Jump to content

ΕΛΕΝΗ ΜΑΚΡΟΔΗΜΗΤΡΗ

  • καταχωρήσεις
    33
  • σχόλια
    0
  • εμφανίσεις
    4.570

Αφρατα μπισκοτακια λεμονιου με γλασο αχνης

593f777d9fefb_.JPG.12eefb9ae5149e3568d12dd10bb26dec.JPG

Αφρατα μπισκοτακια λεμονιου
με γλασο αχνης

1 κουπα ζαχαρη
1 κουπα λαδι
3/4 κουπας χυμο πορτοκαλιου
Χυμο και ξυσμα απο ενα μεσαιο λεμονι
700-800γρ φαρινα απ

Γλασο
-1 κουπα ζαχαρη αχνη
-Σταγονες λεμονιου
-Σταγονες νερου

 

Τρουφα χρωματιστη
Ζυμωνουμε ολα τα υλικα μαζι προσθετοντας στο τελος σταδιακα το αλευρι μεχρι να εχουμε μια μαλακη ζυμη.
Ανοιγουμε χοντρο φυλλο με πλαστη και κοβουμε διαφορα σχεδια με κουπατ.
Τα βαζουμε σε ταψι με λαδοκολλα και τα ψηνουμε στους 180 βαθμους για 15′ περιπου μεχρι να ροδισουν ελαφρως.
Οταν βγαινουν απ’το φουρνο ειναι ελαφρως μαλακα και οταν κρυωσουν σφιγγουν.
Κανουμε ενα γλασο με μια κουπα ζαχαρη αχνη λιγες σταγονες λεμονιου και ελαχιστο νερο μεχρι να κανουμε ενα παχυρευστο μειγμα γλασου.
Αφου κρυωσουν τα μπισκοτα μας ριχνουμε λιγο γλασο πανω απο καθε μπισκοτακι και πασπαλιζουμε προαιρετικα με χρωματιστη τρουφα.



0 Σχόλια


Recommended Comments

Δεν υπάρχουν σχόλια προς εμφάνιση.

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Eπισκέπτης
Προσθέστε ένα σχόλιο ...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...