Jump to content

ARISTON ΣΥΝΤΑΓΕΣ

  • καταχωρήσεις
    5
  • σχόλια
    0
  • εμφανίσεις
    1.739

Σπετζοφάϊ με Μανιτάρια

cook

171 εμφανίσεις

1aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.jpg

 

Υλικά

400 γρ λουκάνικα χωριάτικα ή με πράσο

1κρεμμύδι

1 πακέτο φρέσκα μανιτάρια στρογγυλά

1 κονσέρβα τοματάκια

1 κουταλάκι ζάχαρη

1-2 φύλλα δάφνης

1 σκελίδα σκόρδο

5-6 κουταλιές λευκό κρασί

1 καυτερή πιπεριά

1 κουταλιά ΑΡΙΣΤΟΝ

100 γρ μανούρι

 

Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι σοτάρουμε στο ΑΡΙΣΤΟΝ, το κρεμμύδι σε ροδέλες και το σκόρδο ψιλοκομμένο, σε χαμηλή φωτιά για 3-4 λεπτά. Προσθέτουμε το λουκάνικο κομμένο σε ροδέλες, δυναμώνουμε τη φωτιά, προσθέτουμε τη δάφνη και τα μανιτάρια κομμένα στη μέση και ανακατεύουμε για 2-3 λεπτά.

Σβήνουμε με το κρασί και αφήνουμε να εξατμισθεί. Ρίχνουμε στο τηγάνι τα τοματάκια, τη ζάχαρη, λίγο αλάτι και πιπέρι. Σιγοβράζουμε 15 λεπτά για να πυκνώσει η σάλτσα. Πασπαλίζουμε με το τυρί και κατεβάζουμε από τη φωτιά. Αφήνουμε λίγο και σερβίρουμε.

 

ΠΗΓΗ 

aristonkitchen.gr



0 Σχόλια


Recommended Comments

Δεν υπάρχουν σχόλια προς εμφάνιση.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε στην κοινότητά μας.Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Συνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό? Εγγραφείτε εδώ.

Εγγραφείτε τώρα
×