Jump to content

ΜΑΡΘΑ ΝΕΦΙΝΤΙΔΗ

  • καταχωρήσεις
    72
  • σχόλιο
    1
  • εμφανίσεις
    5.990

Συνταγη για τη κορόβκα

cook

221 εμφανίσεις

13444025_1067096529992202_956406651_n.jpg13459598_1067096513325537_50262717_n.jpg13459631_1067096549992200_830901318_n.jpg13444390_1067096556658866_1622219434_n.jpg13451053_1067096566658865_1752712320_n.jpg13459492_1067096569992198_1223987864_n.jpg

Συνταγη για τη κορόβκα ...Για τη ζυμη ....200 γρ μαργαρίνη σε θερμοκρασία δωματίου 150 γρ ζαχαρη 1κ γ σοδα 1αυγο 2 κ σ κακάο 400-500 γρ αλευρι ....Βουτηρο με ζαχαρη ανακατευουμε προςθετουμε ,αυγο ,σοδα,κακάο ,κ αλευρι κανουμε τη ζυμη βαζουμε συο ψυγειο για 20-25'....Φτιάχνουμε τη γεμιση ...500 γρ ανθοτυρο 400 γρ κρεμα γάλακτος 2αυγα 150 γρ ζαχαρη 3κ σ νισεστες (κορν φλάουρ )ολα μαζι ανακατεβουμε ....βγαζουμε δη ζυμη ανοίγουμε φίλο κρατάμε μικρό κομμάτι για το ντεκόρ βαζουμε σε τσερκι 26 εκκ στο πάτο κ στα πλαϊνά με τα χερια βαζουμε τη γεμιση κόβουμε απο το κομμάτι που κρατήσαμε διάφορα σχεδια κ βαζουμε απο πανω στη γεμιση βαζουμε σε φουρνο 180* για 60' κανουμε τσεκάπ με οδοντογλυφίδα αφηνουμε 15-20' να κρυωσει κ το κόβουμε καλο μεσημερι ....

Δημιουργος Συνταγης

Μαρθα Νεφιντιδη



0 Σχόλια


Recommended Comments

Δεν υπάρχουν σχόλια προς εμφάνιση.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε στην κοινότητά μας.Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Συνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό? Εγγραφείτε εδώ.

Εγγραφείτε τώρα
×