Jump to content

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΜΠΡΑΖΗΣ

  • καταχωρήσεις
    4
  • σχόλια
    0
  • εμφανίσεις
    1.248

Ζωμος σκορπινας μόνο 300γρ σκορπινα ΤΡ αυγοταραχο Botarga Κόκκινο λάχανο Ζελατίνη Σπαγγετι

FB_IMG_1431362392769-1.thumb.jpg.23da921

Υλικα

Ζωμος σκορπινας μόνο 300γρ σκορπινα ΤΡ αυγοταραχο Botarga Κόκκινο λάχανο Ζελατίνη Σπαγγετι

Εκτελεση

Ανοίγουμε την σκορπινα σε φιλέτο και την τοποθετούμε μέσα σε μια κατσαρόλα με νερό να την σκεπάζει,βράζει σε χαμηλή φωτιά για 2 ώρες. Περνούμε το ζωμό της και αφού περάσουμε από σινουα βράζουμε τα μακαρόνια σε μια κατσαρόλα με τον ζωμό και συμπληρωνουμε λίγο λίγο νερό να μην ποτίσει στο τελευταίο νερο προσθετω και την αλοιφει με το τρ αυγοταραχο.Σε ένα μπολ βάζουμε το τριμμένο αυγοταραχο με λίγο νερό χλιαρό προς ζεστό και το ανακατεύουμε Καλά να γίνει σαν αλοιφή. Στην συνέχεια αφού έχουμε φτιάξει ζελέ με την ζελατίνη βάζουμε σε μια λαδόκολλα δύο κουταλιές της σούπας και από πάνω το αυγοταραχο (φετα χωρίς τον ιστο) ξανά λαδόκολλα και με ένα μπλαστη το απλώνω. Και αφού έχουμε βράσει το λάχανο μέχρι να αλλάξει χρώμα το νερό να γίνει μπλε Ρίχνουμε λίγες σταγόνες στην ζελατινη Κρέας από την σκορπινα ΤΡ αυγοταραχο μπατον σαλε 1μιση φλ βούτυρο 3αλευρι μισή κουτ γλ μπεικιν 2,5πρεζα αλατι

Δημιουργός συνταγής
Δημήτρης Αμπράζης



0 Σχόλια


Recommended Comments

Δεν υπάρχουν σχόλια προς εμφάνιση.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε στην κοινότητά μας.Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Συνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό? Εγγραφείτε εδώ.

Εγγραφείτε τώρα
×