Αμύγδαλοτουρτα με κρεμα golden berry(Φιζαλις )
Αμύγδαλοτουρτα με κρεμα golden berry(Φιζαλις )
Υλικα για 10 μεριδες 600 γρ αμύγδαλο 450γρ κρεμα γαλακτος 100γρ golden berry 280γρ ζαχαρη 7 αυγα κουβερτούρα 170γρ Γαλα 50 γρ Βουτηρο 50 γρ Εκτέλεση. 1ο βημα.Χτυπαμε τα ασπραδια μονο απο τα αυγα με 80γρ ζάχαρη σε σφιχτή μαρέγκα. Ανακατευουμε τη μαρεγκα με τα αμυγδαλα και σε φορμα σιλικόνης τα ψηνουμε στους 180 βαθμους για 12 λεπτα. (4 τεμ) 2ο βημα Σοκολατα,γαλα, βουτηρο σε μπι μαρι 3ο βημα την κρεμα γαλακτος με 100 γρ ζάχαρη στο μιξερ μεχρι να σφιξη.4ο βημα σε ενα κατσαρολακι ριχνουμε τα αλλα 100γρ ζάχαρη με τα Φιζαλις και μωλις ζεσταθουν (οχι πανω απο του 70 βαθμούς )τα λιωνουμε στο μπλέντερ κατα τα ενσωματωνουμε με την κρεμα γαλακτος, 5ο βημα.αλοιφουμε ολλά τά τραγανά μπισκοτα αμυγδάλου με σοκολαλα απο την μια πλευρά, Ειμαστε ετοιμοι για το στυσιμο. Ενα μπισκοτο,μετα κρεμα και στο τελος αφου στηθει η τουρτα μας πασπαλιζουμε με τα σπαμενα κοματακια που σιγουρα θα μείνουν απο τα μπισκοτα απο πανω με λιγο εξτρα αμυγδαλο και τελος! Ειναι χρονοβόρο αλλά το αποτελέσματα θα σας δικαιώσει!
Δημιουργός συνταγής
Χρήστος Νάνος
0 Σχόλια
Recommended Comments
Δεν υπάρχουν σχόλια προς εμφάνιση.
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.