Jump to content

ARISTON GREEK THE VERY BEST - ΣΥΝΤΑΓΕΣ

  • καταχωρήσεις
    36
  • σχόλια
    0
  • εμφανίσεις
    1.913

ΜΟΣΧΑΡΑΚΙ ΓΙΟΥΒΕΤΣΙ ΜΕ ΑΡΩΜΑΤΙΣΜΕΝΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΑRISTON CHILLI ΥΛΙΚΑ

 

ΜΟΣΧΑΡΑΚΙ ΓΙΟΥΒΕΤΣΙ ΜΕ ΑΡΩΜΑΤΙΣΜΕΝΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΑRISTON CHILLI

ΥΛΙΚΑ

800gr μοσχάρι Νουά

500gr κριθαράκι μέτριο

2 τομάτες ώριμες

Ελαιόλαδο ARISTON extra παρθένο

Πελτέ τομάτας

1 μέτριο κρεμμύδι

Κανέλα ξύλο, μπαχάρι γαρίφαλο

Αλάτι

Ελαιόλαδο ARISTON με chili

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Κόβουμε το μοσχάρι σε μερίδες και το σοτάρουμε στην κατσαρόλα με ελαιόλαδο ARISTON extra παρθένο απ’ όλες τις πλευρές.

 Έπειτα ρίχνουμε το κρεμμύδι ψιλοκομμένο και λίγο αλάτι.

 Έπειτα προθέτουμε τις τομάτες τριμμένες στον τρίφτη και τον πελτέ τομάτας αραιωμένο και προσθέτουμε νερό και σε μέτρια φωτιά το αφήνουμε να βράσει.

 Αφού βράσει τοποθετούμε το μοσχαράκι με τη σάλτσα του σε ταψί ή ακόμα καλύτερα σε γάστρα και προσθέτουμε 1 λίτρο νερό καυτό και τα 500γρ κριθαράκι, ανακατεύουμε καλά και το τοποθετούμε στο φούρνο στους 180οC έως ότου βράσει το κριθαράκι.

Τέλος σερβίρουμε και προσθέτουμε Ελαιόλαδο ARISTON με chili όσο επιθυμούμε. 

 

BY CHEF KOUTSOPOULOS KOSTANTINOS

ΜΟΣΧΑΡΑΚΙ-ΓΙΟΥΒΕΤΣΙ-ΜΕ-ΑΡΩΜΑΤΙΣΜΕΝΟ-ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ-ΑRISTON-CHILLI.jpg



0 Σχόλια


Recommended Comments

Δεν υπάρχουν σχόλια προς εμφάνιση.

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Eπισκέπτης
Προσθέστε ένα σχόλιο ...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...