Jump to content

ΝΑΝΤΙΑ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ

  • καταχωρήσεις
    55
  • σχόλιο
    1
  • εμφανίσεις
    3.391

Mouse au chocolat

cook

83 εμφανίσεις

18254447_1885239988358659_1780068942_n.jpg.ddeb72c75c25a982b54693100bffaed4.jpg

Mouse au chocolat

Μία υπέροχη μους σοκολάτας με κομματάκια φράουλας Καλησπέρα παρεούλα μου,εξαιρετική συνταγή για σήμερα πιστέψτε με. Μία μους σοκολάτας που θα λατρέψετε. Η συνταγή είναι για 3-4 μερίδες Σας δίνω υλικά,εύκολη,γρήγορη,πεντανόστιμη 3 αυγά μέτρια σε θερμοκρασία δωματίου 220 γρ κρέμα γάλακτος 35% λιπαρά 200 γρ κουβερτούρα 3 κουταλιές της σούπας ζάχαρη άχνη 1 σφηνάκι μαστίχα 1 κούπα φράουλες κομμένες σε μικρά κομμάτια Χωρίζουμε τα αυγά (κρόκοι και ασπράδια).Τοποθετούμε τα ασπράδια σε ένα μπωλ και αφού προσθέσουμε σταδιακά τη ζάχαρη άχνη χτυπάμε πολύ καλά μέχρι να γίνει σφιχτή μαρέγκα.Τοποθετούμε στο ψυγείο. Στη συνέχεια, ζεσταίνουμε σε κατσαρολάκι την κρέμα γάλακτος και αφού πάρει ελαφρώς μία βράση απομακρύνουμε από το μάτι. Ρίχνουμε σιγά σιγά την κουβερτούρα,αφού πρώτα κόψουμε σε μικρά κομμάτια. Τοποθετούμε την κατσαρόλα μας στην άκρη και αφού περάσουν 2-3 λεπτά προσθέτουμε τους κρόκους και ανακατεύουμε πολύ καλά. Ρίχνουμε το σφηνάκι μαστίχας. Βγάζουμε από το ψυγείο τη μαρέγκα και ρίχνουμε μέσα σιγά σιγά το μείγμα της σοκολάτας.Απαλά με μία μαρίζ ανακατεύουμε μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα μας. Στο τέλος προσθέτουμε τις κομμένες φράουλες. Αδειάζουμε σε μπωλ ή ποτηράκια και τοποθετούμε στο ψυγείο μας για τουλάχιστον 3-4 ώρες. Καλή σας απόλαυση. Πηγή :συνταγή για μους σοκολάτα Lauren Pascale, πειραγμένη από εμένα...



0 Σχόλια


Recommended Comments

Δεν υπάρχουν σχόλια προς εμφάνιση.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε στην κοινότητά μας.Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Συνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό? Εγγραφείτε εδώ.

Εγγραφείτε τώρα
×