Jump to content

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΜΠΡΑΖΗΣ

  • καταχωρήσεις
    4
  • σχόλια
    0
  • εμφανίσεις
    1.248

Τηγανια κοτοπουλου με αποξηραμενα φρουτα και μελι αρωματισμενο με φασκομηλο

11756601_1615925255349861_1130621709_n.t11758946_1615925315349855_22320137_n.thu11774356_1615925225349864_1516871373_n_(

Τηγανια κοτοπουλου με αποξηραμενα φρουτα και μελι αρωματισμενο με φασκομηλο

Υλικα

400γρ μπουκιες κοτοπουλο 1 κρεμμυδι 3 πιπεριες τρικολορε 40μλ λευκο κρασι 100γρ μελι 3 κλωναρια φασκομηλο 40 γρ αποξηραμενα φρουτα ( ροδακινο, δαμασκηνο) νερο Θωρακιζουμε σε ενα τηγανι με ελαιολαδο το κοτοπουλο μεχρι να ροδισει. Στην συνεχεια ριχνουμε κρεμμυδι και τις πιπεριες κομμενες ζουλιεν σβηνουμε με κρασι και ριχνουμε νερο εως οτου καλυφτουν τα υλικα. Αφηνουμε για 30 λεπτα και συμπληρωνουμε αν χρειαζετε νερο. Αφηνουμε να κανει Reduction και προσθετουμε το μελι αφου πρωτα το εχουμε βρασει με το φασκομηλο τα αποξηραμενα φρουτα και το αλατοπιπερο.

 

Δημιουργός συνταγής
Δημήτρης Αμπράζης


0 Σχόλια


Recommended Comments

Δεν υπάρχουν σχόλια προς εμφάνιση.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε στην κοινότητά μας.Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Συνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό? Εγγραφείτε εδώ.

Εγγραφείτε τώρα
×