Jump to content

ΠΡΟΣΩΠΑ

  • καταχωρήσεις
    57
  • σχόλια
    7
  • εμφανίσεις
    7.881

Βασίλης Σωκιανός

cook

462 εμφανίσεις

ααααααααααααα.JPG

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ

ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΩΚΙΑΝΟΣ

Κιν. : 6974 575063

Ημερ.γέννησης : 21/1/1990

Διε/νση : Δολιανών 5α

Αιγάλεω T.K. 12242

E-MAIL : billakosok@gmail.com

Α.Φ.Μ. : 139182854

Α.Μ.Κ.Α. : 21019000039

Επάγγελμα – Ειδίκευση : ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ – CHEF

Οικογ. Κατάσταση : Άγαμος
 

Εκπαίδευση

• Απόφοιτος γυμνασίου

• Απόφοιτος Ι.Ε.Κ. LE MONDE ( 2004 – 2006 ) Υπεύθυνοι καθηγητές τμήματος, Κος Κίτσος Κωνσταντίνος, Κος Καρούμπας Βασίλης.
 

Ξένες Γλώσσες

•  ΑΓΓΛΙΚΑ : ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ

• ΓΑΛΛΙΚΑ : ΑΡΧΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ

• ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΓΝΩΣΗ Η/Υ ΚΑΙ INTERNET
 

Εμπειρία

1. Από Μάϊο του 2005 – Οκτώβρη του 2005 Πρακτική εξάσκηση στο Ξενοδοχείο LONG BEACH RESORT Λόγγος Αχαϊας  ( βαθμός Άριστα 10 )

2. Από Μάϊο του 2006 – Οκτώβρη του 2006 Πρακτική εξάσκηση στο Ξενοδοχείο ATLANTIS Λάμπη – Κώς CHEF Κος Τσιάκρας Ιωάννης (βαθμός Άριστα 10 )

3. Από Οκτώβρη του 2006 – Ιανουάριο του 2008 Εστιατόριο ΑΛΑΤΣΙ θέση Β΄μάγειρας CHEF Κος Σκαρμούτσος Δημήτριος

4. Από Φεβρουάριο του 2008 – Οκτώβρη του 2008 Εστιατόριο ΠΛΩΡΗ Πολυχώρος Πευκάκια Άγιοι Θεόδωροι Κορινθίας θέση SOUS  CHEF Κος Σακελλαρίου Αναστάσιος. Τηλέφωνο συστάσεων 6974324907

5. Από Οκτώβρη του 2008 – Αύγουστο του 2009 ΟΜΙΛΟΣ ΔΑΣΚΑΛΑΝΤΩΝΑΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ FIRST CLASS Α.Β.Ε.Τ.Ε. θέση : Υπύθυνος κουζίνας (Δυναμικότητα σίτισης 1.500 μερίδων)

6. Από Αύγουστο του 2009 – Μάϊο του 2010 Εκπλήρωση στρατιωτικών υποχρεώσεων με την ειδικότητα του μάγειρα (συστατική επιστολή από τον Διοικητή της μονάδας)

7. Από Σεπτέμβριο του 2010 – Μάρτιο του 2013 εστιατόριο ΚΡΕΑΤΟΠΩΛΕΙΟ Πειραιάς, Ακτή Θεμιστοκλέους 68 θέση  Τηλέφωνο συστάσεων 6937406851 Κος Ιάκωβος Κτενόπουλος.

8. Από Μάρτιο του 2013 – Σεπτέμβριο 2013 εστιατόριο ΚΡΕΑΤΟΦΑΓΕΙΟ Παγκράτι, Αμύντα 6 Πλατεία Προσκόπων θέση CHEF

9.Από Σεπτέμβριο 2013-Ιανουάριο 2014 cafe-reustaurant-bar Alea in style Αιγάλεω ΘΕΣΗ CHEF

10.Aπό Ιανουάριο 2014-Μάρτιο 2015 Εστιατόριο Colazione Leeds Ηνωμένο Βασίλειο (Αγγλια) ΘΕΣΗ CHEF

11.Από Μάρτιο 2015-εως και σήμερα cafe-bar-restaurant Lola's Bar Πειραιάς ΘΕΣΗ CHEF
 

Δεξιότητες

• Μέλος της Λέσχης Αρχειμαγείρων Ελλάδος ( CHEF CLUB )

•Πολύ καλή γνώση σε Τεχνικές κοπής, προετοιμασίας & παρασκευής κρεάτων

•Παρακολούθηση Σεμιναρίων με θέμα HACCP ISO

•Παρακολούθηση Σεμιναρίων με θέμα την Ιταλική κουζίνα στον Όμιλο LA PASTERIA με CHEF Κο Τσανακλίδη Άρη

• Παρακολούθηση Σεμιναρίου, (κατά την διάρκεια των σπουδών μου), σε συνεργασία της σχολής LE MONDE με την σχολή  ECOLE GREGOIRE ET FERRANDI, με θέμα την Γαλλική κουζίνα Εισηγητής Κος Καλόσακας.

•Έλαβα μέρος ως SOUS CHEF του Κου Σακελλαρίου Αναστάσιου ο οποίος ήταν εισηγητής στο Σεμινάριο Ελληνικής Δημιουργηκής Κουζίνας με νέες τεχνηκές  ( SOUS VIDE – ΜΟΡΙΑΚΗ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ )

• Έλαβα μέρος ως SOUS CHEF του Κου Σακελλαρίου Αναστάσιου στην διοργάνωση & παρουσίαση πιάτων GREAT KOUZINA στην έκθεση HORECA 2014.

 

Στόχοι

• Συνεχής βελτίωση και εκμάθηση της μαγειρικής τέχνης

• Παρακολούθηση σεμιναρίων για την ανάπτυξη και τις νέες τεχνικές της μαγειρικής

 



0 Σχόλια


Recommended Comments

Δεν υπάρχουν σχόλια προς εμφάνιση.

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Eπισκέπτης
Προσθέστε ένα σχόλιο ...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...