Jump to content

cook

Administrators
  • ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

    3.169
  • ΕΓΓΡΑΦΗ

  • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΠΙΣΚΕΨΗ

  • Days Won

    11

cook κέρδισε βραβείο
Δεκέμβριος 1 2016

cook μπορείς να ανεβάσεις την βαθμολογία σου συμμετέχοντας πιο ενεργά στην Cook !

Κοινότητα Φήμη

52 Εξαιρετική

Πληροφορίες Προφίλ cook

  • Τίτλος Μέλους
    Συγγραφέας
  • Γενέθλια 21/03/1970

Πρόσφατες Επισκέπτες Προφίλ

8.024 προβολές προφίλ
  1. ΝΗΣΤIΣΙΜΗ ΚΡEΜΑ ΜΕ ΣΙΜΙΓΔAΛΙ (ΧΩΡIΣ ΛAΔΙ) Πανεύκολη και γρήγορη κρέμα για τις λιγούρες της νηστείας!!! Ότι πρέπει και για την Μ.Παρασκευή που δεν τρώμε λαδάκι!! ΥΛΙΚΑ 1,1/2 φλ. σιμιγδάλι εγώ έβαλα το ψιλό 4 φλ. νερό 1 φλ. χυμό του εμπορίου η χυμό από φρέσκο πορτοκάλι 2 φλ. ζάχαρη ξύσμα από 1 πορτοκάλι 1 βανίλια σε σκόνη 1 πρέζα αλάτι κανέλα για το πασπάλισμα ΕΚΤΕΛΕΣΗ Ζεσταίνουμε σε ένα κατσαρολάκι το νερό, τον χυμό , την ζάχαρη, το αλάτι και το ξύσμα. Όταν αρχίσουν να βράζουν, χαμηλώνουμε την φωτιά και αφήνουμε για 5-6 λεπτά να βράσουν. Αποσύρετε από την φωτιά και Ρίχνουμε σιγά σιγά το σιμιγδάλι και ανακατεύουμε συνεχώς με μια ξύλινη κουτάλα ή με σύρμα.για να μην κάνει σβόλους Ρίχνουμε και την βανίλια και ανακατεύουμε μέχρι να αρχίζει η κρέμα να πήζει πασπαλίστε με κανελιτσα!!Αν προσθέσετε και λίγο σοκολάτα κουβερτούρα μέσα θα ειναι η κρεμουλα μας σοκολατένια
  2. Banana choco-chip Cheesecake!! Yλικα !! Για την βαση 2 κουπες 250 γρ μπισκοτο αλεσμενα1!Η πιτ μπερ η digestives η μιραντα η μπισκοτα κανελας η cookies μιση κουπα λιωμενο βουτυρο η σοφτ!! Υλκα για την γεμιση !! 6 Μπανανες 2 κουτια κριμ τσιζ 400γρ 3κουταλιες χυμο λεμονιου 2 κουπες ζαχαρη 5 αυγα και δυο κροκαδια!! 1/4 κουπας μαργαρινη 1/4 κουπας αλευρι που φουσκωνει μονο του 1 φακελακι σοκολατα σε ψηφιδες Εκτελεση!! Ετοιμαστε την βαση στρωνοντας την στον πατο μιας φορμας με στεφανη 24-26 εκ καλα βουτυρωμενη!! Χτυπηστε στο μιξερ ολα τα υλικα μαζι εκτος απο τις ψηφιδες σοκολατας Αδειαστε τηνν κρεμα μεσα στην φορμα και πανω στην βαση!!Ριξτε τις ψηφιδες σοκολατες κ ανακατεψτε απαλα!! Ψηστε σε προθερμασμενο φουρνο 160 βαθμους για 1 ωρα κ 15 λεπτα!!Σβηστε τον φουρνο και αφηστε το γλυκο να κρυωσει μεσα σε αυτον!!Ξεφορμαρετε σε πιατελα και σερβιρετε το κρυο!Αν θελετε διακοσμηστε το με σιροπι σοκολατας η 50γρ λυομενη κουβερτουρα ανακατεμενη με κουταλια ηλιελαιο!!
  3. ΧΑΝΔΡΕΣ ΜΕ ΣΠΑΝΑΚΙ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ!! Θεϊκή συνταγή!!Και νηστίσιμο!! ΥΛΙΚΑ 500 γρ φασολιά 800 γρ σπανάκι 3 φρέσκα κρεμμυδάκια 1 κρεμμύδι ξερό 1 φλιτζανάκι του καφέ άνηθο ψιλοκομμένο 1κουτ σούπας ντοματοπολτό 5 κουταλιές σπιτική σάλτσα χυμό από 1,1/2 λεμονί Αλατι κ πιπερι!! ΕΚΤΕΛΕΣΗ Βράστε τα φασολιά σε αλατόνερο στραγγίξτε και αφήστε στην άκρη!! Σε κατσαρόλα ρίξτε ελαιόλαδο και τσιγαρίστε τα κρεμμύδια, μόλις πάρουν ξανθό καλό χρώμα ρίξτε το σπανάκι ψιλοκομμένο και τσιγαρίστε !!! προσθέστε νερό την σάλτσα με τον μπελτέ διαλυμένο, το αλάτι το πιπέρι το !! Βράστε για μερικά λεπτά περίπου το σπανάκι !! προσθέστε τον άνηθο την τελευταία στιγμή και τον χυμό λεμονιού μόλις πάρει μια βράσει σβήστε !!!Σε ένα πυρέξ αδιάστε τα φασόλια με στο σπανάκι βάλτε στο φούρνο και ψήστε περίπου μια ώρα η μέχρι να δέσει το φαγητό!!!Καλή επιτυχία !!
  4. cook

    Τουρσι

    α Διαμάντια της ελληνικής γης και οι πολύτιμοι καρποί της κλεισμένα στα βάζα μου!!! ΥΛΙΚΑ Ότι λαχανικά θέλετε εσείς , καρότο κουνουπιδι σελινοριζα ραπανάκι πιπεριές αγγουράκια κ.α. 1 λίτρο νερό 1 λίτρο λευκό ξύδι 3 κουταλιές σούπας αλάτι 1 κουτάλια σούπας ζάχαρη 1 μεγάλη καυτερή πιπεριά κέρατο ΕΚΤΕΛΕΣΗ .Αποστειρωνουμε καλα τα βαζα μας και τα καπακια μας!!! Πλενουμε δυο φορες καλα τα λαχανικα μας σε αλατισμένο νερό!! Σε μια κατσαρόλα ρίχνουμε 1 λίτρο νερό και 1 λίτρο ξύδι λευκό, το αλάτι, την ζάχαρη ,την καυτερή πιπεριά κομμένη σε λεπτές φέτες!!Τα βράζουμε για 5 λεπτά!! Βάζουμε στα βάζα τα λαχανικά ωμά ,και προσθέτουμε το ξυδόνερο αφού είναι χλιαρό έως κρύο να τα σκεπάσει μέχρι επάνω,προσθέτοντας στο τέλος και λίγο λαδάκι!!Κλείνουμε καλά για ένα μηνά!!!Καλή επιτυχία !!!
  5. ΡΟΞΑΚΙΑ ΝΗΣΤΙΣΙΜΑ ΜΕ ΠΟΤΡΟΚΑΛΙ....!! 500 γρ.αλευρι που φουσκωνη μονο του 1/2 κουπα χυμο πορτοκαλι 1/2 κουπα αραβοσιταιλεο ξυσμα απο 1 ολοκληρο πορτοκαλι 1 φακ.ξερη μαγια 2 κ.σουπας κακαο 2 κ.γλυκου κανελα 1/2 κ.γλυκου γαρυφαλο 1/2 κ γλυκου αλατι 1/2 κουπα .καρυδι χονδροκοπανισμενο ΓΙΑ ΤΟ ΣΙΡΟΠΙ 4 κουπες ζαχαρη 3 κουπες νερο 1 ξυλακι κανελα σταγονες απο μισο λεμονι!!! ΕΚΤΕΛΕΣΗ Σε ενα μπολ μεγαλο βαζουμε το λαδι τον χυμο πορτοκαλιου,την μαγια το ξυσμα πορτοκαλιου και το αλατι!!χτυπαμε με το συρμα για 3 λεπτα Ριχνουμε το αλευρι σιγα σιγα ,ζυμωνουμε μεχρι να εχουμε μια μαλακη και ωραια ζυμη,.σκεπαζουμε για 30 λεπτα να ξεκουραστη η ζυμη μας!!! παιρνουμε το 1/3 απο την ζυμη μας και το τοποθετουμε σε μπολ και προσθετουμε το κακαο,την κανελα,το γαριφαλο το καρυδι,ζυμωνουμε μεχρι να ενωθουν καλα τα υλικα!! Αλειφουμε τον παγκο μας με λιγο αλευρι η με λιγο λαδι στρωνουμε την ασπρη ζυμη και ανοιγουμε φυλλο!! Πλαθουμε μπαστουνια απο τη μαυρη ζυμι και την ,τοποθετουμε στην ακρη της ζυμης το μπαστουνι και τυλιγουμε!! κοβουμε το ρολο σε μικρα ρολακια σε μεγεθος ενος δαχτυλου!!τα τοποθετουμε σε ενα ταψι και πανω σε λαδοκολλα!! Ψηνουμε σε προθερμασμενο φουρνο στους 180 βαθμους για 30 λεπτα περιπου. Σε κατσαρολα βαζουμε τα υλικα για το σιροπι να βρασουν για 10 λεπτα Σιροπιαζουμε βαζοντας λιγα λιγα μεσα στο σιροπι !!Κρυα ροξακια καυτο σιροπι, τουλαχιστο 5 λεπτα μεσα !!!
  6. ΧΟΙΡΙΝΟ ΜΕ ΛΑΧΑΝΟ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ...!!! ΥΛΙΚΑ 1 κιλό κρέας μπούκες από λαιμό 1 μέτριο λάχανο 2 κρεμμύδια 2 λεμόνια 1 φλιτζάνι του καφέ μαϊντανό 5 κ σούπας σπιτική σάλτσα η πουμαρο 1 κ σούπας καλά γεμάτη μπελτέ αλάτι, πιπέρι, ελαιόλαδο, νεράκι ΕΚΤΕΛΕΣΗ Σε μια κατσαρόλα ρίξτε λίγο ελαιόλαδο και τσιγαρίστε τα δυο κρεμμύδια με το κρέας, κόψτε και ρίξτε το λάχανο σε κομμάτια χονδρά τον μαϊντανό τον χυμό από τα δυο λεμόνια την σάλτσα τον μπελτέ το αλάτι το πιπέρι και ρίξτε νεράκι να σκεπάζει σκεπάστε την χύτρα και βράστε για 25 λεπτά..σε άλλη περίπτωση που δεν έχετε χύτρα βράστε το κρέας και προς το τέλος ρίξτε το λάχανο με το λεμόνι!! Βάλτε το φαγητό σε ένα πυρέξ και σε προθερμασένο φούρνο και ψήστε στους 220 για 40 λεπτά μέχρι να κάνει χρώμα!
  7. ΚΟΤΑ ΓΕΜΙΣΤΗ ΜΕ ΡΥΖΙ ΚΑΙ ΣΥΚΩΤΑΚΙΑ!! Υλικα Για την επαλειψη της κοτας 1 κουταλια σουπας μουσταρδα 2 κουταλιες λευκο κρασι 1 κουταλια σαλτσα σογιας 1 κουταλια μελι Αρκετο αλατακι κ πιπερακι!! Ολα μαζι και ενα καλο χτυπημα Υλικα για την γεμιση 1 κοτοπουλο 2/1,2 κιλα 1 μεγαλο κρεμμυδι συκωτακια κοτας 2 κουπες ρυζι κιτρινο 1 ξυλαρακι κανελα Ανηθο Αλατι κ πιπερι!! Εκτελεση Καθαριστε το κοτοπουλο καλα...Βαλτε σε μια κατσαρολα 1.1/2 λιτρο νερο και ενα κρεμμυδι ενα καροτο 2 κλαρακια σελινο ..βραστε το κοτοπουλο για 25 λεπτα !!βγαλτε απο το ζουμι και βαλτε το σε ενα πυρεξ Σε ενα τηγανι βαλτε λιγο λαδι τσιγαριστε τα συκωτακια σε μικρα κομματια το κρεμμυδι..ριξτε το ρυζι προσθεστε δυο κουπες απο τον ζωμο του κοτοπουλου ψηστε για 1Ο λεπτα...προσθεστε και τον ανηθο !! Γεμιστε το κοτοπουλο βαλτε ενα λεμονι η ενα μηλο να κλεισετε την κοιλια του, μιας και το κοτοπουλο ειναι βρασμενο και ειναι δυσκολο να ραφτει...Περαστε το κοτοπουλο ολο με την σως την παραπανω!!Βαλτε στο πυρεξ προσθεστε 2 κουπες ζωμο απο το κοτοπουλο σκεπαστε με λαδοκολλα και αλουμινοχαρτο και ψηστε για 2 ωρες...!! Πριν το βγαλετε ανοιξτε να κανει χρωμα...βγαζετε την γεμιση απο την κοιλια και σερβιρετε !!!
  8. DONUTS - ΝΤΟΝΑΤΣ ΑΦΡΟΣ!! 1 ποτηρι χλιαρο νερο 1 ποτηρι της ρακης γαλα (σφηνακι) 1 ποτηρι της ρακης λαδι (σφηνακι) 1 κσ ζαχαρη 1 κγ αλατι 1 βανιλια ( εγω βαζω 2 επειδη λατρευω την βανιλια) 1 αυγο ( εγω βαζω 2 επειδη γινονται αφρος) 1 φακελακι μαγια.. αλευρι οσο παρει....600 με 700 γρ...για ολες τις χρησεις Το ποτηρακι της ρακης μπορει να μετρηθει ως 20 γρ Ανακατεβουμε ολα τα υλικα μαζι εκτος απο το αλευρι σε ενα μεγαλο μπολ και το αφηνουμε για 2-3 λεπτα, προσθετουμε το αλευρι και ζυμωνουμε μεχρι να εχουμε μια ζυμη σαν του ψωμιου (οχι πιο σκληρη αλλα ουτε πιο μαλακη, να μην κολλαει στα χερια) Για να μην περιμενω πολυ ωρα, αναβω το φουρνο μου στους 50 βαθμους και αφηνω τη ζυμη μου σκεπασμενη με μια μεμβρανη για 15-20 λεπτα. Ζυμωνω τη ζυμη μου να ξεφουσκωσει και κανω κουλουρακια ( επιλεγουμε εμεις ποσο μικρα η ποσο μεγαλα τα θελουμε) Σε ενα ταψι βαζουμε μια λαδοκολλα και πανω στη λαδοκολλα πασπαλιζω λιγο αλευρι, ετσι δεν προκειτε να μου κολισουν ποτε Τα βαζω παλι στο φουρνω στους 50 και παλι και τα αφηνω για αλλα 10-15 λεπτα Εγω εκανα τα μισα σκετα κουλουρια και τα αλλα μισα τα γεμισα με μερεντα (εκανα τη ζυμη μου μια μπαλιτσα και στη μεση εβαλα μερεντα....εκλεισα τη μπαλιτσα μου καλα και στο ταψι πανω σε λαδοκολλα εκανα την ιδια διαδικασια. ΤΗΓΑΝΙΖΟΥΜΕ σε μετρια φωτια μεχρι να παρουν χρυσαφι χρωμα και τα πασπαλιζουμε αμεσως στη ζαχαρη για να κολλησει. 100% ΕΠΙΤΥΧΙΑ και ΚΑΛΗ ΟΡΕΞΗ !!
  9. ΦΡΙΚΑΣΕ ΜΕ ΜΟΣΧΑΡΑΚΙ !!! 1 κιλο Μοσχαρισιο κρεας ελια 1/2 κουπα κρασι 1 μεγαλο κρεμμυδι 3 φρεσκα κρεμμυδακια 1 κιλο μαρουλια 2 κουταλιες σουπας ανηθο 1 αυγο 1 λεμονι Λαδι αλατι και πιπερι!!! Σε μια κατσαρολα εκοψα τα κρεμμυδια..εριξα το κρεας και τσιγαρισα..εσβησα με το κρασι ..προσθεσα αλατι πιπερι και νερο τοσο οσο να σκεπαζει το κρεας!!Εβρασα το κρεας και εριξα μεσα τα μαρουλια χονδροκομμενα και τον ανηθο!!εβρασα για ενα 15 λεπτα ακομα...χτυπησα το αυγο προσθεσα το λεμονι και λιγο ζωμο απο την κατσαρολα !!εβγαλα το φαγητο απο την φωτια και εριξα μεσα!! Μπορειτε να αντικαταστησετε το μοσχαρακι με αρνακι και τα φρεσκα κρεμμυδακια με πρασα!!! Η σαλατα ειναι!! Μαρουλι.. λιαστη ντοματα.. προσουτο και παρμεζανα με σως απο μελι βαλσαμικο κετσαπ κ λαδι!!
  10. ΡΟΛΑΚΙΑ ΜΕΛΙΤΖΑΝΑΣ ΜΕ ΜΟΣΧΑΡΙΣΙΟ ΚΙΜΑ !! ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΦΑΓΗΤΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΠΟΥΦΕ. Κόβω ένα κιλό μελιτζάνες σε φέτες τις βάζω σε νερό και αλάτι για μισή ώρα,τις στραγγίζω και τις βάζω σε λαδόκολλα και τις ψήνω στο γκριλ του φούρνου...!! Σε ένα τηγάνι τσιγαρίζω 2 κρεμμύδια μεγάλα μαζί με 700 γρ κιμά και 2 κ σουπας μπελτέ... αλάτι, πιπέρι, μισή κουτ πολτό σκόρδου, ρίχνω 1 ποτ νερό και και αφήνω για 20 λεπτά!! Μόλις απορρόφηση τα υγρά του γεμίζω με μια κουτ του γλυκού από το κιμά και βάζω και μια κουτ του γλυκού τυρί γκούντα!! Κάνω ρολακια και τα βάζω σε ταψί!! Ρίχνω σάλτσα αραιωμένη με νεράκι μέχρι την μέση του ταψιού λίγο λαδάκι από πάνω και τυράκι.!! Ψήνω στους 200 μέχρι να ροδίσουν να κάνουν κρούστα από τυρί επάνω και να απορροφηθεί το νερό τους..!!
  11. ΠΑΝΕΥΚΟΛΗ ΣΠΙΤΙΚΗ ΜΠΟΥΓΑΤΣΑ...!! Υλικά: 4 φλιτζάνια τσαγιού φρέσκο γάλα 8 κουταλιές σούπας σιμιγδάλι ψιλό 5-6 κουταλιές σούπας ζάχαρη 3 κουταλιές σούπας βιτάμ 1 φακελάκι μπέικιν πάουντερ 1 βανίλια 2 φύλλα σφολιάτα Ζάχαρη, άχνη και κανέλα για το πασπάλισμα. Εκτέλεση Σε μια κατσαρόλα ρίχνουμε το γάλα, το σιμιγδάλι, τη ζάχαρη, το βιτάμ και τα ανακατεύουμε καλά πάνω στην φωτιά ώσπου να δέσει η κρέμα. Στο τέλος ρίχνουμε το μπέϊκιν και την βανίλια. Σε ένα ταψί ρίχνουμε το ένα φύλλο σφολιάτας. Αραδιάζουμε την κρέμα και από πάνω στρώνουμε το άλλο φύλλο.!! Αλείφουμε με λίγο βιτάμ λιωμένο και ψήνουμε στους 180 βαθμούς μέχρι να ροδίσει το φύλλο. Αφού κρυώσει πασπαλίζουμε την μπουγάτσα με ζάχαρη και άχνη..!Εάν νηστεύετε αντικαταστήστε με γάλα με γάλα σόγιας, αμυγδάλου ή ρυζιού)..!
  12. Νηστίσιμα σοκολατάκια μπανάνα σοκολάτα μπουκιά και συχώριο Υλικά 3 μπανάνες ώριμες 1 σοκολάτα κουβερτούρα 1 κουταλιά σούπας αραβοσιτελαιο Λιώνουμε την σοκολάτα σε μπεν μαρι ανακατεύουμε με την μια κουταλιά λάδι κόβουμε χοντρές φέτες μπανάνας και βουτάμε μέσα..βάζουμε στο ψυγείο να παγώσουν!!
  13. ΣΟΥΦΛΕ ΜΕ ΠΕΝΕΣ!! 15 φετες μπεικον 1κονσερβα μανιταρια 2 αυγα 500 γρ κρεμα γαλακτος Τυρι Γκουντα και Δανιας 1 Πακετο μακαρονια πενες!! Εβρασα τα μακαρονια σε αλατονερο και τα εβαλα μεσα στο πυρεξ τα ανακατεψα με σκληρο τυρι Δανιας ..μια κουπα !! τσιγαρισα λιγο το μπεικον και τα μανιταρια.. ανακατεψα ολα μαζι μεσα στο πυρεξ!! Σε ενα μπολ χτυπησα τα δυο μου αυγα και ανακατεψα με την κρεμα γαλακτος και τα εριξα μεσα στο πυρεξ ...Πασπαλισα με τυρι γκουντα και εψησα μεχρι να κανει μια ωραια κρουστα απο πανω .περιπου 30 λεπτα οχι περισσοτερο να μην στεγνωσει τελειως το φαγητο
  14. ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑ ΝΟΣΤΙΜΗ ΚΑΙ ΜΥΡΩΔΑΤΗ.!! Η συνταγη ειναι απο ζαχαροπλαστη!! ΥΛΙΚΑ 5 Αυγα χωριστα κροκοι κ ασπραδια 250 βουτυρο σε θερμοκρασια δωματιου 2 φλιτζανια του τσαγιου ζαχαρη 3/4 του φλιτζανιου γαλα 2 κουτ σουπας κονιακ Χυμο απο ενα πορτοκαλι 1κουτ του γλυκου λεμονι 1 φλυτζανι του τσαγιου αλεσμενα φουντουκια 1 κγλ μαστιχα κοπανισμενη 3/4 του φλιτζανιου σοκολατα ψιλοκομμενη 1 φακ μπεικιν 500 αλευρι κοσκινισμενο. εγω εβαλα μαλακο !! ΕΚΤΕΛΕΣΗ Χτυπαμε μαρεγκα τα ασπραδια με τη μιση ζαχαρη δηλ την μια κουπα ριχνοντας την σταδιακα και το λεμονι....Σε αλλο μπολ χτυπαμε κροκους ,ζαχαρη,βουτυρο..... Χτυπαμε καλα με το μιξερ....Κατοπιν τα υπολοιπα υλικα και τελος τη μαρεγκα με το αλευρι διαδοχικα.εχουμε ζεστο το φουρνο στους 180 και ψηνουμε περιπου για μια ωρα μου πηρε εμενα εσεις προσαρμοστε τον φουρνο σας αναλογα γιατι ειπαμε καθε φουρνος ψηνει διαφορετικα.Καλη επιτυχια!!
  15. ΧΟΙΡΙΝΟ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑΣ ΛΕΜΟΝΑΤΟ ΜΕ ΚΡΑΣΙ ΠΟΤΡΟΚΑΛΙ ΚΑΙ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ!! Υλικα!! 1 κιλο κρεας χοιρινο απο λαιμο κομμενο σε κυβους 2 κρεμμυδια μεγαλα 2 καροτα 1 σκελιδα σκορδο 1 κουτι κονσερβα μανιταρια 1 πορτοκαλι 2 λεμονια λιγο κρασι για το σβησιμο 2 κουταλιες σουπας κορν φλαουρ! Αλατι, ριγανη, πιπερι,, λαδι για το τσιγαρισμα!! Εκτελεση Βαζω σκετο το κρεας στην κατσαρολα, Μολις φυγουν τα υγρα του το σβηνω με λιγο ξύδι,μετα ριχνω το λαδι κοβω τα δυο κρεμμυδια,το σκορδο,κοβω φετες τα καροτα ριχνω τα μανιταρια!! τσιγαριζω σβηνω κρασι οτι εχω , σε 3 λεπτα ξανα σβηνω με ενα πορτοκαλι αν δεν εχουν πολυ χυμο μεσα στυβω δυο,ριχνω αλατι πιπερι ριγανη!! Ριχνω νερο και σκεπαζω ,Τελος οταν ειναι ετοιμο,διαλυω δυο καλα γεματες κουταλιες της σουπας κορν-φλαουρ και τις ανακατευω με χυμο απο δυο λεμονια,ριχνω μεσα δεν ανακατευω κουναω την κατσαρολα και πηζει κατευθειαν σβηνω και σερβιρω με ρυζι η πατατες τηγανιτες!!
×