Jump to content

ΕΛΕΝΗ ΜΑΚΡΟΔΗΜΗΤΡΗ

  • καταχωρήσεις
    33
  • σχόλια
    0
  • εμφανίσεις
    4.482

Σουφλε με μακαρονια με εβαπορε

cook

3.519 εμφανίσεις

11721443_10206602239190706_2117465092_n.11759076_10206602239270708_1392296662_n.11756489_10206602240630742_1782422066_n.

Για ενα ταψι 35εκ.

1 κιλο μακαρονια (πενες,βιδες,σαλιγκαρακια,κοφτο μακαρονακι η οποιο αλλο) 1 1/2-2 μεγαλα εβαπορε (400γρ το καθενα) 2 αυγα χτυπημενα 2 φλυτζανια διαφορα τριμμενα τυρια +1/2 φλυτζανι για το πασπαλισμα 10 φετες μπεικον ψιλοκομμενο 1 κονσερβα μανιταρια τεμαχισμενα(400γρ) Αλατι,πιπερι,σκονη σκορδο,παπρικα γλυκια και καπνιστη

Βραζουμε τα μακαρονια σε αφθονο αλατισμενο νερο 2-3' λιγοτερο αποσο τα βραζουμε συνηθως και τα βουτυρωνουμε. Σε ενα τηγανι ριχνουμε το μπεικον και τα μανιταρια με λιγο λαδακι και τα σωταρουμε μεχρι να ροδισουν. Σε ενα μπωλ χτυπαμε τα αυγα και ριχνουμε το εβαπορε με λιγο αλατι,πιπερι,σκονη σκορδο και παπρικα και ανακατευουμε καλα. Βουτυρωνουμε ενα ταψι και ριχνουμε τα μακαρονια,τα τυρια,το μπεικον,τα μανιταρια,το μειγμα εβαπορε/αυγων ανακατευουμε ελαφρα και πασπαλιζουμε λιγο τυρι απο πανω. Ψηνουμε στη μεσαια θεση του φουρνου για 20'-30' στους 180-200 βαθμους (αναλογα το φουρνο)

Δημιουργός Συνταγής

Ελένη Μακροδημήτρη



0 Σχόλια


Recommended Comments

Δεν υπάρχουν σχόλια προς εμφάνιση.

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Eπισκέπτης
Προσθέστε ένα σχόλιο ...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...