Jump to content

Πίνακας κατάταξης


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 22/03/2016 in Καταχωρήσεις Μπλογκ

  1. 1 point
    Το ονομα μου ειναι Ευαγγελια ειμαι απο Aθηνα.και μενω πολλα χρονια ανώ Γλυφαδα ειμαι παντρεμενη και έχω 2υπεροχες κόρες αυτός είναι και ο λογος που σταμάτησα να δουλεύω μετα απο αρκέτα χρονία γιατι ήθελα να μεγαλωσω τα παιδάκια μου μονη μου.έτσι ασχολήθηκα με τη μαγειρική παραπανω αν και μαγειρευω πόλλα πόλλα χρονία..λόγω λατρείας.η δουλεια μ η κανονική έχει να κανει με παραθεραπευτικα "fhysiotherapist'' και μακιγιαζ "'make up artist''...έτσι και τονομα "'ζωγραφιές μαγειρικής'' οπώς και στη δουλεια μου έτσι και στη μαγειρική μαρεσει να δημιουργώ και να βλέπω ανθρώπους να χαμογελανε και να δημιουργειται στο προσωπο τους ένας θαυμασμός.Εχω μια ομαδα μαγειρικης στο fc με το ονομα ζωγραφιές μαγειρικής. EMAIL Tiest1973@yahoo.com
  2. 1 point
    Πως δεν παχαίνουν τα ζυμαρικά όταν τα συνδυάζουμε σωστά! Μακαρόνια με σάλτσα πέστο βασιλικού. Για να αισθάνεστε καλά, ενώ τρώτε αλλά και μετά το φαγητό, θα πρέπει να θυμάστε ότι οι πρωτείνες και οι υδατάνθρακες θα πρέπει να συνδυάζονται με λαχανικά επειδή αυτά έχουν περισσότερο υγρό έτσι ώστε το στομάχι να αφομοιώσει το κρέας, τα ζυμαρικά, το ψωμί… Έτσι καταλαβαίνετε ότι ένας σωστός συνδυασμός είναι τα ζυμαρικά με σάλτσα πέστο βασιλικού. To πέστο βασιλικού περιέχει σαν κύριο συστατικό τον βασιλικό ,ο οποίος είναι γνωστός για τις βασικές ευεργετικές του ιδιότητες. Θεωρείται ένα από τα αρχαιότερα βότανα και είναι κύρια πηγή μαγνησίου, καλίου, βιταμίνης C , σιδήρου και ασβεστίου. Επίσης έχει και αντιβακτηριδιακές ιδίοτητες. ΠΕΝΕΣ ΟΛΙΚΗΣ ΜΕ ΠΕΣΤΟ Υλικά (4 μερίδες) 400 γραμ. πένες ολικής 1 φλιτζάνι φύλλα βασιλικού 2 κουταλιές της σούπας κουκουνάρια ψημένα 1 σκελίδα σκόρδο λιωμένη 2 κουταλιές της σούπας τριμμένη παρμεζάνα 1/4 φλιτζανιού έξτρα παρθένο ελαιόλαδο φλέικς παρμεζάνας αλάτι πιπέρι Διαδικασία Μαγειρεύουμε τα ζυμαρικά σε μια κατσαρόλα με αλατισμένο νερό που βράζει, ακολουθώντας τις οδηγίες του πακέτου μέχρι να μαλακώσουν. Χτυπάμε στο μπλέντερ τα φύλλα βασιλικού, το κουκουνάρι, το σκόρδο, και τη παρμεζάνα μέχρι να γίνει λείο το μείγμα. Συνεχίζουμε να χτυπάμε και προσθέτουμε στο μείγμα το ελαιόλαδο σε αργή και σταθερή ροή. Προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι, αναμιγνύουμε τις πένες με το πέστο ,πασπαλίζουμε με φλέικς παρμεζάνας και σερβίρουμε. * μπορούμε αντί για βασιλικό να χρησιμοποιήσουμε ρόκα και αντί για φλέικς παρμεζάνας να συνοδεύσουμε με τυρί κρέμα. Θερ ανά μερίδα 360 www.healthytest.gr Δημιουργός συνταγήςΔέσποινα Πάνου.
×
×
  • Create New...