Jump to content

Πίνακας κατάταξης


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 07/09/2015 in all areas

  1. 1 point
    ΥΛΙΚΑ για την ζύμη: 1 φλιτζανάκι του καφέ γάλα (χλιαρό),1 φλιτζανάκι του καφέ ηλιέλαιο,1 φλιτζανάκι του καφέ νερό, 1 φακελάκι μαγιά ,λίγο αλάτι, αλεύρι για όλες τις χρήσεις (οσο πάρει μεχρι να μην κολλάει η ζύμη) για την γέμιση 300 γρ γκούντα τριμμένο, 250 γρ κρέμα γάλακτος, 1 μεγάλη συσκευασία μανιτάρια ,λίγο πιπέρι Ανακατεύουμε ολα τα υλικά για την ζύμη και προσθέτουμε το αλεύρι μέχρι να έχουμε μια εύπλαστη ζύμη που να μην κολλάει στα χέρια μας.Την αφήνουμε για 20 λεπτά σκεπασμενη και την ανοίγουμε σε καλα με τα χέρια σε ταρτιερα 28 εκατοστών. Βάζουμε το μισό τυρί απλώνουμε καλα τα μανιτάρια και απο πάνω προσθέτουμε το υπόλοιπο τυρί και ρίχνουμε την κρέμα γάλακτος κ λιγο πιπεράκι και ψήνουμε στους 180 βαθμους μεχρι να ροδισει καλα...γυρω στα 40 λεπτά! Την τάρτα την δοκίμασα στην φίλη μου την Ολγα και της πήρα εννοείται την συνταγή!!
×
×
  • Create New...