και πιπέρι ½ ποτήρι λευκό κρασί (προαιρετικά) 100γρ ελαιόλαδο Εκτέλεση: Σωτάρουμε το σπανάκι με τα κρεμμύδια, το ελαιόλαδο και τα μυρωδικά για 10’ μέχρι να φύγουν τα υγρά του και να κατέβει. Προσθέτουμε τα τυριά, γεμίζουμε τα κανελόνια και τα βάζουμε σε ένα ταψί. Χτυπάμε στο multi τα υλικά για τη σάλτσα και περιχύνουμε τα κανελόνια. Ψήνουμε στους 180oC για 30’.



0 Σχόλια


Recommended Comments

Δεν υπάρχουν σχόλια προς εμφάνιση.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε στην κοινότητά μας.Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Συνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό? Εγγραφείτε εδώ.

Εγγραφείτε τώρα
×