Jump to content

ΤΑΣΙΑ ΜΙΧΑΗΛΙΔΟΥ

  • καταχωρήσεις
    321
  • σχόλια
    3
  • εμφανίσεις
    39.581

ΤΑΡΤΑ ΜΕ ΦΡΟΥΤΑ ΤΟΥ ΔΑΣΟΥΣ

cook

18 εμφανίσεις

22781942_1900299756889558_950690663_n.thumb.jpg.9d3a0a3fd11d74ab6bc4a2891390c3ec.jpg

ΤΑΡΤΑ ΜΕ ΦΡΟΥΤΑ ΤΟΥ ΔΑΣΟΥΣ ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΡΤΑ ΣΕ ΤΑΡΤΙΕΡΑ 21 250 γρ βουτυρο σε θερμοκρασια δωματιου 250 γρ ζαχαρη αχνη κοσκινισμενη 2 αυγα σε θερμοκρασια δωματιου 600-700 γρ αλευρι γ.ο.χ κοσκινισμενο. Στην μυτη του κγ βανιλινη ½ κγ σοδα 1/2κγ μπεικεντ. Ξυσμα από πορτοκαλι και λεμονι.ολα τα υλικα τα χτυπαμε μαζι και γινετε μια ζυμη προς σφυκτη και να είναι μια μπαλα.την τυλιγουμε με μεβρανη και την βαζουμε στο ψυγειο να ξεκουραστει 1 ωρα.περνουμε το κοματι και με λιγο αλευρι την ανοιγουμε και την βαζουμε στην βουτυρωμενη ταρτιερα.την στρωνουμε καλα ,την τρυπαμε με ένα πυρουνι και βαζουμε βαρος απανω και την ψηνουμε για 20 λεπτα να ροδησει.την αφηνουμε να κρειωσει. ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ 700 γρ γαλα 8 κς κορν φλαουρ Λιγη βανιλινη 4 κς ζαχαρη 2 κροκους αυγων 1κς βουτυρο. 2κς συροπι από φρουτα του δασους για γευση Σε μια κατσαρολα ριχνομε το γαλα και δυαλιουμε το κορν φλαουρ.ριχνουμε την βανιλινη,ζαχαραη.δενει η κρεμα και αφου την αποσηρουμε από την φωτια ριχνουμε τους κροκους ,το συροπι και το βουτυρο.κρειωνει λιγο και το ριχνουμε στην ταρτα.την ισιωνουμε βαζουμε μεβρανη να μην κανει σβολια και στο φυγειο για 2 ωρες.αφερουμε την μεβρανη ριχνουμε τα φρουτα λιγο ζαχαρη αχνη και ετοιμη. Καλη επιτυχια



0 Σχόλια


Recommended Comments

Δεν υπάρχουν σχόλια προς εμφάνιση.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε στην κοινότητά μας.Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Συνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό? Εγγραφείτε εδώ.

Εγγραφείτε τώρα
×