Jump to content

ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΩΚΙΑΝΟΣ

  • καταχωρήσεις
    3
  • σχόλια
    0
  • εμφανίσεις
    620

  Μοσχαρίσιο καρπάτσιο

cook

154 εμφανίσεις

                                           Μοσχαρίσιο καρπάτσιο

 ΥΛΙΚΑ

500 γρ. φιλέτο μοσχαρίσιο, καθαρισμένο από το λίπος

40 γρ. ελαιόλαδο

40 γρ. μουστάρδα

10 γρ. δενδρολίβανο, ψιλοκομμένο

10 γρ. φασκόμηλο, ψιλοκομμένο

10 γρ. θυμάρι, ψιλοκομμένο10 γρ. τσάιβς, ψιλοκομμένο

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Για το μοσχαρίσιο καρπάτσιο

Σε ένα μπολ αναμειγνύουμε τα μυρωδικά με τη μουστάρδα.

Ζεσταίνουμε ένα τηγάνι σε μέτρια προς δυνατή φωτιά, ρίχνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε το φιλέτο από όλες τις πλευρές μέχρι να πάρει σκούρο και χρυσαφένιο χρώμα. Αποσύρουμε το κρέας και, αφού κρυώσει πρώτα, το αλείφουμε με το μείγμα της μουστάρδας. Τυλίγουμε το φιλέτο σφιχτά με μεμβράνη και τοποθετούμε στην κατάψυξη μέχρι να σφίξει ‒αλλά όχι να παγώσει‒, ώστε να μπορέσουμε να το κόψουμε σε λεπτές φέτες .

 

Δημιουργός Συνταγής
Βασίλης Σωκιανός



0 Σχόλια


Recommended Comments

Δεν υπάρχουν σχόλια προς εμφάνιση.

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Eπισκέπτης
Προσθέστε ένα σχόλιο ...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...