Jump to content

ΤΑΣΙΑ ΜΙΧΑΗΛΙΔΟΥ

  • καταχωρήσεις
    321
  • σχόλια
    3
  • εμφανίσεις
    39.581

ΓΛΥΚΟ ΓΟΝΔΟΛΑ ΜΕ ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΚΑΙ ΦΕΡΕΡΟ

20271787_1865590347027166_1975789615_n.jpg.9ca10990aa2cb09078c8482b1c481337.jpg20271930_1865590330360501_865045583_n.jpg.c0543efb892e79c06b8772cdf39d614b.jpg20272024_1865590383693829_1925849463_n.jpg.496f6d8d59f63e0b531db3195d28775c.jpg

ΓΛΥΚΟ ΓΟΝΔΟΛΑ ΜΕ ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΚΑΙ ΦΕΡΕΡΟ. ΥΛΙΚΑ Μια πλαστικη γονδολα 150 γρα πανρεσπανι που μας εχει περισεψει η κεικ βανιλια και το εχουμε κανει τριματα 100 γρ συροπι,σε ένα μπρικι βαζουμε 70 γρ νερο,30 γρ ζαχαρη,λιγο χυμο λεμονιου.βραζει 5 λεπτα και αφου κρειωσει μετα του ριχνουμε 30 γρ συροπι σοκολατας. ΚΡΕΜΑ 500 γρ γαλα 120 γρ αλευρι 70 γρ ζαχαρη κρυσταλικα 2 αυγα 1 κς βουτυρο Και όταν κρειωσει του βαζουμε 200 γρ κρεμα φερερο του εμποριου.Σε μια κατσαρολα ριχνουμε γαλα αλευρι,ζαχαρη δενουμε την κρεμα και αφου κρειωσει λιγο ριχνουμε τα αυγα ,το βουτυρο και λιγο πιο μετα την φερερο.γινετε μια προς σφικτη κρεμα και την βαζουμε να παγωσει. 250 γρ σοκολατα ρευστη του εμποριου Σοκολατακια Και λιγο σκαλιετα για γαρνηρισμα. ΕΚΤΕΛΕΣΗ Εχουμε την γονδολα την πλαστικα.βαζουμε σε ολο τον πατο παντεσπανι.συροπιαζουμε καλα και ριχνουμε την μιση κρεμα.βαζουμε ξανα παντεσπανι,συροπιαζουμε και ριχνουμε την υπολοιπη κρεμα.ριχνουμε την σοκολατα την ρευστη.παιζουμε με το σχεδιο.βαζουμε τα σοκολατακια και την σκαλιετα. Είναι τρομερο γλυκο. Καλη επιτυχια.

Δημιουργος Συνταγης
Τασία Μιχαηλιδου



0 Σχόλια


Recommended Comments

Δεν υπάρχουν σχόλια προς εμφάνιση.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε στην κοινότητά μας.Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Συνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό? Εγγραφείτε εδώ.

Εγγραφείτε τώρα
×