ΤΟΥΡΤΑ ΕΠΕΤΙΟΥ ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΦΟΡΜΑ 16ΑΡΑ
ΤΟΥΡΤΑ ΕΠΕΤΙΟΥ ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΦΟΡΜΑ 16ΑΡΑ ΠΑΝΤΕΣΠΑΝΗ 1κουπα αλευρι κοσκινισμενο 1κουπα ζαχαρη Λιγη βανιλια 4 αυγα σε θερμοκρασια δωματιου 1κγ μπεικεντ 1κγ σοδα.τα χτυπαμε όλα μαζι στο μιξερ να φοσκωσει και το ριχνουμε στην βουτυρωμε αλλα και αλευρωμενη ελαφρως φορμα.το ψηνουμε για 20 λεπτα σε προθερμασμενο φουρνο στους 200 βαθμους.κρειωνει και την άλλη μερα την κοβουμε σε τρεις στρωσεις. ΚΡΕΜΑ1 400 γρ γαλα 4 κς κορν φλαουρ 4 κς ζαχαρη Λιγη υγρη βανιλια 1 κροκο αυγου 1κς βουτυρο. 100 γρ κρεμα μπουενο .σε μια κατσαρολα βαζουμε το γαλα και δυαλιουμε το κορν φλαουρ.ριχνουμε την ζαχαρη και δενουμε την κρεμα.την βγαζουμε από την φωτια και ρειχνουμε τον κροκο,το βουτυρο την βανιλια και την μπουενο.την βαζουμε στο ψυγειο με μεβρανη από πανω να κρυωσε και να μην κανει σβολια.την χτυπαμε μετα με συρμα και είναι ετοιμη. Κρεμα 2 250 γρ κγ φυτικη 250 γρ κγ ζωικη 2 κ2ζαχαρη αχνη Υγρη βανιλια για αρωμα 2 κς κακαο κοσκινισμενο. Στον καδο του μιξερ χτυπαμε πολύ καλα τις κρεμες γαλακτος με την αχνη και την βανιλια.κραταμε λιγη κρεμα για να καλυψουμε την τουρτα και μετα ριχνουμε το κακαο. ΣΥΡΟΠΙ 100 ΓΡ ΑΖΑΧΑΡΗ 100 γρ νερο Λιγο χυμο λεμονιου και το βραζουμε 5 λεπτα.κρυωνει και ετοιμο. ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΓΙΑ ΝΤΕΚΟΡ. 1 ΧΑΡΤΙΝΗ ΒΑΣΗ ΚΑΡΔΙΑΣ ΕΚΤΕΛΕΣΗ Εχουμε την βαση.βαζουμε το πρωτο παντεσπανι.συροπιαζουμε και ριχνουμε την 1 κρεμα.δευερο παντεσπανι συροπιαζουμε και την κρεμα 2 .τριτο παντεσπανι συροπιαζουμε και καλυπτουμε με την λευκη σαντυγι που εχουμε κρατησει.σχεδιαζουμε με κορνε.βαζουμε τα λουλουδια για ντεκορ και καλη επιτυχια.
0 Σχόλια
Recommended Comments
Δεν υπάρχουν σχόλια προς εμφάνιση.
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.