Jump to content

BUCATARIA MEA INTERNASIONAL

  • καταχωρήσεις
    134
  • σχόλια
    0
  • εμφανίσεις
    5.054

Ομελέτα με πέστο βασιλικού και φρέσκια Mozzarella

cook

250 εμφανίσεις

12168000_1651613411746311_1251866759_n.t

Ομελέτα με πέστο βασιλικού και φρέσκια Mozzarella Υλικά: 1φλιτζ. τσαγ. φρέσκια Mozzarella, σε λεπτά κομμάτια 8 αυγά μεγάλου μεγέθους 8 ντοματίνια κομμένα στα δύο 1 κ.σ. ελαιόλαδο 1/3 φλιτζ. τσαγ. πέστο βασιλικού ¾ κ.γ. αλάτι χοντρό ¼ κ.γ.πιπέρι Εκτέλεση: · Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 220ο C στον αέρα. · Σε ένα μπολ ρίχνουμε τα αυγά και τα χτυπάμε με τον αυγοδάρτη. Προσθέτουμε το πέστο βασιλικού, αλάτι και πιπέρι, ανακατεύουμε και ρίχνουμε τα ¾ του φλιτζανιού από τα κομμάτια τηςφρέσκιας DirolloMozzarella. · Βάζουμε σε ένα μέτριο αντικολλητικό τηγάνι 25 εκ. το ελαιόλαδο και το τοποθετούμε σε μέτρια προς δυνατή φωτιά. · Μόλις ζεσταθεί το ελαιόλαδο ρίχνουμε το μείγμα με τα αυγά και την φρέσκια DirolloMozzarella. Ανακατεύουμε 1-2 φορές με μια σπάτουλα και το μαγειρεύουμε για 1-2΄. · Απλώνουμε από πάνω τις φέτες από την ντομάτα και την υπόλοιπη φρέσκια Mozzarella. · Έπειτα την βάζουμε στον φούρνο μέχρι να φουσκώσει για περίπου 8’. Την αφήνουμε να σταθεί για 5’, περνάμε την σπάτουλα από τις άκρες και ξεφορμάρουμε την ομελέτα. · Σερβίρουμε σε μια πιατέλα ζεστή με λίγη τριμμένη φρέσκια Mozzarella από πάνω.



0 Σχόλια


Recommended Comments

Δεν υπάρχουν σχόλια προς εμφάνιση.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε στην κοινότητά μας.Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Συνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό? Εγγραφείτε εδώ.

Εγγραφείτε τώρα
×