Νηστίσιμα κουλουράκια αρωματισμένα με μαχλέπι μαστίχα και μοσχοκάρυδο!
Νηστίσιμα κουλουράκια αρωματισμένα με μαχλέπι μαστίχα και μοσχοκάρυδο! Χτυπάμε 200 ml ελαιολαδο με 200γρ ζάχαρη. Προσθετουμε 200ml χυμό πορτοκαλι ξύσμα απο ενα πορτοκαλι μια βανίλια ενα σφηνάκι λικέρ μαστίχα ενα κουταλακι μαχλέπι ενα κουταλακι μοσχοκάρυδο ενα κουταλακι μπέικιν ενα κουταλακι σόδα μαγειρικής ανακατευουμε και προσθετουμε σιγά σιγά 450γρ αλευρι για τσουρέκια και 250γρ αλευρι για ολες τις χρησεις μέχρι να πάρουμε μια ζυμη που να μην κολλάει στα χερια.Ζυμώνουμε λιγο μέχρι να ενσωματωθεί το αλευρι και βάζουμε για μισή ωρα ψυγείο. Πλαθουμε κουλουράκια πασπαλίζουμε με σουσάμι η με ζάχαρη κρυσταλλική και ψήνουμε σε αντικολλητικό χαρτί στους 200 βαθμούς για 15 λεπτα
Δημιουργός
Έυα Τριανταφυλλίδου
0 Σχόλια
Recommended Comments
Δεν υπάρχουν σχόλια προς εμφάνιση.
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.