Jump to content

ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΩΚΙΑΝΟΣ

  • καταχωρήσεις
    3
  • σχόλια
    0
  • εμφανίσεις
    576

Σαλάτα με αντίβ, αχλάδια και dressing σοκολάτας

cook

208 εμφανίσεις

                           Σαλάτα με αντίβ, αχλάδια και dressing σοκολάτας

Συστατικά

30 γρ. σοκολάτα γάλακτος κουβερτούρα, ψιλοκομμένη (2 κ.σ.)

3 κ.σ. ξύδι μπαλσάμικο

3 κ.σ. σπορέλαιο

1 κ.γ. μέλι

1/4 κ.γ. αλάτι

1/8 κ.γ. πιπέρι

1 πακέτο (200 γρ.) φρέσκο σπανάκι baby

1 αντίβ κομμένο στα φύλλα του

1 μεγάλο αχλάδι, κομμένο σε φέτες

3 κ.σ. αποξηραμένα cranberries

2 κ.σ. αμύγδαλα σε φέτες, ψημένα

Μέθοδος Εκτέλεσης

Στο φούρνο μικροκυμάτων στα 800 watt για 1.5 λεπτό σε ένα μπολάκι με μεμβράνη από πάνω, λιώνουμε τη σοκολάτα και την ανακατεύουμε με ένα κουτάλι μέχρι να γίνει λεία.

Χτυπάμε το ξύδι, το λάδι, το μέλι, το αλάτι και το πιπέρι σε ένα μπολ με ένα σύρμα ή στο μούλτι και αφού προσθέσουμε τη σοκολάτα και ανακατέψουμε καλά και αυτή, αφήνουμε το dressing στην άκρη.

Βάζουμε το σπανάκι σε πιατέλα. Βάζουμε στην κορυφή το αντίβ, το αχλάδι, τα φρούτα και τα αμύγδαλα.

Περιχύνουμε με το dressing.

 

Δημιουργός Συνταγής
Βασίλης Σωκιανός

 

 



0 Σχόλια


Recommended Comments

Δεν υπάρχουν σχόλια προς εμφάνιση.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε στην κοινότητά μας.Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Συνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό? Εγγραφείτε εδώ.

Εγγραφείτε τώρα
×