Jump to content

ΝΑΝΤΙΑ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ

  • καταχωρήσεις
    55
  • σχόλιο
    1
  • εμφανίσεις
    3.477

Σαλάτα με μανέστρα, κοτόπουλο και βερίκοκα

cook

53 εμφανίσεις

IMG_0266.thumb.jpg.b3e2e5b74e789df2d882e5efafb2c5bd.jpg

Σαλάτα με μανέστρα, κοτόπουλο και βερίκοκα

Μερίδες: 4 άτομα

Θερμίδες: 480 kcal

Συστατικά

500 γρ κριθαράκι μέτριο

2 κομ στήθος κοτόπουλο

5-6 ντοματίνια

100 γρ ανθότυρο

λίγο φρέσκο κρεμμυδάκι

ψιλοκομμένο μαϊντανό

αλάτι, πιπέρι

παρθένο ελαιόλαδο

2-3 βερίκοκα

Εκτέλεση

Σε μία κατσαρόλα ζεσταίνουμε νερό και βράζουμε το κριθαράκι μας, όπως αναφέρουν οι οδηγίες στο πακέτο (εγώ πάντα τα βγάζω 1-2 λεπτά νωρίτερα, το προτιμώ).

Στραγγίζω και αφήνω στην άκρη για λίγο.

 

Καθαρίζω και πλένω καλά το κοτόπουλο μου και ψήνω σε αντικολλητικό τηγάνι, δίχως λάδι. Μόλις γίνει, αφαιρώ από το τηγάνι και το κόβω σε κομμάτια.

 

Παίρνω μία μεγάλη σαλατιέρα και βάζω μέσα το κοτόπουλο με το κριθαράκι. Στη συνέχεια ψιλοκόβω το ανθότυρο, τα ντοματίνια, το φρέσκο κρεμμυδάκι. Ανακατεύω καλά καλά, αλατοπιπερώνω και ψιλοκόβω μαϊντανό.

 

Εν τω μεταξύ έχω πλύνει τα βερίκοκα μου και τα βάζω ένα με δύο λεπτά στο γκριλ. Τα προσθέτω, ανακατεύω καλά καλά, περιχύνω με ελαιόλαδο και σερβίρω.

 

Καλή σας απόλαυση!!!



0 Σχόλια


Recommended Comments

Δεν υπάρχουν σχόλια προς εμφάνιση.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε στην κοινότητά μας.Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Συνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό? Εγγραφείτε εδώ.

Εγγραφείτε τώρα
×