Jump to content

Ζωγραφιες μαγειρικης

  • καταχωρήσεις
    48
  • σχόλια
    2
  • εμφανίσεις
    3.890

Σαραγλακια

cook

333 εμφανίσεις

12894585_10208122017999536_1362089044_o.jpg12896343_10208122026119739_1608141820_o.jpg12914985_10208122021959635_184858046_o.jpg12915173_10208122019559575_1938615387_o.jpg

Σαραγλακια Ανοιγω καθε φυλλο..και βαζω 2 καλαμακια μεγαλα που εχω βαλει το ενα μεσα στο αλλο και το εχω κανει μεγαλο..και το διπλωνω το φυλλο στη μεση..ριχνω διασπαρτα με πινελο βουτυρο..ριχνω γεμιση στο φυλλο(εχω ανακατεψει ζαχαρη φρυγανια κανελλα γαρυφαλλο τριμμ.λεμον.καρυδια η οτι ξηρο καρπο θελω αλλα φορες τα αφηνω σκετα αδεια και αλλες φορες νιφαδες σοκολατας..και ρολαρω..και σουρωνω και απο τη μια πλευρα και απο την αλλη να βγουν απο το καλαμακι..και οπως ειναι σουρωμενο το βαζω σε ταψακι..ενδιαμεσα ριχνω βουτυρο ..φτιαχνω ετσι μεχρι να τελειωσει το φυλλο...ψηνω στους 160βαθμους αερα για 40λεπτα μεχρι να χρυσισει να παρει χρωμα...και σιροπιαζω..ενα ζεστο ενα παγωμενο..και ριχνω τριμμ.φυστικι αιγινης η οτι ξηρο καρπο θες!!!!! Σιροπι.. Ενα ποτηρι νερο 2 ποτηρια ζαχαρη Μια φλουδα λεμονιου Μια φλουδα πορτοκ. 4 γαρυφαλλα 1 κανελλα κευλανης Μια βανιλλια Και στο τελος μια κουταλια της σουπας λεμονι

Δημιουργός Συνταγής

Ευαγγελια Κωστοπουλου Φρουσιου



0 Σχόλια


Recommended Comments

Δεν υπάρχουν σχόλια προς εμφάνιση.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε στην κοινότητά μας.Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Συνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό? Εγγραφείτε εδώ.

Εγγραφείτε τώρα
×