Jump to content
  • καταχωρήσεις
    292
  • σχόλιο
    1
  • εμφανίσεις
    36.376

ΣΙΡΟΠΙΑΣΤΗ ΣΟΚΟΛΑΤΕΝΙΑ ΚΑΡΥΔΟΠΙΤΑ

19248021_1720701521568498_1301033860757202836_n.jpg.5bca5eabebe3ba541cfd9af35a830b79.jpg19275136_1720701481568502_1385313060117822440_n.jpg.65c5f6a3cde2e086f488ef47687bc925.jpg19396645_1720701371568513_4560892220540057704_n.jpg.e5dfdee3ac28e0af2bfe22936df54c28.jpg19396885_1720701451568505_2485995972493906975_n.jpg.9770c2fc96d11abb3f62e8a9fcf36ced.jpg

ΣΙΡΟΠΙΑΣΤΗ ΣΟΚΟΛΑΤΕΝΙΑ ΚΑΡΥΔΟΠΙΤΑ

Ενα εκπληκτικο ευκολο γκυκισμα που θυμιζει περισσοτερο brownies πανευκολο με πολυ λιγα υλικα ..προετοιμασια 30 λεπτα..!! Υλικα 1κουπα καρυδια αλεσμενα 1/4 κουταλακι σοδα 2 1/2 κουπες αλευρι που φουσκωνει μονο του 1 κουπα ζαχαρη 6 κουταλιες γαλα 4 αυγα 1κουπα λαδι ελαφρυ 2 κουβερτουρες λιωμενες 250γρ 1/2 κουταλακι ξυδι Για το σιροπι 1 κουπα ζαχαρη 1 1/2 κουπα νερο 2 κουταλιες σουπας χυμο λεμονιου Εκτελεση Βαλτε στο μπολ του μιξερ ολα τα υλικα με την σειρα που αναγραφονται Βουτυρωστε καλα ενα ταψακι 25 εκατοστα αδιαστε το μειγμα και ψηστε σε προθερμασμενω φουρνο για μια 1 ωρα στους 180 Ετοιμαστε το σιροπι λιγο πριν το τελος βραστε ολα τα υλικα μαζι 7 λεπτα σε πυκνο σιροπι και σιροπιαστε το κεικ αμεσως μολις βγει απο το φουρνο με το καυτο σιροπι αφου πρωτα τρυπησετε να παει παντου μεσα ..σερβιρετε με παγωτο σαντιγι η ακομα κ σκετο ..!!



0 Σχόλια


Recommended Comments

Δεν υπάρχουν σχόλια προς εμφάνιση.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε στην κοινότητά μας.Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Συνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό? Εγγραφείτε εδώ.

Εγγραφείτε τώρα
×