Jump to content

ΕΛΕΝΗ ΜΑΚΡΟΔΗΜΗΤΡΗ

  • καταχωρήσεις
    33
  • σχόλια
    0
  • εμφανίσεις
    3.104

Κέικ με γέμιση μαρμελάδα πορτοκάλι

cook

99 εμφανίσεις

18788285_10212396241437141_2047978930_n.thumb.jpg.a23ab79df5c4b757193acd96d5ebf056.jpg18788468_10212396241477142_159871751_n.jpg.83467c41abda2cdc881eb85df173dc97.jpg

 

ΚΕΙΚ ΜΕ ΓΕΜΙΣΗ ΜΑΡΜΕΛΑΔΑ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ

-4 κουπες φαρινα απ η αλευρι απλο με 1 φακελο μπεικιν παουντερ(20γρ)

-2 κουπες ζαχαρη

-250 γρ βουτυρο λιωμενο

-4 αυγα

-1 1/2 κουπα γαλα

-2 βανιλιες

-Ξυσμα απο ενα πορτοκαλι

Γεμιση και επικαλυψη
-Μαρμελαδα πορτοκαλι

Βαζουμε σε ενα μπωλ ολα τα στερεα.
Σε ενα αλλο μπωλ ανακατευουμε τα υγρα και τα προσθετουμε στα στερεα.
Τα χτυπαμε με μιξερ χειρος η αυγοδαρτη μεχρι να ομογενοποιηθουν (οχι παραπανω απο λιγα δευτερολεπτα) και βαζουμε το μειγμα σε στρογγυλη μεγαλη φορμα του κεικ και ψηνουμε στους 160-170 βαθμους στον αερα στη μεσαια σχαρα για 50-60 λεπτα.
Το κοβουμε στη μεση απλωνουμε μαρμελαδα,το κλεινουμε και αλειφουμε απο πανω λιγη ακομα μαρμελαδα.

*Το κεικ γινεται με οποιαδηποτε μαρμελαδα της αρεσκειας σας

Δημιουργός Συνταγής
Ελένη Μακροδημήτρη



0 Σχόλια


Recommended Comments

Δεν υπάρχουν σχόλια προς εμφάνιση.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε στην κοινότητά μας.Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Συνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό? Εγγραφείτε εδώ.

Εγγραφείτε τώρα
×