ΜΟΣΧΑΡΑΚΙ ΓΙΟΥΒΕΤΣΙ ΜΕ ΑΡΩΜΑΤΙΣΜΕΝΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΑRISTON CHILLI ΥΛΙΚΑ
ΜΟΣΧΑΡΑΚΙ ΓΙΟΥΒΕΤΣΙ ΜΕ ΑΡΩΜΑΤΙΣΜΕΝΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΑRISTON CHILLI
ΥΛΙΚΑ
800gr μοσχάρι Νουά
500gr κριθαράκι μέτριο
2 τομάτες ώριμες
Ελαιόλαδο ARISTON extra παρθένο
Πελτέ τομάτας
1 μέτριο κρεμμύδι
Κανέλα ξύλο, μπαχάρι γαρίφαλο
Αλάτι
Ελαιόλαδο ARISTON με chili
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Κόβουμε το μοσχάρι σε μερίδες και το σοτάρουμε στην κατσαρόλα με ελαιόλαδο ARISTON extra παρθένο απ’ όλες τις πλευρές.
Έπειτα ρίχνουμε το κρεμμύδι ψιλοκομμένο και λίγο αλάτι.
Έπειτα προθέτουμε τις τομάτες τριμμένες στον τρίφτη και τον πελτέ τομάτας αραιωμένο και προσθέτουμε νερό και σε μέτρια φωτιά το αφήνουμε να βράσει.
Αφού βράσει τοποθετούμε το μοσχαράκι με τη σάλτσα του σε ταψί ή ακόμα καλύτερα σε γάστρα και προσθέτουμε 1 λίτρο νερό καυτό και τα 500γρ κριθαράκι, ανακατεύουμε καλά και το τοποθετούμε στο φούρνο στους 180οC έως ότου βράσει το κριθαράκι.
Τέλος σερβίρουμε και προσθέτουμε Ελαιόλαδο ARISTON με chili όσο επιθυμούμε.
BY CHEF KOUTSOPOULOS KOSTANTINOS
0 Σχόλια
Recommended Comments
Δεν υπάρχουν σχόλια προς εμφάνιση.
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.