Συνταγη για τη κορόβκα
Συνταγη για τη κορόβκα ...Για τη ζυμη ....200 γρ μαργαρίνη σε θερμοκρασία δωματίου 150 γρ ζαχαρη 1κ γ σοδα 1αυγο 2 κ σ κακάο 400-500 γρ αλευρι ....Βουτηρο με ζαχαρη ανακατευουμε προςθετουμε ,αυγο ,σοδα,κακάο ,κ αλευρι κανουμε τη ζυμη βαζουμε συο ψυγειο για 20-25'....Φτιάχνουμε τη γεμιση ...500 γρ ανθοτυρο 400 γρ κρεμα γάλακτος 2αυγα 150 γρ ζαχαρη 3κ σ νισεστες (κορν φλάουρ )ολα μαζι ανακατεβουμε ....βγαζουμε δη ζυμη ανοίγουμε φίλο κρατάμε μικρό κομμάτι για το ντεκόρ βαζουμε σε τσερκι 26 εκκ στο πάτο κ στα πλαϊνά με τα χερια βαζουμε τη γεμιση κόβουμε απο το κομμάτι που κρατήσαμε διάφορα σχεδια κ βαζουμε απο πανω στη γεμιση βαζουμε σε φουρνο 180* για 60' κανουμε τσεκάπ με οδοντογλυφίδα αφηνουμε 15-20' να κρυωσει κ το κόβουμε καλο μεσημερι ....
Δημιουργος Συνταγης
0 Σχόλια
Recommended Comments
Δεν υπάρχουν σχόλια προς εμφάνιση.
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.