Jump to content

ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΩΚΙΑΝΟΣ

  • καταχωρήσεις
    3
  • σχόλια
    0
  • εμφανίσεις
    576

  Μοσχαρίσιο καρπάτσιο

cook

139 εμφανίσεις

                                           Μοσχαρίσιο καρπάτσιο

 ΥΛΙΚΑ

500 γρ. φιλέτο μοσχαρίσιο, καθαρισμένο από το λίπος

40 γρ. ελαιόλαδο

40 γρ. μουστάρδα

10 γρ. δενδρολίβανο, ψιλοκομμένο

10 γρ. φασκόμηλο, ψιλοκομμένο

10 γρ. θυμάρι, ψιλοκομμένο10 γρ. τσάιβς, ψιλοκομμένο

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Για το μοσχαρίσιο καρπάτσιο

Σε ένα μπολ αναμειγνύουμε τα μυρωδικά με τη μουστάρδα.

Ζεσταίνουμε ένα τηγάνι σε μέτρια προς δυνατή φωτιά, ρίχνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε το φιλέτο από όλες τις πλευρές μέχρι να πάρει σκούρο και χρυσαφένιο χρώμα. Αποσύρουμε το κρέας και, αφού κρυώσει πρώτα, το αλείφουμε με το μείγμα της μουστάρδας. Τυλίγουμε το φιλέτο σφιχτά με μεμβράνη και τοποθετούμε στην κατάψυξη μέχρι να σφίξει ‒αλλά όχι να παγώσει‒, ώστε να μπορέσουμε να το κόψουμε σε λεπτές φέτες .

 

Δημιουργός Συνταγής
Βασίλης Σωκιανός



0 Σχόλια


Recommended Comments

Δεν υπάρχουν σχόλια προς εμφάνιση.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε στην κοινότητά μας.Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Συνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό? Εγγραφείτε εδώ.

Εγγραφείτε τώρα
×