Jump to content

ΝΕΡΑΙΔΟΛΙΓΟΥΡΙΕΣ

  • καταχώρηση
    1
  • σχόλια
    0
  • εμφανίσεις
    518

Γλυκό κουταλιού τριαντάφυλλο

12968540_256172328057266_1921598610_n.jpg

 

 

1κ. φύλο Τριανταφύλλο,τα πλενουμαι,τα αφηνουμαι να στραγγίσουν ,και μετά ριχνουμαι τον χυμο από 2 λεμονιά,τα τριβουμαι λίγο μαζί με το χυμο να αφηνει χυμο ,μετά βάζουμε 1.5κ ζάχαρη και 2 ποτήρια νερό να βραζει μεχρι να δέσει .την ώρα που έχει δέσει ,ρίχνουμε τα τριανταφυλλα,αφήνουμε σε χαμάλη φωτιά

Περίπου μισή ώρα,αναλογως μεχρι να δέσει Το δοκιμαζουμε σε ένα πιάτο,εαν στέκετε ειναι έτοιμο βάζουμε λεμόνι  Δεν ανακατεύουμε με σιδερενιο κουτάλι,μόνο με ξυλινο κουτάλι Τα βαζουμε σε βάζα αποστειρωμένα την ώρα που είναι ζεστό,και γυρνάμε τα βάζα ανάποδα,να σφραγίσουν καλά να μη πάρει αέρα Τα σκεπαζουμαι με μια πετσετα μεχρι τιν αλλη μερα


0 Σχόλια


Recommended Comments

Δεν υπάρχουν σχόλια προς εμφάνιση.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε στην κοινότητά μας.Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Συνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό? Εγγραφείτε εδώ.

Εγγραφείτε τώρα
×