Jump to content

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΜΠΡΑΖΗΣ

  • καταχωρήσεις
    4
  • σχόλια
    0
  • εμφανίσεις
    1.407

Τηγανια κοτοπουλου με αποξηραμενα φρουτα και μελι αρωματισμενο με φασκομηλο

11756601_1615925255349861_1130621709_n.t11758946_1615925315349855_22320137_n.thu11774356_1615925225349864_1516871373_n_(

Τηγανια κοτοπουλου με αποξηραμενα φρουτα και μελι αρωματισμενο με φασκομηλο

Υλικα

400γρ μπουκιες κοτοπουλο 1 κρεμμυδι 3 πιπεριες τρικολορε 40μλ λευκο κρασι 100γρ μελι 3 κλωναρια φασκομηλο 40 γρ αποξηραμενα φρουτα ( ροδακινο, δαμασκηνο) νερο Θωρακιζουμε σε ενα τηγανι με ελαιολαδο το κοτοπουλο μεχρι να ροδισει. Στην συνεχεια ριχνουμε κρεμμυδι και τις πιπεριες κομμενες ζουλιεν σβηνουμε με κρασι και ριχνουμε νερο εως οτου καλυφτουν τα υλικα. Αφηνουμε για 30 λεπτα και συμπληρωνουμε αν χρειαζετε νερο. Αφηνουμε να κανει Reduction και προσθετουμε το μελι αφου πρωτα το εχουμε βρασει με το φασκομηλο τα αποξηραμενα φρουτα και το αλατοπιπερο.

 

Δημιουργός συνταγής
Δημήτρης Αμπράζης


0 Σχόλια


Recommended Comments

Δεν υπάρχουν σχόλια προς εμφάνιση.

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Eπισκέπτης
Προσθέστε ένα σχόλιο ...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...