Jump to content
  • καταχωρήσεις
    218
  • σχόλιο
    1
  • εμφανίσεις
    50.907

Κλασικό Μωσαϊκό με “ΠΤΙ-ΜΠΕΡ” ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ

cook

435 εμφανίσεις

13510865_1726141754291706_591809111176090443_n.jpg

ΥΛΙΚΑ

350 γρ. μπισκότα ΠΤΙ-ΜΠΕΡ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ

250 γρ. βούτυρο

200 γρ. ζάχαρη άχνη

50 γρ. κονιάκ

50 γρ. κακάο

2 αυγά

 

ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΣΥΝΤΑΓΗΣ

Τεμαχίζουμε σε μικρά κομμάτια τα μπισκότα ΠΤΙ-ΜΠΕΡ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ.

Μαλακώνουμε το βούτυρο σαν αλοιφή (μπορούμε να το πετύχουμε σε μπεν μαρί ή στα μικροκύματα), κατεβάζουμε από τη φωτιά και προσθέτουμε τη ζάχαρη, τα αυγά, το κακάο και το κονιάκ ανακατεύοντας συνεχώς.

Όταν το μείγμα γίνει λείο, προσθέτουμε τα τεμαχισμένα μπισκότα και τα ανακατεύουμε μέχρι να καλυφθούν όλα με το μείγμα.

Αδειάζουμε το μείγμα σε μια λαδόκολλα και του δίνουμε κυλινδρικό σχήμα ή σε μια φόρμα κορμού 23x 8 εκ. (τοποθετώντας στο εσωτερικό της μια μεμβράνη ώστε να ξεκολλάει εύκολα).

Σφίγγουμε καλά τη λαδόκολλα και το βάζουμε στο ψυγείο μέχρι να σφίξει τουλάχιστον για 2 ώρες.

 

http://syntages.papadopoulou.gr/recipe/κλασσικό-μωσαϊκό-με-πτι-μπερ-παπαδοπο/



0 Σχόλια


Recommended Comments

Δεν υπάρχουν σχόλια προς εμφάνιση.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε στην κοινότητά μας.Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Συνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό? Εγγραφείτε εδώ.

Εγγραφείτε τώρα
×